Laden reviews...
292 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de kwaliteit van de materialen en de nauwkeurigheid van de productomschrijvingen. Leveringen zijn snel en betrouwbaar, en de site is gebruiksvriendelijk. Het personeel wordt vaak als behulpzaam en responsief genoemd. Enkele beoordelingen vermelden verzendkosten of trackingproblemen, maar de algehele tevredenheid blijft hoog.
24 June 2026
Ackelien
Franeker
Is nog steeds onderweg volgens GLS. Voortaan beter met Postnl versturen
24 June 2026
M.J.
HOOGVLIET ROTTERDAM
Mooie lampenkapjes goed verpakt en snel verzonden Leveringsinfo is duidelijk Goede website met mooie unieke items
22 June 2026
Nora
Ijsselstein
Het bestelde onderdeel zou afgelopen dinsdag geleverd worden en is er nu op zondag nog steeds niet. Geen duidelijkheid te vinden over waarom deze niet geleverd is.
Beveelt niet aan
21 June 2026
Koen
Maassluis
Dag Koen,
We hebben je ook een persoonlijke mail gestuurd.
Je product is per envelop verstuurd en PostNL kan daar tegenwoordig langer over doen.
Ze is bij ons op tijd verzonden.
Gezien het nu maandag is wordt er door PostNL ook geen brief post bezorgd.
Op zijn vroegst is. het er dus morgen of woensdag.
Mocht de envelop echt weg zijn, meestal komt ze wel gewoon aan.
Dan sturen we je absoluut een nieuwe.
Fijne dag,
Groet Rinia van Wijck
Team Lamplord
Alles gewoon goed, beter, best!
17 June 2026
Ulft
15 June 2026
Annette
Enschede
Een snelle levering van een messing draadeind van 5 cm lang. Het hele internet afgestruind maar alleen hier verkrijgbaar, en tegen een schappelijke prijs.
De heer J.
TILBURG
Snelle levering en goede service!
E
Stroe
Precies de webshop die ik zocht voor lamponderdelen. Veel keus, wat soms wat lastig is als je voor de eerste keer besteld. Maar de uitleg bij de producten hielp enorm. Snelle verzending en fijne prijzen! Jullie zijn een vaste klant rijker.
Tamar
Arnhem
Heb recent wat onderdelen voor onze kroonluchter besteld. Die hadden wat vertraging bij de post, kreeg snel terugkoppeling van lamplord over de verzendstatus, dat was heel fijn. Inmiddels zijn de onderdelen geleverd en de lamp gemaakt.
13 June 2026
J.C.A.
Beusichem
Goede service. Ik werd door Sonja opgebeld met de melding dat mijn artikel terug op voorraad was. Persoonlijke opvolging in deze digitale wereld kan ik alleen maar appreciëren.
Carl
Boechout
Super eerste ervaring, correcte service
Dirk
Bekkevoort
goed geholpen . meegedacht en probleem opgelost. veel dank
marijke
Alles top
7 June 2026
Mark
Helenaveen
Het heeft iets langer geduurd dan ik dacht, maar alles is goed.
5 June 2026
maria rosa
Groningen
Juist onderdeel besteld door goede omschrijving. Snel geleverd.
3 June 2026
Audry
Antwerpen
Lamplord heeft een groot assortiment voor je lampen. De artikelen zijn van goede kwaliteit en gunstig geprijsd. Verzending is snel Goede zaak!
3 June 2026
André
Gouda
I thought I had ordered the wrong thing, and they helped me kindly up to 3 times. There is nothing to complain about regarding the delivery. The order was here in 2 days.
30 May 2026
Daniela
Heusden-Zolder
Kwalitatief goede materialen, precies wat ik zocht om mijn vintage lamp te refurbishen. Ik heb wel het advies om de stelling vandaag besteld morgen in huis te verwijderen van de site. De meeste pakket bezorgers kunnen dit niet waarmaken
28 May 2026
R
Oud-Vossemeer
zonder problemen geleverd dus zeer tevreden
28 May 2026
paul
Temse
Donderdag om14.30 uur besteld en vrijdag om 10.30 uur in de brievenbus
25 May 2026
Paul
Sevenum
Ze zijn erg vriendelijk en de levering is super snel.
25 May 2026
Anja
Enschede
Ik vond het prachtig dat ik nog een lamproset kon vinden maar de verzendkosten en behandelingskosten vond ik wel een beetje aan de hoge kant.
23 May 2026
Gert