Eenvoudig gevonden op de duidelijke website. binnen 2 dagen thuisbezorgd. De te kiezen accu heeft wel 20% lagere capaciteit dan de originele, maar omdat de oude vermoeid was is dit nu een stuk beter. Prima prijs-prestatieverhouding.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven! We zien je de volgende keer graag weer terug in onze webshop! Groetjes, het team van 123accu
Zowel de bestellingsprocedure als de levering verliepen uitstekend. De webshop/website functioneert prima zodat het kiezen en bestellen, voor de "gemiddelde" internetkoper, geen probleem hoeft op te leveren. De kleine meegeleverde kadootjes, dragen zeker bij aan het winkelplezier.
Bedankt voor je review, fijn om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag terug bij de volgende bestelling! Groetjes, het team van 123inkt.
Aanrader!!!! Perfect bedrijf
Bedankt voor het mooie cijfer! Groetjes, het team van 123accu.
Binnen 24 uur in huis en voor een redelijke prijs, top
Fijn om te lezen dat de levering en prijs goed is bevallen, Rogier. Bedankt voor het delen van je ervaring! Groetjes, het team van 123accu.
zeer snelle levering reeds de andere dag rond de middag
Dat is een prachtige beoordeling, Cornelius. Hartelijk dank daarvoor! We zien je graag terug bij de volgende bestelling. Groetjes, het team van 123accu.
Ik kon de accu vinden die ik zocht. En dat nog wel voor een elf jaar oude laptop!
Fijn om te lezen dat wij hebben kunnen leveren wat je zorgt, Hiddo. Daar doen wij het voor! Groetjes, het team van 123accu.
Service was goed
Bedankt voor de mooie review, Mayke. Groetjes, het team van 123accu.
inbouw was eenvoudig, accu werkt prima en ook na meerdere gebruiksmomenten, geen klachten of problemen
Wat fijn dat alles naar wens is, Koos. Zo horen wij het graag. We zien je graag bij ons terug. Groetjes, het team van 123accu
Mbt was kado voor iemand
Beste Joep, bedankt voor je review. Groetjes, het team van 123accu
Ik heb een vervangende accu voor een boormachine besteld op de website. Zoeken op merk gaat makkelijk. En de accu is daarna netjes geleverd!
Bedankt voor de moeite om een mooie beoordeling achter te laten. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen dat je hebt gevonden wat je zocht. Zo horen wij het graag. Groetjes, het team van 123accu
Beste Mart, bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat je tevreden over ons bent. Groetjes, het team van 123accu
In voorkomende gevallen zal ik weer bij 123.accu bestellen.
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je graag bij ons terug komt. Groetjes, het team van 123accu
Goede snelle levering
Hoi Jan, wat fijn dat alles naar tevredenheid is. Groetjes, het team van 123accu
Beste Anja, wat fijn dat je zo tevreden over ons bent. Groetjes, het team van 123accu
Delivered on time. Exactly what was described. Works perfect. Great Price. Can't ask for anything better.
Thank you for these kind words and your positive review, Kevin. We look forward to seeing to back in our webshop. Greetings from the team of 123accu
Duidelijke en overzichtelijke webshop, vlotte afwerking van mijn bestelling
Goed om te vernemen dat alles naar wens is verlopen, Cees. Groetjes, het team van 123accu
Accu besteld en na `t weekend binnen , werkt perfect ! `N vriend van mij had ook zijn accu kapot en heeft er ook een besteld en is ook uiterst tevreden ! PRIMA !!!!!
Beste Gerard, wat fijn dat jij en je buurman allebei zo tevreden over ons zijn. Wij zien jullie beide graag bij ons terug voor een volgende bestelling. Groetjes, het team van 123accu
product is wat ik ervan verwacht heb
Bedankt voor je review, Toon Collette. Groetjes, het team van 123accu
snelle levering en duidelijk verhaal bij het product
Beste Cees, wat fijn dat je de moeite neemt om een beoordeling achter te laten. Groetjes, het team van 123accu
Service impeccable, très professionnel et super rapide.
Cher Jean-Luc. Merci pour votre review! L'équipe de 123accu
Batterij van de Dyson steelstofzuiger was slecht, gelukkig kon via Google een imitatie batterij vinden bij 123accu.NL. Tot mijn verbazing past alles perfect en doet de dyson het beter dan ooit. Ik raad deze batterij aan, is beter dan origineel en ook nog eens goedkoper.
Beste Han, wat fijn dat je door ons zo goed geholpen bent en dat de nieuwe accu zo naar wens is. Hier doen wij het voor. Groetjes, het team van 123accu
Ik heb alles goed en snel ontvangen het doet geheel mijn verwachting.
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, Henk. Zo horen wij het graag. Groetjes, het team van 123accu
Goede website, alles makkelijk te.vinden.snelle en goede levering. Niks mis mee aan te bevelen
Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent, Krieno. We zien je graag bij ons terug. Groetjes, het team van 123accu
Oké
Bedankt voor je review, Koert. Groetjes, het team van 123accu
Snelle levering ... maar verkeerd gekocht.
Hoi Jimmy, bedankt voor je beoordeling. Neem gerust contact met ons op voor het retourneren. Groetjes, het team van 123accu
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire