Vlotte afhandeling en juiste product

Om info product gevraagd. Werd vlot op gereageerd. Zending kwam op tijd binnen. Goed en degelijk verpakt (glaswerk).

Tevreden met het product en de levering

Lamp-ophanging voor schaal besteld voor mijn ouders, ter vervanging van een kapotte plastic houder. Goede kwaliteit, mooie uitstraling, en goede levering.

Snel en netjes geregeld .

Heel goed, snelle Levering en prima verpakt!!!

prima....snelle levering

prima snel geleverd... goede website

snel en deskundig geleverd

alles snel binnen en naar wens

Ik had wat losse onderdelen nodig voor onze kroonluchter. Fijn dat ik ze bij Lamplord kon vinden.

Ondanks de feestdagen én sneeuwval is mijn lamp snel geleverd. Heel fijn ! En, niet onbelangrijk, goed verpakt.

Snelle en correcte levering.

Uitstekende omschrijving van het product inl. de maatvoering op de site.

Goede site

simpel en sel besteld en geleverd.

Excelent company!

Always a pleasure to work with Lamplord! Every transaction goes perfect! Fast deliverries, werry well packed, good comunication. I definetlly recommend them!

Super!!

Optijd geleverd komt afspraken na heel blij met het product

Zeer goede service

Was op zoek naar lampenkapjes , in totaal 4 stuks. Deze bij Lamplord gevonden tegen een schappelijke prijs. Contact met de eigenaar gehad en mijn wensen waren geen probleem en verder is dit zeer goed opgelost. Hartstikke mooie lampenkapjes. Zou dit zeker bij andere aanprijzen om op de site te kijken

Ik vond wat ik zocht.

Ik vond wat ik zocht.

Geweldige service

Attent,correct en snel.

Precies wat ik nodig had

Mijn lamp.met herinneringen moest een nieuwe schakelaar. Alleen Lamplord had de goede. Snel geleverd, alles soepel.

Keurig geleverd!

Al snel na mijn bestelling is het artikel via de brievenbus geleverd, keurig verpakt. Zeer tevreden.

Prachtige lampen!

Ik heb in de loop der jaren vier lampen aanfgeschaft en met ieder uniek stuk ben ik (nog steeds) dolblij! Ze werken perfect, zijn in goede staat en dankzij de kortingsweken waren de prijzen aantrekkelijk. Ik blijf het aanbod in de gaten houden!

vlotte bestelling en goede levering

positieve ervaring

Lamp paste niet. Teruggestuurd!!

Lamp past niet.

Heb nog steeds niet mijn bestelling gekregen

Wacht nog steeds op de levering van de bestelling…

Duurt enorm lang

Bij mijn eerste bestelling bij Lamplord is het pakket zoekgeraakt. Een nieuwe verzending werd toegezegd, deze is ook nog niet aangekomen.

Na eerst het verkeerde te hebben besteld, heeft men goed geadviseerd wat wel te bestellen. Snelle en goede levering.

Alles correct verlopen !

Product is zoals verwacht.

Ze doen wat ze zeggen

Grote glazen bol met toebehoren gekocht. Telefonisch goed ingelicht en was erg onder de indruk van de manier waarom het ding veilig was ingepakt.

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam