Pluspunten
Theorie-examens leken erg veel op het theorie-examen
Pluspunten
Het is fijn om te werken met iets dat alle vragen behandelt over wat je moet leren. Ik heb voor jullie gekozen omdat het op een betrouwbare site leek. En ik daar dus geld voorover had. Alleen vindt ik het jammer dat er sommige belangrijke dingen misten die wel handig waren om te weten op het echte examens.
VerbeterpuntenHelaas lijkt de manier van oefenen niet op het echte examen. Het antwoord paneel is anders. En het tweede deel van het theorie examen is bij jullie in gehele tijd, maar bij het echte examen is dit niet zo het geval je krijgt per vraag zoveel seconden de tijd om de vraag te beantwoorden. Hierdoor krijg je een verkeerde indruk over de tijd tijdens het oefenen en kan dit dus stress opleveren als het echte examen moet maken.
ja jullie examens zijn veel duidelijker/beter dan het echte cbs examen en bij het examen kwamen er ook dingen voor waar bij jullie helemaal geen nadruk op werd gelegd (bijv bandenspanning en een bord van fileproblemen ofso). Ik had echt fockn goed geleerd met wel meer dan 20 oefenexamens en ik heb de stof 3 keer doorgelezen en geoefend en ik kwam bij het cbs en de vragen waren HELEMAAL ANDERS. ben niet echt tevreden >:(
Pluspunten
Ik vond het een fijne positieve ervaring en een makkelijk systeem om mee te werken, nu ben ik ook geslaagd en kan ik verder,echt een aanrader!
Examen lijkt niet op de oefeningen. Dat is jammer.
Pluspunten
goed werkende site, je kunt goed zien wat en waarom je iets fout hebt gedaan.
Verbeterpuntenwat meer verschillende vragen in de verschillende toetsen doen, want op een gegeven moment wist ik alle vragen al uit m'n hoofd voordat ik begon aan m'n toets
Pluspunten
Theorie examen gehaald
VerbeterpuntenIk had meer verwacht van de online leeromgeving. Filmpjes bestonden met name uit het voorlezen van de tekst, soms zelfs met de eerder gelezen tekst nogmaals uitgetypt. Ze hadden er meer van kunnen maken (interactief, betere filmpjes, meer variatie in de oefeningen.)
Ik zag een aantal exact dezelfde vragen in de toetsen
Pluspunten
Service is prima
Verbeterpuntenhet schuiven van de vragen naar het plaatje wie er voorrang heeft luk niet erg jamer voor de rest schild er niks prima service.
Ik heb de helft gekregen van wat ik besteld heb. daar heb ik over gemaild, maar is niet opgelost. De informatie klopt dus niet op de site. Ik heb besteld 20 oefenexamens en een online leeromgeving voor theorie examen autorijden. Ik kreeg alleen de online leeromgeving waarin 1 oefenexamen zat. Die heb ik apart moeten bestellen ergens anders. De online leeromgeving heb ik eerder bij een ander bedrijf veel goedkoper gehad, bij jullie rond de € 40 bij een rijschool € 30. IK dacht dat het kwam doordat er 20 oefenexamen bijgeleverd zouden worden, dat was niet zo. Die heb ik nog voor € 15 elders besteld. Valse voorlichting dus.