Goede prijs qualiteit verhouding

Snel geleverd en stuk goedkoper dan originele batterij.

snelle levering, goed product

Makkelijk te bestellen, snelle levering en goed verpakt.

Goed advies

Goed meegedacht en snel geleverd.

TOP!!!!

Zeer snelle levering....

Prima en snelle dienstverlening, maar de oplader werkt helaas niet goed

Nix mis met het bedrijf, maar vind het wel vreemd dat ik voor mijn Dell notebook bin 123accu.nl een extra oplaadkabel bestelde voor mijn vakantiewoning die volgens 123accu bestemd is voor dit type notebook, maar helaas de accu van de notebook ermee niet oplaadt. Mijn eerste oplaadkabel, een origineel Dell-product werkt wél goed, dus het ligt niet aan mijn notebook. Ik vind 123accu een topbedrijf, maar dit is echt een missertje.....

Goede en vlotte levering

S'avonds voor 18.00 uur besteld volgende dag geleverd.

Bezorgd en heel snel in huis !!

Prima accu, besteld voor mijn Fluke 192.

Na het ontdekken dat mijn accu voor mijn Fluke 192 het had begeven, kwam ik al snel uit bij 123accu.nl. Met een overzichtelijke site duurde mijn digitale zoektocht niet lang en de volgende werkdag had ik mijn accu thuis. De accu doet het prima en koste slechts een fractie van het bedrag wat een originele accu kost. Samengevat" Een gouden greep"

Goede site

We konden op de site goed vinden wat we nodig hadden.

Snelle levering, conform de vermelde levertijd op uw site. Goed verpakt.

Prima accu, prima assortiment, redelijke prijs

Prima accu, prima assortiment, redelijke prijs, snel verstuurd

Goed en snel

Was er de volgende dag al.Niks te klagen.

Prima accu

Prima accu

Vlotte levering, alles correct

Uitstekend en snelle levering

Heb in de avond een bestelling geplaatst en kreeg hem de volgende dag al binnen top service!!

Ik kwam via internet op deze site mijn Dyson stofzuiger deed het niet meer en ik zag dat er een winkel in Capelle zat en daar zinden ze dat het de motor was gelijk besteld en twee dagen later was hij er en hij doet het weer als nieuw Dankjewel voor service

Uistekende service

Snelle en goede service

Mijn Dyson steelstofzuiger deed het niet meer en ik vermoedde dat het de accu was. Via Dyson kost een nieuwe accu 100 euro en bij 123accu.nl de helft. Snel bezorgd en geplaatst en mijn stofzuiger werkt weer. Helemaal goed.

Het ging snel en goed en ik kon de laptop accu binnen 5 seconden vervangen.

Goede service en ook achteraf afrekenen zeer geschikt.

De nieuwe accu's voor de scootmobiel van mijn vriendin waren snel door 123accu geleverd en geheel conform de verwachtingen. De maten kwamen exact overeen met de te vervangen type's zodat het inbouwen geen probleem opleverde.

Snel geleverd, werkt perfect

Duidelijke website met goede productomschrijving. Het bestelde product was niet origineel maar past en werkt perfect.

Geweldige service

Wij hebben vaker bestellingen geplaatst en met grote tevredenheid. Bestelling is snel binnen en goed verpakt. Product is heel goed en wanneer er toch iets niet werkt krijg je binnen enkele dagen een nieuwe zonder gedoe. Top.

Goede kwaliteit

Accu van eigen huis zijn perfect. Snel geleverd ook.

Fijne transactie

Alles prima verzorgd van bestellen tot en met bezorgen.

Super ervaring

Mijn bestelling kwam de volgende dag reeds binnen. De bestelling was goed beschermd tegen beschadigingen en zag er goed uit. Direct uitgeprobeerd en het apparaat werkte helemaal naar tevredenheid.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329 AK