teleurgesteld

helaas de gekochte schilderij lamp zou van koper zijn maar is gemetalliseerd in de kleur koper en aangetast door roest en dus niet uit te poetsen 46 euro betaald nieuwprijs 55 euro zou antiek zijn maar deze is gewoon oud en niet dit bedrag waard helaas .

Amazing service

I'm supper happy I found this website. They had everything I needed ro restore my old lamp. Great prices and quick delivery.

Snelle levering en vriendelijk klantenservice

Snelle levering en vriendelijke kalntenservice

Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden.

Geweldig goed meegedacht en ondersteund

Jugendstil lampjes voorzien van juiste materialen om glazen kapjes te kunnen hangen. Advies zeer adequaat, resultaat is prachtig!

Ik had een vraag over de levering van mijn bestelling en ik werd heel vriendelijk geholpen. Product werd dezelde dag nog bezorgd, dus ik was iets te vroeg met mijn vraag.

Duidelijk en overzichtelijke site. Na bestelling snelle levering en keurig netjes verpakt.

Snelle en correcte levering.

Alles prima en gemakkelijk

"Place to be" voor herstellen van je oude luchter.

Behulpzaam met goede uitleg voor kwaliteitsmateriaal zeker voor zij die houden van retro en vintage verlichting.

Snel geleverd en mooie materialen!

Pakket is super geleverd.

Pakket was netjes en op tijd afgeleverd.

top service

Top service! er zat een fout in mijn online bestelling die direct door de Lord gezien werd, gelijk een belletje gekregen waar e.e.a. recht gezet werd! dankzij de onderdelen kan m'n vintage bureau lamp weer jaren mee

TOP!!

Heel goede, vriendelijke, service. Snelle levering en heel solide verpakt. Ik kan dit bedrijf echt heel erg aanbevelen !!

Prima service tevreden.

Mooi lampen snoer precies als op de foto

Alles goed op orde.

Vriendelijk en meedenken. Da’s top!

Voor onderdelen die nauwelijks te vinden zijn is dit het juiste adres!

Echt fijn dat ik nog ergens onderdelen of lampen kan vinden van oude luister. Oude, en soms vergane glorie terugbrengen in de juiste stijl is naar mijn mening echt belangrijk. Fijn dat er nog mensen en bedrijven zijn die dit snappen en helpen in stand te houden.

Heel gemakkelijke site waar ik snel gevonden had wat ik nodig had. Geen gedoe. Alles heel snel besteld. De goederen werden vlot en goed ingepakt geleverd. Top dienst!

Snelle levering van het bedoelde product.

Alles prima en snelle bezorging

Goede communicatie, snelle bezorging en product als verwacht.

Schakelaartjes besteld, snel geleverd aan een behoorlijke prijs.

Verzendkosten vind ik wel erg duur

Zie boven

Verlichtend snel!

Gemakkelijk bestellen uit ruime keuze en dan vliegensvlug geleverd!

Snelle en correcte afwerking van de bestelling.Item zoals beschreven.

Kan niet beter

gemakkelijk besteld, goed verpakt ,verzonden. zie foto

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam