Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering. Goede en duidelijke website

Snelle en correcte levering. Goede en duidelijke website

Heel tevreden

Over mijn eerste aankoop bij Lamplord ben ik heel tevreden: snelle e-mailreactie en snelle levering van een goed product.

Is goed aangekomen

Het is een perfect product

vlotte levering op aangegeven dag

Heb een staande halogeen leeslamp, waarvan een (metalen) spuitgiet-onderdeel van de armconstructie was gebroken. Een 10M1 mof van 25mm was het perfecte onderdeel waaruit een vervangend onderdeel gemaakt kon worden. Deze vond ik bij Lamplord. Mijn leeslamp weer functioneel!

Na lange zoektocht bij jullie deze lampenkapjes gevonden. Ter vervanging van gebroken - 31 jaar oud - kapje. We zijn er heel blij mee. Prima service.

Supersnel en goede onderdelen

Onderdelen zijn van goede kwaliteit en waren snel in huis. Een aanrader!!

Altijd als verwacht en op tijd.

Wij hebben 4 lampen van Lamplord al gekocht en elke keer hebben wij veel plezier ermee.

Mooie lamp, alles prima geregeld.

Mooi lamp uitgezocht. Snel geleverd. Korting voor de feestdagen werkte niet en daarna alsnog gekregen. Dat is goede service!

Top Lampenshop

Al diverse malen artikelen besteld - altijd prima prijs, altijd snelle levering.

Zorgvuldig verpakt wel iets wat lang geduurd maar komt waarschijnlijk door de feestdagen

Snelle reactie en toplevering!

Ik zag een gave lamp op facebook, maar stond nog niet in hun webshop. Maar dat was geen enkel probleem. Via Messenger besteld en de volgende dag had ik het al binnen! Echt supersnel!

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Voor mij dé specialist op het gebied van onderdelen voor lampen.

Goede levering van de mooie lamp

Wat leuk om op jullie site rond te kijken! En wat een bijzondere spullen allemaal!

Zeer snelle reactie bij de retourzending toen bleek dat iets niet geheel voldeed aan verwachting.

E-mail contact bij de retourzending was zeer adequaat.

Uitstekende levering

Uitstekend!

Exellent.

Vlotte levering,object zoals op de foto's ,goed verpakt,mooie korting, en ik ben op de ganse lijn tevreden met de aankoop.

ze hebben veel keus, prima service en snelle verzending

top

Fantastisch snelle levering en goede kwaliteit

Wij hadden een erfstuk (lamp) gekregen van een oom maar hij moest wat aangepast worden was te lang bij lamplord heb ik alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Duidelijke website, goede producten voor eenooie prijs en snelle levering

Prima! lekker vlot!

Prima zaak, lekker vlot geleverd. Had op een bepaalde dag willen laten bezorgen omdat ik danthuis was. Kwam een dag eerder. In dit geval geen probleem, maar toch.......

Echt een winstjager. Prijzen veel te hoog!

bijzonder dat jullie kerstzegels gebruiken voor bestellingen met brievenbuspost. Dit terwijl de klant het volle tarief betaald. Dikke winst!!

snel

Snel online geregeld en bezorgd

Super fijn

Duidelijke bestel-site, snel gevonden wat ik nodig had, snelle levering en goed verpakt!

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam