levering en kontakt prima. kwaliteit zeer matig. (1 1/2 uur werkzaam vanuit vol)

helaas geen goeie kwaliteit

Huismerk accu laptop

Mijn ervaring met het huismerk accu voor een HP laptop is een aanrader en het is veel goedkoper. Doet ook wat een HP accu doet.

Super goed voor elke portemonnee

Accu besteld en waren 3 opties Dus super keus en snel geleverd

Snelle levering, maar de accu werkt niet.

Goed verpakt en snel geleverd, helaas werkt deze accu niet.

Snelle service en een juiste accu.

Makkelijke bestel site en vele soorten accu's. Altijd één te vinden.

Goed produkt voor die prijs

Snel geleverd en tot nu toe erg tevreden, mijn camera is er blij mee

Niet zo best

Ik heb 18 juli een bezorgklacht ingediend en daar nog geen antwoord op .

eenvoudig bestellen met een 100% tevredenheid

Het bestellen was eenvoudig, ruime keuze, en de kwaliteit van de bezorging was uitstekend. Een 100% tevreden klant.

Gewldig

Dat alles goed is verlopen

Bestellen prima, mails achteraf te veel

Bestellen en ontvangen prima, maar achteraf heb ik al 3x een mail gehad om te beoordelen. Als ik niet wil beoordelen wil ik niet beoordelen. Dus stop met deze onnodige mails aub.

Bijzonder goed.

Accu's meer dan de helft originele prijs. Heb 2x 1 accu besteld. Later zag dat 1 pakket van twee nog goedkoper was! Accu's nog niet gebruikt. Levensduur nog onbekend.

Snelle verzending, goed verpakt en juiste prijs.

Binnen 1 werkdagen geleverd. Top service.

Top... niks meer aan doen.

Snelle levering.. goed product

Snel en goed geregeld, kwaliteit en maat ok

Dit bedrijf heb ik goede ervaringen mee, zonder toestanden of na gebel. Kortom tevreden klant.

Snelle en correcte levering met als extra twee pennen

De accu's waren al geladen en konden direct worden gebruikt.

goede service en snelle levering

product doet naar mijn verwachting .

Mooi product snel geleverd tegen een goede prijs bedankt

Snel en netjes geleverd

Zeer tevreden met de aankoop. Snel geleverd en netjes verpakt. Zoals het hoort. Zeker aan te bevelen.

Prijs prima Accu Uitstekend

Kocht een accu voor mijn motor. Snel geleverd en montage klaar. Meteen geolaatst en motor start weer als vanouds.

wist niet dat ze nog leverbaar waren

Ik zocht accu's voor mijn Bosch accumachines. Bosch heeft inmiddels een ander type. En is duur. En hier vond ik de geschikte accu, ook nog eens met meer capaciteit en zeer betaalbaar. Het enige vreemde is dat op de grastrimmer deze accu niet werkt. Op alle andere apparaten wel. De grastrimmer werkt alleen met de oude, originele accu's . Zowel 123 accu als ik kunnen dit niet verklaren. Maar ik ben er evengoed blij mee

duidelijke site en snelle levering

zeer ruim assortiment van recente en ook oudere types accu's

Perfect!

De accu van mijn uitstekende Samsung stofzuiger begon minder te worden. Via 123accu.nl kon ik makkelijk uitvinden welke accu ik nodig had ter vervanging. Ook de prijs was prima. De nieuwe accu werkt uitstekend. Heeft iets meer capaciteit waardoor er ook langer doorgewerkt kan worden. Dit is een fijne verbetering. Ik ben erg tevreden. Het is een aanrader!

Super en snel..

Door de super snelle levering van mijn accu's was ik heel snel weer mobiel....dank daarvoor...

zeer goed product en snelle levering

zeer goed

Koningsbeltweg 52

1329 AK Almere

Over 123accu.nl

123accu.nl is een gespecialiseerde webwinkel met het grootste assortiment batterijen, accu's en laders. Zoek gemakkelijk de juiste batterij of accu voor onder andere uw laptop, mobiele telefoon, smartphone, boormachine of camera. Uit onze eigen magazijnen leveren wij razendsnel de voordeligste batterij voor uw apparaat. Bij 123accu.nl bestelt u eenvoudig een (oplaadbare) batterij, accu, lader, knoopcel voor ontelbaar veel verschillende apparaten tegen de beste prijs!