Filtre

Alles netjes verpakt en snel geleverd. Niks op aan te merken verder.

Ik ben snel verder geholpen en kon ook snel verder.

De volgende keer bestel ik mijn batterijen hier opnieuw.

Snelle nette levering

Snel geleverd. Goed verpakt..

goede service

snel geleverd en goed beschermend verpakt

Mijn probleem binnen een dag opgelost

De oplader van mijn MacBook gaf de geest. Paniek natuurlijk, want dat kon ik niet gebruiken met een drukke week voor de boeg. Gelukkig vond ik vlot een vervangend exemplaar op 123Accu. En ook nog niet eens voor de hoofdprijs! De volgende dag al bezorgd.

Ik was verrast dat accu bijna vol was.

Door dat de accu bijna vol was, kon ik de stofzuiger die rekt gebruiken.

Zoals het altijd zou moeten zijn.

Dat het zomaar lukt om precies het juiste te kunnen bestellen en maar eens geleverd te krijgen is een fijne ervaring

Snel en makkelijk

Goedkoop en goede kwaliteit.

Prima product snelle levering.

Was snel binnen dat is een plus punt product zoal beschreven. Met andere woorden niks mis mee. Nog geen ervaring met klantenservice. Maar das dan ook weet ern goed teken. Ga zo door leer elke dag bij

Gemakkelijk te bestellen, duur te retourneren

Het bestellen is vlot gegaan en de bestelling was ook snel geleverd. Ik heb zelf een fout gemaakt bij de bestelling (geruit ipv gelijnd artikel) en wou dit retourneren. De helpdesk raadde dat echter af omdat de kosten van terugsturen voor eigen rekening zijn en bovendien moest het van België naar Nederland opgestuurd worden waardoor het waarschijnlijk niet de moeite was. Al bij al was ik dus vrij tevreden, maar deze hoge kost om te retourneren gaat me volgende keer toch even doen nadenken.

Juiste accu uitkiezen werkt perfect en snelle levering

Het uitkiezen van de juiste accu voor mijn oude schroef/boormachine werkte vlekkeloos. Je kan zowel op het type boormachine zoeken als op het type accu. Nu was ik er zeker van dat ik een accu ging bestellen die zou passen en werken in de boormachine. En dat bleek ook zo te zijn na de snelle levering. Kortom, voor herhaling vatbaar, mocht het nodig zijn.

Besteld,op voorraad, geleverd !!

NVT

zeer snel geleverd

Heel vriendelijke man die het leverde

Verder geen commentaar

Ruim assortiment Batterijen

Goed geholpen bij mijn keuze voor de juiste oplaadbare batterijtjes en zeer snelle levering!

Snelle levering weinig plezier

De accu werd keurig volgens afspraak geleverd. Het probleem echter was dat de accu niet opgeladen werd terwijl de lader in orde is, ik wilde er graag een tweede accu bij. Geen probleem ik kon de accu retourneren en zou mijn geld terug krijgen. Wat wel lastig is is dat je zelf de verzendkosten moet betalen terwijl het product niet in orde is.

Snelle levering, goed product, werkt uitstekend.

Snelle levering, goed product, werkt uitstekend

Goede ervaring, halve ster minder voor extra prul

Helemaal goed bezorgd en goed product (accu boormachine) Alleen jammer dat je twee pennen en een deck kaarten als promomateriaal krijgt. Ik heb genoeg pennen en kaarten. Creëert weer meer afval en dat is nergens voor nodig. Lief bedoeld, maar onnodig dus

Snelle en correcte levering van een zeer goed produkt.

Het is zeer makkelijk om het juiste product op te zoeken en te bestellen. Zeer vlugge reactie en snelle levering.

ongevraagde mailings

ongevraagde mailings, relatief hoge verzendkosten

Makkelijk bestellen, snel binnen!

Overzichtelijk en snel.

Het was prima voor elkaar.

Het was goed verpakt in een doos.

Mega heel erg top, en lekker.

Zeer snelle levering, dit is beter als verwacht en graag wil ik snel weer zaken doen met deze mensen!

Conform de hoog gespannen verwachting

Compleet tevreden

52 Koningsbeltweg