Fijne kleding zaak.

Goed geholpen door ervaren personeel fijne, goed zittende kleding ook voor mij, grote man. Gewoon een fijne zaak waar te weer terug komt.

Snel verzonden, heel goed verpakt

Ik heb via de website een leren PME jas besteld. Deze is binnen de beloofde periode geleverd en was erg netjes verpakt. Helemaal super!

Altijd goed!!

Wordt altijd goed en vakkundig geholpen, en de koffie is er heerlijk.

Mooie website en snelle levering

Duidelijke website

Overzichtelijk en snelle levering

zeer goede service

zeer goede service van de medewerkers toen het mij online niet lukte door problemen. Enigste min punt maar daar kan de winkel niks aan doen is.... Post.nl Al vaker ellende met Post.nl gehad en nu dus weer door het steeds uitstellen van het bezorgmoment.

Snel verstuurd en prima ingepakt

Goed geregeld. Super mw gesproken die mij verder hielp met aankopen.

Ik kom graag weer terug om een kledingstuk te kopen

Prima kwaliteit, mooie kleur en ook nog korting, top!

Fijne winkel, goede sortering, plezierig en net personeel

Zie hierboven

Ondanks drukte met feestdagen, snel in huis. Mooie prijs.

Doen wat zij beloven.

Bestelling netjes en op tijd geleverd.

Goede kwaliteit, breed gamma en uitstekende bediening

Voor mij behoort Lodewijk tot de betere kledingzaken. Het merendeel van mijn kleren koop ik daarom ook daar. Er is een zeer ruime keuze in zowel vrijetijdskleding als maatpakken en de kwaliteit is steeds zeer goed tot uitstekend. Bovendien zijn de verkopers zeer vakkundig, zij weten steeds goede raad te geven en zijn super vriendelijk.

Winkel met zeer ruime keuze

Zeer snelle verzending !

Goede ervaring!

Voor de eerste keer hier besteld, alles is top gegaan en levering kwam netjes optijd. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Goede service en snelle bezorging!

Mijn broek was snel geleverd en de maatvoering klopte zoals omschreven.

Klantgericht!

Snelle levering, goede service.

UItstekende zaak met prima service

Jet is altijd prettig winkelen bij Lodewijk, zowel in de winkel als via internet.

Snel, goed en mooie producten

vaak leuke aanbiedingen

Prima op tijd en met korting conform afspraak geleverd!

Prima op tijd en met korting conform afspraak geleverd!

Weergaloos snel!!!

Na een snelle zoektocht deze webshop gevonden. Overzichtelijk en helder ingericht. Van betaling tot het moment van bezorging (binnen 18 uur) een rimpelloze afwikkeling. Ga zo door. Groeten van De WijnGoeroe uit Rotterdam

Snelle levering en niet duur.

Was goede aanbieding, nergens goedkoper gezien.

Al 40 jaar vaste klant zegt genoeg

Je blijft niet vaste klant als het niet top is. Altijd geweldig advies en klantgerichte service en kom er altijd graag. Ook de kwaliteit van het assortiment en persoonlijke aandacht is altijd naar volle tevredenheid. Ik zou zeggen ga er heen en ervaar dat ik niet zomaar wat heb geschreven. Piet

Goede deal

Vanguard spijkerbroek gekocht die wat goedkoper dan bij andere heren mode shows.

Snelle levering, goede prijs, goed product.

Broek gekocht die ik al een tijdje zocht, die was op deze site met korting beschikbaar.

Voorstraat 23

8801 KZ Franeker