Not received my order, company not responded to my email

This has not been a good experience so far, I placed an order on November 6th, the initial confirmation was that I should expect delivery on November 8th. Since then all I see on tracking is that the delivery time is being calculated. I tried emailing the company for assistance 2 days ago, despite their website stating they respond within one working day I have not received a reply.

• Would you recommend us? No

Simpel snel en duidelijk

Zie boven

Snel geleverd en lamp weer als origineel.

Het was voor mij ff vreemd dat ik de bedrading in de stekker moest klemmen i.pv. schroeven. Maar alles zit prima, als nieuw. Mijn broer heeft de lamp alweer in gebruik na de reparatie en is er blij mee.

Pakket is niet aangekomen, op mail wordt niet gereageerd

Het pakket is niet aangekomen. Op mijn mail wordt niet gereageerd. Tot nu toe ben ik dus bijzonder ontevreden.

perfect en snel

De drukknop voor oude lamp past precies!! Top!

Snel, vriendelijk en communicatief!

Mijn bestelling werd snel bezorgd en toen bleek dat ik een verkeerd product had besteld, was het snel weer als retour geaccepteerd en terugbetaald.

Mooi en degelijk armatuur

Goed verpakt en snel geleverd armatuur. Nadeel: geen standaard afstand van de plafondschroeven (centraaldoos) en behoorlijk aan de prijs.

Mooie rozet

Past perfect bij onze lamp. Duidelijke website, snelle levering

Komen niet na wat ze beloven.

Er staat voor 15.00 uur besteld volgende dag in huis en ik wacht nu al bijna een week. (Heb nog niets) krijg het idee dat het uit China komt.

Snel en goed

Duidelijke website, eenvoudig bestellen, snelle levering en goede spullen. Een mooie ontdekking op het internet!

nette prijs goede kwaliteit en netjes bezorgd

helemaal top

Het was maar een klein onderdeel van een oudere lamp maar het lukte om het te vinden bij Lamplord! Snel besteld en supersnel geleverd! Dank u wel

Prima product en communicatie

Prima product en de communicatie was uitstekend bij een verlate ontvangst van het pakket.

Prima ontvangen en in orde

2 plafond kapjes besteld.

Waardeloos

Schroeven M5X1 besteld, ontvangen standaard M5 schroeven (M5x0,8). Ik heb erover gebeld. Het factuurbedrag en verzendkosten zijn teruggestort

Goed spul

Mooi materiaal. Lamp uit 1930 bleef authentiek (maar nu werkend :-) Snel geleverd.

Paste precies

Klein artikel maar bijna nergens anders verkrijgbaar

Zeer goed en denken met je mee

Hi, Keurig geholpen zijn zeer blij lamp is weer compleet.

Rappe levering

Precies wat ik verwacht had.

Zeer tevreden!

Goed adres voor dingen die je nergens anders vindt

massief koperen trekontlaster. Kom er maar om. Lamplord heeft ze. Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Kortom; aanrader.

Goede webshop, snelle levering

Goede webshop, snelle levering

Super service

De lampjes, reageert snel en plezierig. Je kunt naast lampen ook allerlei fantastische lamponderdelen kopen, mocht je een antieke lamp hebben waar er iets aan ontbreekt! Kortom heel fijn, en de oude lampen worden weer prachtig! Dus dank!

Doet wat ze zeggen (schrijven), snelle levering

Doet wat ze zeggen (schrijven), snelle levering, keurig verpakt.

Fantastisch gewoon!

Ik zocht een speciale maat glaspegel voor mijn antieke kandelaar, werd meteen gezocht en gevonden! Super blij mee en zelfs nog een tweede, meteen ook besteld als reserve! Uiterst vriendelijk contact en snelle levering, kon niet beter! Superblij mee!

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam