Pluspunten

Verzending goed, alles klopte.

Hiervoor hadden we een Pet porte op elektriciteit, nu is er veel meer verkrijgbaar maar allemaal op batterijen. Ook is de tijd tussen de klik en de binnenkomst niet in te stellen. Bij de vorige heeft het lang geduurd tot dat we de maximale tijd ingesteld hadden. Nu staat hij ook nog niet aan, ze gaan echt niet naar binnen als ze zo snel achter elkaar de klik horen. Zit je binnen en hoor je steeds klik, klik en de kat blijft voor de deur zitten. Misschien lukt het over een poosje als als ze aan de nieuwe deur gewend zijn maar ik heb er een hard hoofd in.

Pluspunten

Goede en snelle levering

Pluspunten

Zeer behulpzaam en correct. Vlotte verzending.

Pluspunten

Wat fijn dat er onderdelen te koop zijn van de kattenluikjes. We hebben zo niet een heel nieuw kattenluikje hoeven kopen. Het was is snel verzonden.

Pluspunten

Vandaag besteld, morgen in huis. Dat was ook zo. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Katten luik is bezorgd.

Wat slecht is aan het kattenluik is dat het electronische slot een kant op werkt, waardoor het kattenluik door slimme katten open te hengelen is. Ook werkt de penning op een behoorlijke afstand, waardoor als de kat er maar in de buurt komt een andere kat naar binnen kan glippen. Tot slot, het open springen van het slot maakt zoveel lawaai dat onze kat zich iedere keer rot schrikt en er niet door durft (ik verwacht dat dit laatste een kwestie van tijd is). Service van staywell is ok, kattenluik dus minder naar tevredenheid.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte levering!

Misschien enkele tips voor het kattenluik zelf: ik had reeds een andere kattenluik van jullie, dus positief was zeker dat het zaaggat identiek is van dit chipluik. Het had ook leuk geweest indien de boorgaten op dezelfde locatie waren gebleven. We hebben er nu,2 nieuwe moeten boren en deze zitten redelijk dicht bij de oudere. Nog een tip: het zou ook goed zijn indien je de timersetting kan aanpassen ipv enkel 3 seconden. Dit is toch redelijk kort, dus als de kat niet snel genoeg is, moet ze enkele pogingen ondernemen eer ze binnenraakt. Daarbuiten werkt haar scan goed! Mvg Anja

Pluspunten

Goed gehoplen per telefoon en snelle aflevering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zijn telefonisch goed bereikbaar, maar product petsafe microchip werkt niet, dus gaat nu retour

Beter product maken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service

"De consument draagt daarbij zelf op voor de kosten van terugzending." - het is 2018, als bedrijf zorg je dat consumenten gratis kunnen retourneren als dat nodig is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke website

Pluspunten

Snelle correcte levering.

Pluspunten

Netjes geholpen en er is informatie opgehaald bij de leverancier over een vraag die ik had. Top service!

Pluspunten

Klantenservice erg behulpzaam. Bestelling gedaan erg vlotte levering. Product is alles wat het moet zijn.

Pluspunten

Correct met de levering en zeer kwalitatieve producten .

Pluspunten

Vriendelijke en behulpzame medewerker. Correcte levering en prijs. Het bestelde voldoet aan hetgeen men omschrijft. TOP

Bierens de Haanweg 59

3076DA Rotterdam

104920235

Over Staywell.nl

Staywell.nl Ruim aanbod aan producten van het merk Petsafe/Staywell. Advies en service voor ons klanten is voor ons van groot belang! Denkt u dat u ons kunt helpen de service te verbeteren? Neem dan contact op met onze klantenservice of laat uw beoordeling achter.