Pluspunten
Qua theorie oefenen goedkoop, een stuk goedkoper dan de andere
VerbeterpuntenHeel irritant dat je maar mailtjes blijft krijgen om een recensie in te vullen
Pluspunten
De oefenstof en de examens zien er visueel mooi en verzorgd uit. Het is fijn om op deze manier de theorie te leren. Wegens ziekte kon niet binnen geldigheidsduur van het account de stof worden geleerd. Zonder probleem is het account gratis met een maand verlengd. Een stukje persoonlijke betrokkenheid, die je niet vaak online tegenkomt. Top!
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Blij dat ik een oefenpakket genomen heb! Ter voorbereiding op het echte examen is dit dus zeker een aanrader! :)
Pluspunten
snelle service
VerbeterpuntenMeer examenvragen en minder van dezelfde vragen
Pluspunten
Goede oefenmethode, zeer leerzaam en duidelijke uitleg wat ik ik bijvoorbeeld fout had gedaan.
VerbeterpuntenMeer variatie in de examens, niet heel de tijd dezelfde vragen.
Pluspunten
Het extra oefenen heeft me vooral meer zekerheid gegeven. Maar persoonlijk denk ik niet dat het veel het toegevoegd aan het wel of niet halen van mijn theorie examen. Ik had het pakket met 10 proefexamens. Maar de vragen komen in verschillende van die examens voor. Daardoor werd het meer op een gegeven moment dat ik wist wat het antwoord was wat bij de vraag hoorde omdat ik die vraag al gehad had dan dat het echt om kennis of inzicht ging
VerbeterpuntenDe vragen die in het ene examen zitten niet ook in een ander examen doen.
Pluspunten
Top examens, veel aandere gehad!
Pluspunten
Het is goedkoop en het programma werkt goed
VerbeterpuntenIk ben gezakt voor mijn motor theorie omdat ik vragen kreeg doe ik in het programma niet heb gehad
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen uitleg over gevarenherkenning, examen geeft vaak de uitslag niet geslaagd terwijl met de fouten telling bij een aantal toetsen de uitslag wel geslaagd had moeten zijn. Zorgt voor onnodige frustraties.
Foute antwoorden op vragen, geen reactie van klantenservice
Pluspunten
Bij elk examen leer je nieuwe dingen.
VerbeterpuntenMeteen een email sturen dat je bestelling wordt verwerkt.
Pluspunten
Heb met hun product online het theorie-examen geoefend. Echt top. Zit goed in elkaar en duidelijke vragen. Ook zaten er mooie afbeeldingen bij waardoor alles helder was. Ben in 1 keer geslaagd. Top!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Snel geregeld, goede opzet van examens en goede uitleg bij vragen.
VerbeterpuntenNiet steeds proberen om klanten nog meer examens aan te smeren.
Pluspunten
Handig dat er een toelichting bij alle vragen wordt gegeven, daar heb ik veel van geleerd!
VerbeterpuntenHet is jammer dat bij er bij gevaarherkenning telkens dezelfde vragen worden gesteld. Op een gegeven moment weet je ze uit je hoofd en dan is het eindresultaat ook niet echt reëel.
Pluspunten
Ik vind dat het goed helpt voor de voorbereiding en leren, heb het aan meerdere vertelt
Pluspunten
SnelLe levering zonder moeite inloggen en aan de gang
VerbeterpuntenMisschien de vragen even updaten hoewel ik geslaagd ben leken de vragen wat gedateerd
Pluspunten
Wel goede uitleg bij de fouten
VerbeterpuntenDirect toegang ook direct maken en niet nog een half uur op inlogcode moeten wachten. Meer verschillende vragen. 20 vragen bleven maar komen....
Pluspunten
Prijs en levering is goed
VerbeterpuntenDe examens bevatten spelfouten, en bereid je slecht voor op het theorie examen! Er zou ook een leer / stof stuk bij gemaakt mogen worden voor het geld. Een theorie boek koop je voor 15 euro en dan het dubbele bedrag inclusief examens lijkt mij netjes alleen dit zijn slechts de oefenexamens!
Prijs is behoorlijk hoog
Pluspunten
Lekker makkelijk thuis oefenen voor weinig geld
Pluspunten
meer vragen over het het cbr examen nu heb ik theorie gehaald en ier zaten weinig van deze vragen tussen , Vaker updaten