Goed product, zeer snelle levering.

Goede kwaliteit en service, top

Prima hondenluik voor goede prijs.

Dit is mijn tweede grote staywell honden luik de eerste was nog met één flap en was na jarenlang gebruik versleten Ik kon dan wel een nieuwe flap bestellen maar deze zijn ook vrij prijzig, dus ik dacht laat ik deze dubbele met isolatieflap ertussen maar eens proberen. En ik moet zeggen werkt prima. Wel hoogte van flap even correct afstellen, dit gaat simpel door middel van schroefjes boven aan flap. Sluit goed af zelfs de kat durft er doorheen, ideaal. Levering ging snel en correct. Prijs was ook oké, lag onder het gemiddelde wat er op internet te koop is. Over All blij mee en de hond en de kat ook.

Gemakkelijk bestelproces, snelle levering en prima product.

Tevreden over de service

We kregen het product snel toegestuurd

Uitstekende klantenservice

Vriendelijk, vlot en goede informatie!

Het hondendeurtje is geweldig

Wij hebben in 2008 een hondendeurtje besteld, gemonteerd en tot op heden heeft het perfekt gewerkt. Het deurtje is kwa helderheid verschoten. Dat is de reden dat we een nieuwe hebben besteld . Dus de kwaliteit is perfekt. 16 jaar iedere dag , dat onze hond door het deurtje denderde . Dat het niet gebroken,gescheurd is mag een wonder heten.

Zeer professioneel en vriendelijk!

Bij melding door mij op de website dat ik door mijn schuld de onjuiste bestelling had gedaan en dus het artikel ging retourneren, werd ikl gebeld en werd ik vriendelijk geholpen om het juiste artikel te bestellen. Zeer door mij gewaardeerd!!

Mijn order is vrij vlot verlopen

De kat kijkt er niet naar om

Nu eindelijk gedacht dat dit de kat interesseerde, maar nee hoor, als het eten niet netjes gepresenteerd wordt hoeft hij het niet.

Overzichtelijk snel en makkelijk

Overzichtelijke site, snel geleverd dus heel fijn en makkelijk!

Enkel een misverstand bij de levering. De post NL leverde het pakket af bij de buren. Ik ontving een sms van Post NL dat het pakket bij mij thuis geleverd werd. Wat dus voor hoop misverstanden heeft gezorgd Maar eind goed al goed. Ben uiterst tevreden over de dienstverlening van Staywell.

Pakketje snel en in een goede staat ontvangen. De magneten werken op het luikje. De bandjes waren zoals omschreven.

zeer goed

Een zeer eenvoudig kattenluik gekocht. Bijzonder veel hulp van de leverancier (via de telefoon) bij het monteren in een oude situatie. Prima service!!

Uitstekend bedrijf goed zaken doen

Enige min puntje was dat mijn bestelling niet compleet was. Maar na 1 telefoontje was dit meteen gefixt en kreeg de juiste aantallen toegestuurd.

Snelle service en goede kwaliteit

Makkelijk in elkaar te zetten

Het eerste kattenluik dat ik ontving deed het net. Waarom testen jullie ze nietvooraf?

De levering va n het vervangende luikje verliep soepel met vriendelijke service

Gezocht en gevonden wat ik nodig had & snelle levering . Meer moet dat niet zijn.

Kattenluik eruit gelopen. Vervangend onderdeel besteld (perfect) Reeds de volgende dag in huis. uitstekende service.

Uitstekend kwalitatief goed product

Ik heb het deurtje vervangen van mijn 8 jaar oude elektrische petsafe kattenluik. Dankzij jullie helpdesk een peace of cake. Werkt weer als een zonnetje

Zeer goede kwaliteit

Een luikje kan veel goedkoper, maar dan heb je ook minder. Mijn lompe jongens liepen bij het eerdere luik gewoon het luik eruit. Het brak af. Dat gaat met deze niet gebeuren. Netjes afgewerkt ook.

top

de levering van product gaat de ene keer al wat vlotter dan de andere keer

het luik werkt niet naar behoren

Ik heb onlangs het derde luik gekocht, wat overigens wel behoorlijk in prijs is gestegen. Het oude luik ging steeds van slot af en stond dan open. Nieuwe luik geïnstalleerd en het probleem manifesteert zich opnieuw. Op enig moment wil het luik niet meer afsluiten en moet ik de stekker er even uithalen om een reset te forseren. Is dit probleem bekend bij jullie en hebben jullie een oplossing. Anders denk ik er hard over na om het luik te retourneren. En naar een andere oplossing uit te kijken.

Goed doorgevraagd over probleem. Goede uitleg voor vervanging onderdeel niet gelijk nieuw product verkocht. Dit is goede reklame. Goedkoop uit aanrader.

Al jarenlang betrouwbaar. Product snel geleverd en het juiste item, namelijk hetzelfde luik als 15 jaar geleden (wat paste in het oude gat).

Bierens de Haanweg 59

3076DA Rotterdam

104920235

Over Staywell.nl

Staywell.nl Ruim aanbod aan producten van het merk Petsafe/Staywell. Advies en service voor ons klanten is voor ons van groot belang! Denkt u dat u ons kunt helpen de service te verbeteren? Neem dan contact op met onze klantenservice of laat uw beoordeling achter.