ervaring met 123inkt was eveneens goed, gaf vertrouwen in bedrijf

Open communicatie, alles is goed verlopen. Functioneren van accu is tot nu toe prima Over Kiyoh: netjes om de voorwaarden voor alle betrokkenen te geven, maar 5 pagina's is wat over the top. Bovendien is het "verklaren naar waarheid" reden om wat huiverig te zijn om dit in te vullen

snel makkelijk en goed

snelle levering nouwkeurige beschrijving en exact als het orgieneel top verkoper ga er meer acu's kopen

Zeg wat je doen en doe wat je zeg

bestelling gedaan en de volgende dag lag het er netjes hoor

Bedankt voor de snelle levering

ik heb al ervaring met 123ink. nl en ben daar zeer tevreden over. Nu had ik batterijen nodig en stootte ik eerder toevallig op 123accu.nl. Dus bestelde ik en de volgende dag werd het al geleverd.

top!!!

De bestelde batterij was heel vlug thuis. Dank hiervoor. Jullie zijn top!

Snelle levering, prima accu.

Overzichtelijke site, snelle levering Gewoon prima service.

Snel en goede acculevering

De Huismerkaccu voor mijn Heggenschaar was wel iets groter als mijn originele accu maar paste goed en deed het direct. Heb hem wel moeten opladen en weet nog niet hoe het gebruik zal zijn

Had een accu voor mijn fotocamera besteld. Snel geleverd en ook nog een pen en pakje speelkaarten erbij

Stipte levering

Accu voor mijn Tomtom. Prima informatie op de site en keurige prijs. Bovendien werd de accu volgens afspraak geleverd.

snel en correct geleverd

Super goed en snel geleverd

De accu is perfect en super snel geleverd echte aanrader

Supersnel geholpen

De accu's van mijn oude philips scheerapparaat waren op. Bij 123accu kon ik de juiste cellen kopen en de volgende dag had ik ze in huis. Zo hoefde ik geen nieuw scheerapparaat te kopen en kon mijn ecologische fotoprint klein houden. Helemaal top.

Perfect bestelling en leveren

Snel en netjes ingepakt geleverd

Snelle levering matige accu

accu gaat niet zo lang mee als de officiële accu helaas. Na contact te hebben gehad super snel nieuwe accu's kosteloos gehad. Prima service

de bestelling ging vlot en het artikel kwam een dag er na al in de bus. zojuist heb ik weer een bestelling gedaan.

Snelle levering in perfecte staat

Eind van de dag een accu besteld voor mijn Makita boormachine en de volgende ochtend werd dit al geleverd. Omdat ik een nieuwe klant was belde men mij dezelfde avond nog op om een en ander te verifiëren. De accu was prima verpakt en alles werkte naar behoren. Betaling ging ook snel via de online methode die bij de factuur zat. Dik tevreden.

erg tevreden mee

Ze hebben scherpe pijzen en het pakket was al volgende dag tuis. Ik ben wel een aanrader!!!

super winkel.

keurige uitleg en een luisterend oor voor je problemen

snel afgeleverd

Ik heb een batterij besteld. Het was de volgende dag in huis en werkt prima. Helemaal geen klagen.

Alles conform afspraak geleverd.

Prima, snel en conform afspraak geleverd

Optijd

Snel afgeleverd

snel geleverd. Accu werkt prima

Snel en goed

Snel en goed geregeld door dit bedrijf. Je krijgt wat je hebben wilde.

Perfect JBL Xtreme 1 battery replacement

I replaced my old speaker's battery and it performs like new. Same volume level and same audio performance. The cables of the battery are strong and will withstand a reasonable amount of pressure. In addition, the battery fits perfectly in the JBL Xtreme!

Tijdige levering

Koningsbeltweg 52

1329 AK Almere

Over 123accu.nl

123accu.nl is een gespecialiseerde webwinkel met het grootste assortiment batterijen, accu's en laders. Zoek gemakkelijk de juiste batterij of accu voor onder andere uw laptop, mobiele telefoon, smartphone, boormachine of camera. Uit onze eigen magazijnen leveren wij razendsnel de voordeligste batterij voor uw apparaat. Bij 123accu.nl bestelt u eenvoudig een (oplaadbare) batterij, accu, lader, knoopcel voor ontelbaar veel verschillende apparaten tegen de beste prijs!