Prachtige lampenvoet, erg blij mee!

Goede service, snelle levering, stevig en zorgvuldig ingepakt. Helemaal blij!

Goed bedrijf

Als je oude lampen zoekt zou ik hem zeker raad plegen

Handige website, veel keuze, goeie prijzen en snel en goed verpakt geleverd, aanrader!!

Alles naar wens

Alles dik in orde naar wens snelle levering

Snelle service goed materiaal

Ophangen plafondlamp

Materiaal voor ophangen plafondlamp besteld en snel ontvangen. Uitstekende service! Lamplord denkt mee en geeft desgevraagd goede adviezen. Ik heb met genoegen gebruik gemaakt van de diensten van Lamplord. Conclusie: Lamplord van harte aanbevolen......!

Correcte levering en product

Plezierig bedrijf om zaken mee te doen

Voor mijn retro lamp was ik op zoek naar een bijpassende lampekap. Naar lang zoeken kwam ik op de site van lamplord. Wat een keuze .. zeer geslaagd om mijn keuze en de lampekap had ik binnen 24 uur binnen .

Snelle verzending en uitstekende opvolging bij problemen

supersnel en keurig geholpen

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Het retourneren van onderdelen die ik fout besteld had was ook geen probleem. Super netjes verpakt, keurig.

Snel, zorgvuldig en behulpzaam

Snel, zorgvuldig en behulpzaam.

Goede info, correcte levering

Handig en betrouwbaar

Helemaal goed gegaan

Produkt is wat ik zocht

Tot nu alles volgens afspraak .

Betreft order 74658 6-8-25 kap in goede orde ontvangen 6-8-25 gesproken met iemand op kantoor 020-7893355 Ik verwijs u naar mijn mail verzonden 6-8-25 maar daar nog geen antwoord op ontvangen . Als het niet mogelijk is zal ik de kap retourneren. Met vr gr H Bense-Ott Wognum

Super blij met de fijne service!

Ik heb 2 klemveren besteld. Ze zijn precies zoals gehoopt. En werden de volgende dag bezorgd. Fijne service!!

Goede, snelle service

De service is snel en perfect. De goudkleurige snoer had ik kleurrijker en glanzender verwacht, deze was echter meer beige/zandkleurig, wel mooi bij mijn houten lampenvoeten. De goudkleurige stekkers vind ik er een beetje goedkoop uitzien. De rest van het materiaal zoals de goudkleurige en witte schakelaars zijn erg mooi!

Zeer correcte levering, product 100% zoals beschreven

Product zoals omschreven, montage geen probleem

Quick and exactly what I needed

Thank you!

Precies wat ik zocht om lamp te repareren.

Goede selectie aan producten met behulpzame informatie en foto's. Ook prima betaalbaar.

Bestelling correct ontvangen binnen afgesproken tijd

Prettig contact via e-mail, uitstekend geholpen!

Igor heeft op mijn verzoek precies aangegeven welke onderdelen ik nodig had om een glazen lamp te kunnen bevestigen die ik bij Lamplord wilde bestellen. Dat was wel nodig want ik had geen idee van de ophanging. Uitstekende dienstverlening! Verder viel me de grondige verpakking op, zodat lamp en toebehoren hier ongeschonden zijn ontvangen. Een pluim is op z'n plaats!

Helemaal goed

Op tijd en goed verpakt

Snelle levering goede prijs

Prima spul

Op tijd en goed verpakt geleverd

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam