Goed product

Goede kwaliteit, snellelevering.

Ik knipperde met mijn ogen en het kattenluik was binnen. Poes blij.

Alleen maar positief.

correcte service

amper 1 dag moeten wachten op mijn vervangstuk bedankt daarvoor

Zoals beloofd de dag erna geleverd.

Probleem nethes opgelost

Pakket werd door DHL teruggestuurd omdat deze niet op een postbusadres bezorgd. Na het sturen van een mail werd de klacht direct opgelost. Staywell was niet telefonisch bereikbaar. Misschien kan men beter alleen de mail als communicatiemiddel aangeven. En bij de bezorging aangeven dat DHL niet, maar Post NL wel bij een postbusadres bezorgt.

Is ok

Ok

All wheather hondenluik M

ruime keuze , goede informatie

Geldklopperij

Wij verhuizen nogal eens. Dus voor de derde keer een "classic" kattenluik gekocht. Wat blijkt ineens? Luik kan alleen in een dun deurtje, terwijl er de vergrendelingsstanden op zitten die passen bij een buitendeur. Via Medpets een tunneltje gekocht. Met verzendkosten. En wat blijkt dan? Tunneltje is maar 1,8 cm. Zodat je er nog één (met verzendkosten) moet kopen. Ik lees dat ik niet de eerste ben die hier tegenaan loop. Commentaar van Staywell is dan dat je ook een tunnel van 4 cm. kunt kopen. Ja hallo! Die past alleen bij de dure modellen. En waarom kan het dáár wel en bij de "classic" niet!!!

Uitstekend!

Snelle levering en goede communicatie.

Slecht, die hele zogenaamde mal klopt niet

Slecht, die hele zogenaamde mal klopt niet

Super snel geleverd

Heel fijn als lossen dingen kan kopen

Snel binnen gekomen

super snelle levering

Vervang klep past als gegoten

Eenvoudig, snel en een 5-sterren klantenservice. Welgemeende complimenten aan jullie Bob.

Heel goed product, heel vlot bezorgd!

Op dinsdag besteld, op woensdag geleverd.

Product goed klantenservice minder

Product is top maar de klantenservice moest ik drie keer terug mailen omdat dame in kwestie mijn mail niet goed gelezen heeft en over mijn vraag heen keek. Er zou een antwoord terug komen maar tot op heden nog niks gehoord.

Dikke prima

Snelle levering.

Past altijd

Goede kwaliteit

Snel en correct!

Producten werden 's anderendaags geleverd.

Goede website en zeer snelle levering !!!

Zeer goede ervaring, snelle levering. Zeer tevreden !!!

Uitstekend.

Snelle levering.

Goed verlopen.

Alles naar wens gegaan. Tevreden!

Snel en correct

Bestelling werd goed verpakt en zeer snel bezorgd.

Bierens de Haanweg 59

3076DA Rotterdam

104920235

Over Staywell.nl

Staywell.nl Ruim aanbod aan producten van het merk Petsafe/Staywell. Advies en service voor ons klanten is voor ons van groot belang! Denkt u dat u ons kunt helpen de service te verbeteren? Neem dan contact op met onze klantenservice of laat uw beoordeling achter.