Ik weet niet waarover dit gaat? u waarschijnlijk wel. misschien wag ik het ook weten?

?

Hoge verzendkosten!

Vind 10 euro verzendkosten aan de hoge kant voor zo'n klein onderdeel

Duidelijke website en product snel gevonden. Was ook snel binnen. Zo nu kan de hond er weer door heen. Hopelijk blijft deze langer leven. De honden Luik!

Het plaatsten leek makkelijker dan het uiteindelijk was.

Het plaatsten was uiteindelijk moeilijker door plastieken schroeven. Beetje een tegenvaller.

werkt niet...

Hebben een nieuwe ifra rood zender aangeschaft, instructie goed gelezen maar krijg hem niet gekoppeld aan het kattenluik.

Correcte beschrijving en supersnelle levering

Artikel kwam volledig overeen met beschrijving en foto. Gemakkelijke afhandeling om te betalen, supersnelle levering dat je kon opvolgen via tracking...

Goede service. Vriendelijk

Een model kattenluik wordt niet meer geproduceerd. Een alternatief wordt voorgesteld als zijn vervanger. De maten op de website komen niet helemaal overeen en er was wat onzekerheid of de boorgaatjes dezelfde zouden zijn... Maar uiteindelijk paste het wel. Heel vriendelijke en snelle communicatie per mail hierover. Ook na de aankoop. Levering met post.nl is een slechte keuze. Het werd gewoon aan de deur gedropt. Ik zou kunnen beweren dat ik het nooit gekregen heb. Maar wat ben ik in godsnaam met een tweede kattenluikje.

Geweldig juist product

Fantastisch dat je een onderdeel voor een poezenluik kunt kopen. Goede, duidelijke website en snelle levering.

Heel snelle en correcte service

Van bij de bestelling tot de levering over de ganse lijn zeer tevreden. Heel vlotte afhandeling en levering volgens ontvangen info. Mvg, Dominiek

prima service

Kattenluikdeurtje vrijdag besteld en de volgende dag lag het op de deurmat. Geweldig!

wordt herhaald

Levering is netjes, correct en op tijd uitgevoerd,

Heb een vervangingsflap voor Petporte smart flap besteld. Even zoek op de site om zeker te weten welke flap de juiste keuze was. Juiste keuze kunnen maken en netjes geleverd. De kosten voor de verzending zijn relatief hoog en er is weinig keuze in het assortiment om de bestelling uit te breiden en voor € 40,- te bestellen. Verder OK

Prima oplossing om vreemde katten uit huis te houden

Ter vervanging van een kattenluikje met magneetjes, hebeen we gekozen voor een versie met chip scanner. Sindsdien geen vreemde katten meer in huis gehad. Poezen zijn nog aan het wennen, de ontgendelingsklik is wat luider en daarvan schokken ze de eerste keren. Prima oplossing voor een nette prijs!

Nn

Was snel bezorgt

Maar heel laatst was de hondenhok te groot

Prima degelijk Luikje met duudrlinke instructies

Prima. Geen buitensporigheden kunnen vinden.

In drukke tijden volgende dag bezorgd. Goede website en overzichtelijk. Voor mijn bestelde producten top.

Prima artikel snel geleverd

Nvt

perfect

snelle levering en product precies zoals omschreven

Snelle service en terug betaling

Zeer snelle en correcte levering

Ook al zat er een feestdag tussen zeer snelle levering en zeer degelijk ingepakt

Prima service!

Prima service: op mijn vraag welk kattenluik bij het gat dat zo'n 15 jaar geleden al gemaakt was zou passe, omdat ik met geen mogelijkheid het serienummer nog wist, werd ik zeer geduldig te woord gestaan, en kreeg ik de linken voor mogelijke opties: super!

Purrfect kattenluik

De montage verliep vlot, en luik ziet er degelijk en mooi uit. In vorige woning had ik ook een Staywell kattenluik, en altijd heel tevreden van geweest. De verzendingskosten waren wat aan hoge kant, maar als je iets echt wil dan neem je dat erbij. Het weegt niet op tegen de jaren geniet dat je ervan hebt.

Snelle levering zoals beloofd. Zeer snel geld terug voor 2 items die verkeerd besteld waren door mijzelf

Product is zoals omschreven en staat duidelijk op de foto

Makkelijk te bestellen en wordt snel geleverd.

Bierens de Haanweg 59

3076DA Rotterdam

104920235

Over Staywell.nl

Staywell.nl Ruim aanbod aan producten van het merk Petsafe/Staywell. Advies en service voor ons klanten is voor ons van groot belang! Denkt u dat u ons kunt helpen de service te verbeteren? Neem dan contact op met onze klantenservice of laat uw beoordeling achter.