Op de site stond de volgende dag bezorgd, maar het blijkt dat het pakket wel de zelfde dag al aangemeld is maar niet door de door mijn gekozen vervoerder post.nl opgehaald is. Klantenservice gebeld netjes te woord gestaan en 2 dagen later pakket ontvangen.
Bedankt voor je review, Frits! Goed dat je netjes geholpen bent door onze klantenservice en dat het pakket uiteindelijk snel werd ontvangen. We streven ernaar dat elke bestelling soepel verloopt. Groetjes, Lex van 123accu
Het was niet meteen duidelijk welke accu ik nodig had en ik ben hierbij goed geholpen.
Bedankt voor je review, Piet! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste accu. We doen ons best om elke klant duidelijkheid en service te bieden. Groetjes, Lex van 123accu
Snelle verzending, goede producten! Heel tevreden!
Bedankt voor de positieve review, Jilke! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling. We doen ons best om niet alleen goede producten te leveren, maar ook om die razendsnel bij je thuis te krijgen. Geweldig dat dat bij jou goed is verlopen! We hopen je snel weer terug te zien. Groetjes, Lex van 123accu
Originele makita accu vervangen door alternatief. Twee voor de prijs van een originele accu. Tot mu toe geen verschil gemerkt. Snel verzonden en prima nazorg.
Bedankt voor de positieve review, Andre! Wat een mooie terugkoppeling over je ervaring met onze Makita-alternatief. Twee accu’s voor de prijs van één originele én geen verschil in werking, daar worden we blij van. Ook fijn dat je onze snelle verzending en service waardeert. Veel klusplezier met je nieuwe accu’s! Groetjes, Lex van 123accu
accu voor steelstofzuiger philips Eenvoudig juiste type accu te vinden snelle levering, stofzuiger werkt weer prima !!
Bedankt voor de positieve review, Willem! Goed om te horen dat je makkelijk de juiste accu kon vinden voor je Philips steelstofzuiger. En nog beter dat je stofzuiger weer werkt als vanouds. Bedankt voor je vertrouwen en fijn dat we je hebben kunnen helpen! Groetjes, Lex van 123accu
Nieuwe accu voor Dyson, perfect en goedkoper dan originele accu werkt prima top
Bedankt voor de positieve review, Addy! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de nieuwe accu voor je Dyson. We streven ernaar om betaalbare alternatieven te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit, mooi dat jij dat ook zo hebt ervaren. Groetjes, Lex van 123accu
Vlotte levering en achteraf kunnen betalen .
Bedankt voor de positieve review, Y! Top dat alles soepel en snel is verlopen én dat je tevreden bent over de optie om achteraf te betalen. Dat maakt het winkelen een stuk relaxter. We hopen je in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Groetjes, Lex van 123accu
Goede snelle sevis top telefonich besteld
Bedankt voor de positieve review, Henk! Wat fijn dat je telefonisch goed bent geholpen en dat de bestelling netjes op tijd geleverd is. We streven altijd naar een persoonlijke en snelle service, goed om te horen dat dat gewaardeerd wordt. Groetjes, Lex van 123accu
Bedankt voor de positieve review, Jelle! Kort en krachtig, maar precies waar we voor staan: we leveren wat we beloven. Bedankt voor je vertrouwen in ons, daar zijn we blij mee. Groetjes, Lex van 123accu
Quality en price 100%
Bedankt voor de positieve review, Ömer! Wat geweldig om te lezen dat je onze prijs-kwaliteitverhouding zo waardeert. We streven altijd naar scherpe prijzen zonder in te leveren op kwaliteit, en jouw tevredenheid bevestigt dat we goed bezig zijn. Groetjes, Lex van 123accu
Fantastische producten snelle levering!
Bedankt voor de positieve review, Harry! Fijn om te horen dat je blij bent met onze producten en snelle levering. We willen dat je met plezier bij ons winkelt, en jouw review laat zien dat dat gelukt is. Groetjes, Lex van 123accu
Accu snel gevonden op de site, makkelijk bestellen en snelle levering
Bedankt voor de positieve review, Bram! Super dat je snel de juiste accu kon vinden én dat de levering soepel verliep. Wij doen er alles aan om jouw bestelling vlekkeloos te laten verlopen, en het is fijn om te horen dat je daar tevreden over bent. Groetjes, Lex van 123accu
Heb gekregen wat ik heb besteld en op tijf.
Bedankt voor de positieve review, John! Wat goed dat alles netjes en op tijd is geleverd. We vinden het belangrijk dat je krijgt wat je bestelt, zonder gedoe, bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Groetjes, Lex van 123accu
Het product is snel geleverd en ook het goede onderdeel, prima.
Bedankt voor je positieve beoordeling, Ad! Fijn om te horen dat het bestellen soepel verliep en je snel het juiste onderdeel in huis had. We doen ons best om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Groetjes, Lex van 123accu
Bedankt voor je positieve beoordeling, W.! Goed om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het product. Daar worden we blij van! Groetjes, Lex van 123accu
Snel geleverd, werkt prima en goedkoper dan elders
Bedankt voor je positieve beoordeling, Alain! Snel geleverd, prima werking én een scherpe prijs – dat is precies waar we het voor doen. Fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes, Lex van 123accu
De batterijen waren defect, oud en versleten Nieuwe nodig of boormachientje weggooien Snel gevonden Snel gelever5d Snel weer aan het werk
Bedankt voor je positieve beoordeling, Steef! Wat goed dat je snel weer met je boormachine aan de slag kon. Mooi dat het bestellen en leveren zo vlot ging! Groetjes, Lex van 123accu
Aan de hand van de website kon ik de juiste accu vinden ter vervanging van de robotmaaieraccu. Goede foto en omschrijving van de type-nummers, spanning, capaciteit enz.
Bedankt voor je positieve beoordeling, Jeroen! We vinden het belangrijk dat je eenvoudig de juiste accu kunt vinden. Fijn dat de productinformatie je heeft geholpen! Groetjes, Lex van 123accu
Ben tevreden met miujn aankoop. Vlotte levering en gunstig geprijst. Kan nu voorlopig vooruit met deze accu
Bedankt voor je positieve beoordeling, S.! We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop én met de scherpe prijs. Veel plezier met je nieuwe accu! Groetjes, Lex van 123accu
Fijn overzicht op website, snelle levering en accu voldoet meer dan prima.
Bedankt voor je positieve beoordeling, Jeroen! Fijn dat alles naar wens is: van de overzichtelijke website tot de snelle levering en goede accu. Daar doen we het voor! Groetjes, Lex van 123accu
Snelle levering. Goede oplaadbare batterijen van GP recyko c cel.
Bedankt voor je positieve beoordeling, K.! Goed om te horen dat je tevreden bent over de levering én de kwaliteit van de GP ReCyko batterijen. Veel gebruiksgemak gewenst! Groetjes, Lex van 123accu
Gewoon goed.
Bedankt voor je positieve beoordeling, Eric! Snel en netjes geleverd, dat is precies zoals we het graag doen. Bedankt voor je vertrouwen! Groetjes, Lex van 123accu
Heel snel bezorgd en goed verpakt
Bedankt voor je positieve beoordeling, John! Fijn dat je bestelling vlot en goed verpakt is aangekomen. We hopen je snel weer terug te zien! Groetjes, Lex van 123accu
Bevestigt de betrouwbaarheid van 1,2,3
Bedankt voor je positieve beoordeling, Jacobus! Leuk dat je onze betrouwbaarheid benoemt – daar zijn we trots op. We blijven ons best doen om dit elke keer weer waar te maken. Groetjes, Lex van 123accu
Vervangende accu voor Gardena citty robot maaier gekocht. Info op website was volledig en duidelijk. Accu gemonteerd en robot maait weer als een tierelier
Bedankt voor je positieve beoordeling, Jan! Wat fijn dat je Gardena robotmaaier weer als een zonnetje werkt met de nieuwe accu. Precies zoals het hoort! Groetjes, Lex van 123accu