Snelle levering. Accu voor de camera past goed.
Bedankt voor je review, A. van der Kruk! Fijn om te horen dat de levering snel verliep en de accu perfect past in je camera. We doen ons best om kwaliteit en gebruiksgemak te combineren. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Lex van 123accu
Batterijen bestelt, volgende dag geleverd, makkelijk met track and trace.
Bedankt voor je review, Johan! Fijn dat je bestelling snel geleverd werd en je het gemak van de track & trace waardeerde. We streven ernaar om bestellingen zo soepel mogelijk te laten verlopen, en het is goed om te horen dat dat ook bij jou gelukt is. Groetjes, Lex van 123accu
Ik krijg geen antwoord op retour handelingen
Snelle levering. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Bedankt voor je review, Ger! Wat fijn dat de levering snel verliep en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. We streven naar een goede balans tussen snelheid, kwaliteit en prijs, dus dit horen we graag. Groetjes, Lex van 123accu
Accu zat vastgelijmd in een houder die niet in de stofzuiger past. Met een hoop gedoe hem eruit kunnen krijgen en de robot stofzuiger (explores series 60) doet het nu. Maar iedereen die voor dit product gaat in combinatie met deze stofzuiger, sterkte!
Was blij met de accu's waren nergens meer te koop, ook niet te koop bij Black en Decker Nederland. Terwijl de machine nog honderd procent is. Werken goed , prima product.
Bedankt voor je review, Cees! Wat goed dat we je konden helpen aan een accu die elders niet meer verkrijgbaar was. En helemaal fijn om te horen dat hij goed werkt in je machine. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt. Groetjes, Lex van 123accu
Gisteren besteld, vandaag geleverd. Super!
Bedankt voor je review, René! Wat fijn dat je bestelling zo snel is geleverd. We doen ons uiterste best om onze leveringen zo snel en betrouwbaar mogelijk te maken, dus dit is prettig om te horen. Groetjes, Lex van 123accu
De bestelling was duidelijk en direct de aflevering geheel correct
Bedankt voor je review, meneer Kool! Goed om te horen dat de bestelling en levering duidelijk en correct verliepen. We waarderen je vertrouwen en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Groetjes, Lex van 123accu
Snel gevonden, snel geleverd. Kortom prima.
Bedankt voor je review, Mariette! Fijn dat je het product snel kon vinden én dat het vlot geleverd werd. We streven naar gebruiksgemak en snelle service, dus dit is prettig om terug te krijgen. Groetjes, Lex van 123accu
Nieuwe accu in laptop gedaan. Dit ging prima met uitleg op you-tube. De accu doet het prima.
Bedankt voor je review, G! Wat fijn dat het plaatsen van de nieuwe accu in je laptop goed ging, mede dankzij de uitleg op YouTube. En natuurlijk nog beter dat de accu prima functioneert. Dat horen we graag! Groetjes, Lex van 123accu
Ik was verrast door de prijs kwaliteit verhouding van deze accu!
Bedankt voor je review, Wim! Wat leuk dat je positief verrast bent door de prijs-kwaliteitverhouding. We doen ons best om kwalitatieve producten aan te bieden tegen een scherpe prijs, dus jouw reactie waarderen we enorm. Groetjes, Lex van 123accu
Snelle levering - precies het product wat ik wilde kopen. Bijna nergens anders was dit product te koop. Ben er blij mee.
Bedankt voor je review, Alexandra! Wat fijn dat je precies vond wat je zocht, en dat het snel geleverd werd. Het is altijd ons doel om ook lastig vindbare producten aan te bieden, dus we zijn blij dat het gelukt is. Met vriendelijke groet, Lex van 123accu
Een snelle bezorging en kwaliteit voor dat geld en ik ben er blij mee.groeten Anton
Bedankt voor je enthousiaste reactie, Anton! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle bezorging én de prijs-kwaliteitverhouding. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer. Groetjes, Lex van 123accu
aan de hand van het type nummer kwam ik direct op het juiste product uit. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk.
Bedankt voor je review, Ed! Wat fijn dat je dankzij het typenummer direct het juiste product kon vinden. We doen ons best om onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, zodat je snel en zonder gedoe vindt wat je nodig hebt. We waarderen je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Lex van 123accu
Super snel bezorgd, incl kleine verassing!
Dankjewel voor je reactie, Rob! Altijd leuk om te horen dat de bestelling snel is aangekomen én dat de kleine verrassing gewaardeerd werd. We proberen elke bestelling nét dat beetje extra mee te geven. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Lex van 123accu
Prims
Bedankt voor je beoordeling, Bertie! Snel geleverd, prima product én een mooie prijs – dat is precies wat we nastreven. Fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Lex van 123accu
Ik ben oude bekende bij 123inkt, maar wilde deze service van jullie ook proberen. Zoals ik verwacht een top service. Helaas ben ik misschien de enige maar ik vindt het niet acceptabel dat mijn pakketten bij de buren worden afgeleverd. Ervaring heeft geleerd dat er nog steeds pakketten achter worden gehouden met verschillende smoesjes.
Dank je wel voor je eerlijke feedback, Bryan! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Wat betreft de bezorging bij buren – we begrijpen je zorgen. Helaas hebben wij zelf geen invloed op hoe de vervoerder dat afhandelt, maar we nemen je feedback mee en blijven ons inzetten voor een veilige en betrouwbare levering. Fijn dat je ons toch aanbeveelt! Met vriendelijke groet, Lex van 123accu
Mijn bestelling was de volgende dag al geleverd. Mooi, heb de nieuwe batterij gelijk in m'n telefoon geplaatst opgeladen en 's,avonds werkte hij weer als nieuw. Super
Dankjewel voor je mooie review, Wim en Ria! Geweldig dat de batterij meteen goed werkte en jullie telefoon weer als nieuw functioneert. Daar doen we het voor! Fijn dat alles snel en soepel is verlopen. Met vriendelijke groet, Lex van 123accu
wordt goed geholpen
Bedankt voor je beoordeling, Aart! "Altijd goed" – dat is een geweldig compliment. Fijn om te horen dat je telkens weer tevreden bent met onze service. We helpen je graag opnieuw! Met vriendelijke groet, Lex van 123accu
Heel goed, snel geleverd super.
Dank voor je mooie woorden, Corrie! Snelle levering en tevreden klanten – dat is precies waar we ons elke dag voor inzetten. Bedankt dat je de tijd nam om dit met ons te delen! Met vriendelijke groet, Lex van 123accu
Het was niet zo moeilijk om de juiste accu te vinden. Graag met meer foto's van het onderwerp. Geen echte gebruiksaanwijzing.
Bedankt voor je review, Ineke! We zijn blij dat je de juiste accu makkelijk hebt kunnen vinden! We begrijpen je opmerking over de foto’s en de gebruiksaanwijzing en we gaan er zeker naar kijken om de productpagina’s nog duidelijker te maken. Jouw feedback is waardevol en helpt ons om de klantbeleving te verbeteren. Groetjes, Lex van 123accu
het prachtige pakket met de batterijen was heel snel bij me
Bedankt voor je review, René! Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering en de service die we je hebben geboden! We zijn blij dat we de accu snel konden vervangen, zodat je snel verder kon met je apparaat. En die fles wijn is natuurlijk een kleine blijk van waardering voor jouw geduld. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Groetjes, Lex van 123accu
Snelle levering en goede pakket volg mogelijkheden.
Bedankt voor je review, Mireille! Super om te horen dat je niet alleen tevreden bent met de snelle levering, maar ook met de mogelijkheden om je pakket te volgen! We doen ons best om alles zo duidelijk en gemakkelijk mogelijk te maken, zodat je precies weet waar je bestelling zich bevindt. Bedankt voor je vertrouwen in ons! Groetjes, Lex van 123accu
Niets op of aan te merken , gewoon top!
Bedankt voor je review, Ralph! Kijk, dat is wat we graag horen: snel, goed en geen gedoe! We zijn blij dat je snel je bestelling in huis had en dat alles naar wens is. We proberen altijd zo efficiënt mogelijk te werken, zodat jij snel verder kunt. Groetjes, Lex van 123accu
snel en vakkundig en niet duur
Bedankt voor je review, Wilco! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelheid van onze levering en de kwaliteit van de service! We doen ons best om alles snel, vakkundig en zonder gedoe te regelen. Jouw positieve ervaring is voor ons het belangrijkste. Groetjes, Lex van 123accu