Gevarieerde collectie tegen redelijke prijs.

De verwerking ging vlot. Lamp was goed verpakt weliswaar in een bananendoos wat ik wel gek vond. Het transport ging niet goed. Geprobeerd een afspraak te maken met transport ivm werk. Werd niet op gereageerd. Er werd een melding gemaakt dat het pakket al geleverd was, zonder overleg! Ik zou voor een andere transporteur kiezen! Geen GLS!!

Super snelle levering

Op zoek naar een onderdeel wat ik niet bij de bouwmarkten kon krijgen . Op deze site meteen gevonden en volgende dag al in huis. Top!

Veel keuze aan een redelijke prijs en vlotte levering

Gebruiksvriendelijke website met een groot aanbod aan een redelijke prijs. Vlotte levering.

Breed assortiment en snelle levering

Moeilijk verkrijgbare onderdelen werden snel geleverd. Goede kwaliteit.

Correcte levering: Goed verpakt, op tijd

Uitstekend groot compliment

Had een verkeerd onderdeel besteld en toen belde lamplord mij terug klopt dit wel nee klopte dus niet dus hebben ze het onderdeel aangepast kijk die bellen terug en zo hoort het

Mooie lamp en snel verstuurd.

Mooie lamp en snel verstuurd.

Perfect!

Goede communicatie, snelle levering, uitstekende verpakking en prachtige lamp. Dik tevreden. Zeer zeker aanbevolen!

Snelle levering en goed materiaal

helemaal tevreden.

Zeer snelle levering toppie.

Prima bedrijf

Optimale aflevering kwaliteitsproduct!

Conform afspraak werd de bestelde lampenkap zeer zorgvuldig en volkomen stootvrij afgeleverd. Spoedig bleek dat deze perfect paste op een bestaande standaard uit de jaren dertig van de vorige eeuw. We zijn zeer ingenomen met het resultaat,

overtreft mijn verwachting

de jaren60 lamp met treksysteem bleek vast te zitten na een mailtje, kregen we direct de informatie hoe wij dat als leek konden oplossen, zelfs zonder een gestuurde foto,.dus dikke 10

Snelle en goeie service

Duidelijke website Goeie opvolging Snelle service

snel verzend

envelop verpakking zeer goed

Goed maar werkte kan beter

Website werk op tablet niet fijn tot slecht, je kan een artikel niet op 0 zetten. Hierdoor heb ik uiteindelijk niet de juiste bestelling gedaan, en heb ik spullen bij moeten bestellen dit heb ik op mijn pc gedaan dit ging veel beter. Al met al zonde van de tijd, energie en verzendkosten Ik hoop op verbe****** Adrie Beekmans

Helemaal prima

Snel geleverd, goede prijs

super top geregeld

kan niet beter en sneller

Ondanks een benefietje in de levering (kaarshuls beschadigd), kreeg ik na een telefoontje een paar dagen later een andere thuis gestuurd. Perfect en beleefd geholpen via de telefoon en prima geinteracteerd van de firma. Zeker een heel goede ervaring met deze leverancier!!

Bestelling geleverd zoals afgesproken. Mooie lamp.

Top kwam alleen een dag later dan gezegd!

Top service en goed verpakte producten

Zeer vlotte koop gedaan!

Vanaf de zoektocht naar de onderdelen die we nodig hadden, tot de levering van het pakket is alles zeer vlot verlopen. De aanbieding van de goederen is top! Je vindt heel vlug wat je zoekt, het aanbod is ook zeer ruim. Na de bestelling liep ook alles heel vlot, het pakket werd reeds na enkele dagen, degelijk verpakt, bezorgd. We zijn heel tevreden over het totaalpakket.

snel geleverd

Ook bij kleine orders goede service.

Goede service en mooie “ oude lamp”, ben erg tevreden

Na 2 weken nog steeds niets binnen

Ze nemen geen contact op om te horen of de goederen toch nog aangekomen zijn. Beetje meer Katie van hun kant zou niet gek zijn

zoals altijd goede levering en goede spullen ....TOP

ik bestel al een aantal jaren bij lamplord en nooit geen problemen , en wat belangrijk is als je belt omdat je iets niet helemaal zeker weet dan wordt er over een oplossing meegedacht..

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam