Pluspunten
Aandacht en respectvolle omgang met de klanten. Altijd tevreden na aankoop van kleding. Ga zo door!!!
Pluspunten
Mooie collectie en zeer vriendelijk en kundig personeel
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooie collectie. Keurig bedrijf. Mooie winkel.
VerbeterpuntenWebshop nog niet zo overzichtelijk. Ik wilde een keer een kortingscode en een opruimingscode invoeren. Dit was toegestaan maar ik kreeg het niet voor elkaar. Toen gemaild met lodewijk. Ik moest eerst met iemand anders contact opnemen, toen lukte het nog niet een werd me gevraagd om dan maar naar de winkel te komen. Dit is niet de bedoeling van een webshop toch? Uiteindelijk wel gekregen wat ik wenste en netjes te woord gestaan hoor, maar het verliep toch wat stroef.
Pluspunten
Een goede service en snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Moderne en mooie kleding in de verkoop
VerbeterpuntenDe prijzen zijn vrij hoog, iets frequenter verschillende producten in de sale (voor zover het mogelijk is natuurlijk)
Pluspunten
Persoonlijke service. Ze denken goed met je mee.
Pluspunten
Snelle levering van mijn bestelling. Via de chat kon ik makkelijk en snel mijn vraag stellen.
VerbeterpuntenGeen!