Alles prima verlopen. Snelle service en de betaling mocht zelfs na levering gebeuren.
Beste Frederik, wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, het team van 123accu
Snelle en correcte levering.
Wat fijn dat je tevreden over ons bent, Bert. Groetjes, het team van 123accu
Alles ging zoals was afgesproken
Bedankt voor het plaatsen van je review, Gijs. Groetjes, het team van 123accu
Accu van het thuismerk ter vervanging van defecte Dyson v8-accu aangeschaft. Scherpe prijsstelling, artikel voldoet en is snel en correct geleverd. Is nog afwachten of evt. garantieclaims bij 123accu.nl even soepel en sympatiek worden afgehandeld als bij zusterbedrijf 123inkt.nl Tevreden klant!
Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent. Ook wij bij 123accu hebben service hoog in het vaandel staan. Groetjes, het team van 123accu
Bedankt voor je mooie beoordeling, Dick. Groetjes, het team van 123accu
de verzendingskosten zijn aan de hoge kant als je een kleine bestelling plaats waardoor ik de volgende keer dergelijke batterijen bij de colruyt ga kopen : aankoop + verzendingskosten 13.45 euro tov 13.75 in de colruyt voor dezelfde batterijen
Hoi Patrick, goed dat je dit kenbaar maakt. Wij zijn transparant over onze verzendkosten in plaats van de verzendkosten verrekenen in de prijs. Wij houden de kosten liever open en eerlijk. Groetjes, het team van 123accu
Accu werkt perfect. Op een volle lading kon ik mijn hele klus afronden. Meer vermogen dan de originele accu helpt ook.
Goed om te horen dat je zo tevreden bent met de accu, Leon. Groetjes, het team van 123accu
Meer kan ik er niet van maken. Gewoon goed en prima service. Product is ook een prima alternatief voor de duurdere opties met merknaam.... Dank!
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, Frank. We zien je graag bij een volgende bestelling terug. Groetjes, het team van 123accu
Had een accu bij Aliexpress besteld en na 4 maand nog niet geleverd, toen 1 bij 123 accu en 2 dagen later in huis. Super tevreden.
Beste Luuk, wat fijn dat wij je zo goed hebben kunnen helpen. We zien je graag bij ons terug. Groetjes, het team van 123accu
Goed advies
Bedankt voor je review. Groetjes, het team van 123accu
Ging prima, snelle levering!
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Rosemary! Groetjes, het team van 123accu
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Omdat het ergens anders iets goedkoper was kon ik gebruik maken van de 'laagsteprijsgarantie'. Een erg hulpvaardige en betrouwbare klantenservice. Een aanrader!
Bedankt voor deze mooie woorden, Wilfred! Goed om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Groetjes, het team van 123accu
Heb al meerdere keren besteld en ben tevreden
Wat fijn dat je tevreden over ons bent, Frans. We zien je graag weer bij ons terug. Groetjes, het team van 123accu
Eerst een foutieve accu ontvangen. Na contact te hebben gehad is het snel verholpen en was de accu snel vervangen door de juiste. Snelle en correcte service. Top!
Beste Gert-Jan, wat fijn dat je zo goed geholpen bent en dat je onze service kunt waarderen. Zo horen wij het graag. Groetjes, het team van 123accu
ja
Bedankt voor je review. Groetjes, het team van 123accu
kwaliteit en levering zoals het hoort. Zeker aan te raden.
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, Ludo. We zien je graag bij ons terug. Groetjes, het team van 123accu
Snel en accuraat
Bedankt voor je mooie beoordeling, Wim. Dat waarderen wij zeer. Groetjes, het team van 123accu
Goed verzorgd
Beste Ben, wat fijn dat je jouw bestelling vlot hebt ontvangen. Groetjes, het team van 123accu
Zie boven.
Beste Wim, bedankt voor je review. Groetjes, het team van 123accu
Ook voor een kleine bestelling gaat alles volgens het boekje. Prima
Bedankt dat je de tijd hebt genomen deze positieve beoordeling te schrijven John! Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Groetjes, het team van 123accu
Bestelling volgende dag al in huis
Fijn om te lezen dat je jouw bestelling meteen de volgende dag hebt ontvangen Herman! Groetjes, het team van 123accu
Duidelijk, degelijk , snel en voordelig! Super!
Bedankt voor deze mooie beoordeling Ruud! Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop. Groetjes, het team van 123accu
Alles accu's precies goed en zijn op tijd geleverd
Fijn dat je zo tevreden bent Patrick! Daar doen we het voor! Groetjes, het team van 123accu
123accu levert snel en biedt veel verschillende soorten batterijen aan.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over ons assortiment Rob! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling te schrijven! Groetjes, het team van 123accu
Nieuwe accu snel gevonden, snel geleverd en snel geïnstalleerd. Prettige bijkomstigheid was dat de accu al was opgeladen.
Fijn om te lezen dat je alles zo snel is gegaan Bart! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Groetjes, het team van 123accu
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire