Vandaag besteld, morgen al in huis

Echt snelle bezorging, TOP!

snel en correct

snelle levering.

Mooie lamp gekocht!

Was binnen een dag binnen. Heel goed ingepakt. Heel blij mee!

Prima snelle levering

Snelle levering van de bestelde producten waardoor onze kroonluchter weer straalt!

Prima snelle service

In de bouwmarkt niet verkrijgbaar, via google bij jullie terecht gekomen. Besteld en de volgende dag in huis, prima service dus. Bedankt!

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Beugel om lamp op te hangen besteld, binnen 2 dagen geleverd. Snel en goede service.

Jammer

Afgesproken levering dag niet nagekomen, pakket kwam toen ik niet thuis was en zelfs deze gevraagde beoordeling is al voor de afgesproken datum. Artikelen zijn ok. en dat telt.

Fijn dat Lamplord er is

Lang gezocht naar een passende lampenkap voor mijn lamp uit de jaren 80 en hier gevonden

snel en goed

aan alle wensen voldaan

Snel geleverd!

Kleine lamp onderdelen snel geleverd, heel fijn dank!

Snel geregeld

Zoals het hoort te zijn!

Perfecte service en spoedige levering. Graag tot een volgende keer.

Netjes verpakt binnen gekomen. Ben er erg blij mee.

Snelle service en de kooilampen waren goed verpakt. Lampen zijn ook helemaal naar mijn zin. Erg blij mee! Super bedankt

snelle levering en precies wat ik zocht

prima service, goede kwaliteit lampen

heel tevreden over de kwaliteit en de levering van de lampen

Super service

Bestelling werd dezelfde dag al verzonden, en het materiaal was zoals afgebeeld. Bedankt

Snelle levering.

vlug en correct !!!!!

Vlug en correct

Tevreden

Snel én goed, bestelling snel binnen, alleen probeer lamplord al een paar dagen te bellen maar krijg helaas telkens de voicemail

Betrouwbaar en goede service

Na het sneuvelen van een antieke lampenkap ben ik goed geholpen.

Voor onderdelen geen betere te vinden

Voor onderdelen van lampen moet je bij Lamplord zijn. Geen ander heeft zo'n uitgebreid assortiment. Scherpe prijzen en altijd snelle levering.

Snelle bezorging, product voldoet

Tevreden!

Snelle service!

Heel snel geleverd en goed verpakt

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam