Pluspunten
Goede uitleg bij elkr vraag waarom precies dat antwoord goed was
VerbeterpuntenZoveel dezelfde vragen. Ik wist ondertussen bij elke foto uit m'n hoofd wat het antwoord was zonder dat ik echt naar het plaatje had gekeken omdat ik telkens dezelfse vragen kreeg
Pluspunten
Het is fijn dat per vraag er een goede toelichting is en dat je de examens meerdere keren kan doen. Ook het achteraf overzicht van gemaake examens is erg fijn.
VerbeterpuntenDe examens waren van slechte kwaliteit. Bij gevaar herkenning werden de vragen heel regelmatig herhaald. Voor ik bij het 5e examen was wist ik alle gevaarherkennings vragen al uit mijn hoofd. De theorie vragen waren wel elke keer anders, maar soms wel te onduidelijk. Ik vond het design van de website zelf wel fijn, maar die van de site waar je de examens maakt niet. Het zag er niet kalmerend uit en kreeg er bijna hoofdpijn van.
te makkelijke vragen
Pluspunten
Goede uitleg
VerbeterpuntenTeveel herhalingen van dezelfde vragen in oefentoetsen.
Pluspunten
Ze hebben super goede oefenexamens. Heeft me geweldig geholpen.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Pluspunten
Het oefenen van examens is handig
VerbeterpuntenEr worden in de examens vaak dezelfde vragen gebruikt waardoor het idee van iets testen verdwijnt. Nu onthou je het goede antwoord bij het plaatje en je haalt je toets..
Pluspunten
Super snel, duidelijk en representatief.
VerbeterpuntenNiks, was top!
Pluspunten
je kunt zoveel oefenen als je wilt. duidelijke wijze van vraagstelling vergelijkbaar met examen.
Verbeterpuntenmeld meteen dat inlogcode start met letter dan kun je een O niet voor een 0 aanzien. scheelt een hoop frustratie. Veel dezelfde vragen in de verschillende examens. verschilt soms met t theorieboek. vraag over voor mistlampen klopt niet dat je er msar 1 mag voeren. vlgs boek mag je 2 voormistlampen voeren. Is verwarrend.
Pluspunten
Top uitleg!
Verbeterpunten/
Pluspunten
De theorie was erg duidelijk met de filmpjes.
VerbeterpuntenDe 20 oefenexamens waren geplukt uit veel dezelfde vragen, totaal geen variatie.
Pluspunten
Top product!
Verbeterpunten/
Geef van tevoren aan dat er zeer weinig gevaarherkenningsopgaven zijn. Prijs/kwaliteitverhouding vind ik erg negatief.
Pluspunten
Proefexamens zijn vergelijkbaar met het echte.
VerbeterpuntenModernere foto's in de proefexamens.
Pluspunten
Handig om mee te oefenen
VerbeterpuntenVeel zelfde vragen in de examens
Pluspunten
ging allemaal super
Hoe kan het zijn dat ik alle 10 de testen afsluit met 98% en de toets zelf niet haal, ik denk dan dat die toetsen die u levert niet overeenkomen met de stof die getoets word!!
Examen die enigszins een voorbereiding vormen voor het officiële examen, niet deze kleuter examens
Pluspunten
Snelheid van leveren
VerbeterpuntenIk vraag me af of de toetsen nig wel goed aansluiten bij de vragen van het cbr. In mijn 1e theorie examen had ik maar 6 fout. Na oefenen met jullie materiaal had ik 11 fout. Dat doet mij wel het een en ander afvragen...
Niet dezelfde vragen in verschillende examens gebruiken.
Pluspunten
Vragen sloten goed aan bij het echte examen. Daarom ben ik de tweede keer wel geslaagd voor het examen.
VerbeterpuntenWanneer je 20 examens koopt, verwacht je ook dat al die 20 examens verschillende vragen bevatten. Echter waren er heel erg veel overlappende vragen...jammer
Pluspunten
Theorie gehaald door hier te oefenen, goede prijs voor het pakket
VerbeterpuntenAf en toe niet al te duidelijke foto's en iets te weinig variatie, en verschillende stemmen die het geheel inspreken lijdt soms af.
Pluspunten
Leuk
VerbeterpuntenPrijs