Pluspunten
Het is een goed leer programma omdat je in de zelfde soort vragen leert als dat je op het cbr krijgt
VerbeterpuntenOp het theorie krijg je vragen die je niet in het boek vind en ook niet tussen de oefen examens van het cbr zelf dat mag dus nog wel toegevoegd worden
Pluspunten
Levertijd, uitleg bij de vragen en niet prijzig.
VerbeterpuntenMeer variatie in de vragen, vooral de vragen van gevaarherkenning.
Pluspunten
Echt een aanrader voor iedereen die theorie-examen moet doen. Het bestellen is heel makkelijk en je kunt meteen aan de slag.
VerbeterpuntenIets aan de dure kant
Pluspunten
Goede examens
VerbeterpuntenMinder mails sturen
Pluspunten
Werkt fijn Goede vragen
VerbeterpuntenIk kan niet langer dan 1 dag, terwijl ik gezakt ben...
Pluspunten
Snelheid van inregelen erg snel.
VerbeterpuntenDuidelijk op de website aangeven wat de kosten zijn. Dit geeft meer duidelijkheid en meer
Pluspunten
VerbeterpuntenIk had 10 examens gekocht om autotheorie te oefenen. Maar er sommigen vragen kwamen in elk examen terug, daar heb je niks aan als je gaat oefenen. Ze beloven dat het 10 unieke examens zijn maar er is heel veel overlap, je betaalt voor 10 en krijgt er eigenlijk maar 5. De vragen de ze stellen zijn goed.
Slechte oefenexamens. De vragen komen bij elk examen weer terug. Zodoende weet je na een paar keer oefenen de vraag al, en weet je automatisch wat voor antwoord er bij hoort. Weinig diversiteit dus. Nadat ik een email heb verstuurd, kreeg ik weinig response op mijn vragen.
Pluspunten
Uitleg bij vragen is fijn en makkelijk te gebruiken
VerbeterpuntenMinder dezelfde situaties schetsen, er kwamen vrijwel steeds hetzelfde
Pluspunten
Geslaagd
Pluspunten
Goed dat je zowel theorie kan leren als oefenen met oefen vragen en -examens. Prima oefen site.
VerbeterpuntenZorg ervoor dat de video's up to date zijn. Niet zeggen van maximumsnelheid is 130 en in de video 120, zo zijn er nog meer voorbeelden. Misschien meer theorie, omdat er op het examen vragen voorkomen die je nergens hebt kunnen lezen. Tevens zijn de aanwijzingen van de brigadier (de afbeeldingen) zeer onduidelijk. Misschien, als het mogelijk is, een iets zachtere prijs. ;)
teveel dezelfde vragen. Vooral bij gevarenherkenning
Pluspunten
Goed werkende site, goede vragen in de proefexamens, duidelijk aangegeven prijzen
VerbeterpuntenBeter uitleggen hoe je het examen moet maken (dus gebruik maken van het toetsenbord aan de zijkant van het scherm en niet op a b of c klikken)
Pluspunten
ik ben tevreden met theorie examen oefenen ik kan heel veel oefenen. het staat alles daar.
Verbeterpuntendie vragen moeten zijn op het examen omdat wij zeggen de datum van het examen.