accu goed ontvangen en was netjes verpakt.

Op de site stond de volgende dag bezorgd, maar het blijkt dat het pakket wel de zelfde dag al aangemeld is maar niet door de door mijn gekozen vervoerder post.nl opgehaald is. Klantenservice gebeld netjes te woord gestaan en 2 dagen later pakket ontvangen.

Het was niet meteen duidelijk welke accu ik nodig had en ik ben hierbij goed geholpen.

Perfect!

Snelle verzending, goede producten! Heel tevreden!

Prima alternatief voor origineel

Originele makita accu vervangen door alternatief. Twee voor de prijs van een originele accu. Tot mu toe geen verschil gemerkt. Snel verzonden en prima nazorg.

prima accu snelle levering

accu voor steelstofzuiger philips Eenvoudig juiste type accu te vinden snelle levering, stofzuiger werkt weer prima !!

Nieuwe accu voor Dyson, perfect en goedkoper dan originele accu werkt prima top

Vlotte levering.

Vlotte levering en achteraf kunnen betalen .

Altijd perfect tijd klopt dus 10

Goede snelle sevis top telefonich besteld

bedrijf en product doen wat ze zeggen

Quality en price 100%

Leuke prijzen snelle levering !

Fantastische producten snelle levering!

Snelle service, lage prijs!

Accu snel gevonden op de site, makkelijk bestellen en snelle levering

Keurig op tijd geleverd

Heb gekregen wat ik heb besteld en op tijf.

Makkelijk met bestellen.

Het product is snel geleverd en ook het goede onderdeel, prima.

Snelle levering, goed product

Snel geleverd, werkt prima en goedkoper dan elders

Snel geleverd, werkt prima en goedkoper dan elders

snel gevonden, snel geleverd

De batterijen waren defect, oud en versleten Nieuwe nodig of boormachientje weggooien Snel gevonden Snel gelever5d Snel weer aan het werk

Levert wat besteld is op de beloofde tijd!

Aan de hand van de website kon ik de juiste accu vinden ter vervanging van de robotmaaieraccu. Goede foto en omschrijving van de type-nummers, spanning, capaciteit enz.

prima ervaring

Ben tevreden met miujn aankoop. Vlotte levering en gunstig geprijst. Kan nu voorlopig vooruit met deze accu

Prima accu, snelle levering

Fijn overzicht op website, snelle levering en accu voldoet meer dan prima.

Snelle levering. Goede oplaadbare batterijen van GP recyko c cel.

Snel en netjes geleverd.

Gewoon goed.

Snel en goed afgeleverd

Heel snel bezorgd en goed verpakt

Zoals altijd 1,2,3 netjes en op tijd

Bevestigt de betrouwbaarheid van 1,2,3

Klopt helemaal

Vervangende accu voor Gardena citty robot maaier gekocht. Info op website was volledig en duidelijk. Accu gemonteerd en robot maait weer als een tierelier

Koningsbeltweg 52

1329 AK Almere

Over 123accu.nl

123accu.nl is een gespecialiseerde webwinkel met het grootste assortiment batterijen, accu's en laders. Zoek gemakkelijk de juiste batterij of accu voor onder andere uw laptop, mobiele telefoon, smartphone, boormachine of camera. Uit onze eigen magazijnen leveren wij razendsnel de voordeligste batterij voor uw apparaat. Bij 123accu.nl bestelt u eenvoudig een (oplaadbare) batterij, accu, lader, knoopcel voor ontelbaar veel verschillende apparaten tegen de beste prijs!