Vriendelijk, meedenkend, volgens afspraak geleverd

Super snel verzonden

Prettige ervaring

Omdat ik een aantal vragen had over een product heb ik opgebeld voordat ik iets kocht. Ik ben zeer goed te woord gestaan en al mijn vragen werden beantwoord, waardoor ik een goede keus kon maken.

Duidelijke website

Alles was perfect in orde

Uitleg via mail over installatie kattenluik met chip uitstekend

Via de mail is mij duidelijk uitleg gegeven over de installatie van het kattenluik met chip.

Weinig over te zeggen. Degelijke prijs en snelle levering.

Onmiddellijk ontvangen

Dag na bestelling ontvangen. Goede kwaliteit.

lastig ding

ik krijg de kat met chip niet ingeprogrammeerd, het knipperen komt niet overeen met de folder, irritant

Gewoon helemaal goed

Redelijk snelle verzending. Aantrekkelijke prijzen.

Prima ding

Prima ding

Dikke plus.

Zoals beloofd, snelle service.

Super bedrijf goede communicatie

Ik had een hondenluik besteld met extra schuif. Alleen had ik de verkeerde schuif besteld. Men heeft contact met mij opgenomen of de bestelling klopt. Standaard zat er al een schuif bij en de andere heb ik telefonisch geannuleerd. Het geld stond 2 dagen later terug op mijn rekening.

Levering door post.NL was onvoldoende qua tracing

Na verkeerde bestelling telefonisch goede uitleg over het juiste product, wat past

Snel binnen

Snelle levering wel dure verzendkosten

Goede service via telefonisch contact en vlotte verzending

Goede ervaring

Zeer behulpzaam door medewerker

Erg goed en oprecht geholpen door medewerker. Product netjes en snel geleverd.

Top product

Prima aankoop voor onze kat

Top geregeld en snel!

geweldig!

De afhandeling ging heel erg vlot, de retourmail heel aardig en het geld heel snel teruggestort, kortom chapeau! vele groetjes Joke Mulder

Goede ervaring.

Had alleen een vervangend klepje nodig voor het kattenluik. Gevonden bij Staywell. Besteld en een paar dagen later ontvangen. 2x uitgestelde afleverdatum, maar dat lag aan vervoerder DHL.

Lekker snel bezorgd!

Wel na een eerste bestelling van een enkel verlengstuk van mijn kattenluik dat niet paste, omdat het niet helemaal duidelijk was welke versie ik nodig had. Maar dat ligt ook deels aan mij en aan de website die daar onvoldoende duidelijk over was.

prima kattenluikje maar onhandig ontwerpfoutje

Jammer dat het binnendeel van het kattenluikje niet gewoon met twee schroeven er doorheen kan worden vastgezet, eigenlijk net als het buitengedeelte en dan met twee dopjes de schroefgaten afdekken. Zou in mijn situatie heel wat simpeler montage worden.

Goede orde ontvangen, snelle levering.

Snelle levering, super produkt

Nadat 1 van de katten dwars door het oude kattenluik was gelopen, snel een nieuwe in huis en vlot kunnen instaleren. Ik ben helemaal blij.

Bierens de Haanweg 59

3076DA Rotterdam

104920235

Over Staywell.nl

Staywell.nl Ruim aanbod aan producten van het merk Petsafe/Staywell. Advies en service voor ons klanten is voor ons van groot belang! Denkt u dat u ons kunt helpen de service te verbeteren? Neem dan contact op met onze klantenservice of laat uw beoordeling achter.