Pluspunten
Zeer tevreden over de aankoop.
Pluspunten
Eerlijk en menselijk. Goed geprijsd.
VerbeterpuntenWeekaanbiedingen invoeren.
Pluspunten
Goede sale/ aanbiedingen.
VerbeterpuntenHet laatst bestelde overhemd had een losse naad op de rug (No Excess overhemd). Dit vind ik wel slordig maar is misschien ook niet altijd te voorkomen. Verder is de kwaliteit altijd goed.
Pluspunten
Snelle levering, prima prijzen, veel keus.
trui is veel donkerder blauw dan op website
Pluspunten
- Goede sale prijzen met T O P merken, - Snelle levering (volgende dag), - Mooi verpakt.
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Mooie en overzichtelijke winkel en webshop.
Pluspunten
heel netjes en zorgvuldig verpakt. het pakket is op tijd aangekomen.
Graag zou ik artikelen gratis kunnen retourneren.
De mail dat de bestelling verzonden was kwam pas aan toen ik de bestelling al in huis had
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntenfactuur van Afterpay eerder sturen. Ik heb de factuur nog niet gezien.
Pluspunten
Snelle levering Prima afgeprijsde artikelen Kleding wordt mooi verpakt opgestuurd.
Pluspunten
Goed stijladvies! Erg professioneel en meer een ongedwongen sfeer dan bijvoorbeeld bij de heeren van Rinsma. Daar heeft de verkoper 5 a 6 mensen in 1 keer te kleden. Bij Lodewijk is het 1 op 1 advies op maat.
Pluspunten
Mail wordt vriendelijk beantwoord. Bestelling binnen 1 dag verzonden, goed ingepakt. Ik ben dus heel tevreden.