Filtre

Zeer vloot levering , voldoet aan alle verwachtingen!

Snel en zeer goed geregeld voor een prima prijs.

Bij het opruimen van mijn kast kwam ik mijn eerste digitale camera van Sony tegen. Ik wist nog wel dat ik deze camera in bezit had, maar had er jaren niet naar omgekeken. Tijdens het opladen van de batterij bleek deze niet meer te werken. Typenummer van de batterij opgezocht en gaan googelen. Direct kwam 123accu.nl bovendrijven. Zij hadden geen originele batterij meer, maar een alternatief en wel het eigen merk van 123accu. Deze batterij besteld, levering snel en goed geregeld en na het opladen in de camera geplaatst. Alles functioneerde weer als vanouds. Batterij doet niet onder voor een origineel exemplaar.

Prima product en snel geleverd

Prima product en snel geleverd

zie volgend veld

prima om zaken mee te doen.

Overzichtelijke aanbod, makkelijk te bestellen en snel in huis. Geen problemen wanneer je kiest voor achteraf betalen.

Komt afspraken na en levert kwalitatief goed materiaal.

Goede ervaring opgedaan tijdens het leveren van materialen.

Prijs/kwaliteit

Goede batterijen

Uitstekende vervangende accu binnen dag in huis

Uitstekend vervangende accu aangeschaft bij 123accu, volgende dag in huis. Eerlijk gezegd werkt beter als origineel

heel goed

snel geleverd wert goed

Snelle levering van een goed product.

Het bestelde product was volgens afspraak geleverd en het doet niet onder voor een origineel.

Alles correct geleverd voor een nette prijs.

Bestelde artikelen werden zeer snel en correct geleverd voor een nette prijs.

Snelle service en een goed product

De batterij van onze stofzuiger ging defect en kon al vlug weer worden gebruikt. Je zoekt heel makkelijk op de website de juiste accu op die daarna vlot wordt geleverd. Het product past perfect en doet het prima.

Super ervaring, zo snel en correct echt heel fijn!

Super goed en correct

Snelle en correcte levering

Overzichtelijke site en snelle levering

Batterij voor Dyson

Op zoek naar een vervanger voor de batterij van mijn Dyson vond ik deze en die doet het zeer goed, ook de originele houder kan ik blijven gebruiken desondanks dat de capaciteit van de batterij een stuk hoger is.

Binnen 24 uur geleverd en een prima accu voor mijn jbl box.

Zeer snel herstel n gied

Batterij voor laptop goed gevonden op de site, en snel geleverd.

Goed en goedkoper

Past precies

Mooie prijs en snelle levering

Mooie prijs en snelle levering

Uitstekende en snelle service

Goede afhandeling van het defecte product en snelle levering van een nieuw exemplaar

Alleen de buiten verpakking kan wat beter !

Snelle correcte levering !

Snel en correct, zeer schappelijke prijzen.

Is precies wat was beloofd

Snelle service.

Bij cartridges al helemaal belangrijk. Ook de verpakking om de oude cartridge in te doen is nuttig.

Keurige en snelle levering

Mijn bestelling werd zeer snel en netjes verpakt ontvangen. Als dit altijd zo snel gaat, is dit bijzonder.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329 AK