Prima service, snelle reactie en goede produkten

Uitermate prettig

Duidelijk, snel, goed.

Duidelijke site, snelle levering, goed spullen. Toptoptop.

Heel goede ervaring

Duidelijke site, artikelen goed vindbaar, snelle levering.

mooie lampen, eerlijk en duidelijke omschrijving en top service

Ik heb al een paar keer een lamp besteld bij Lamplord en ben zeer tevreden. In de omschrijving op de site weet je waar je aan toe bent. De service is goed en zonder gedoe. En natuurlijk hele leuke, vintage lampen in (zo) goed (mogelijke) staat.

Blij met de juiste onderdelen voor het oude lampenkapje.

Precies wat ik nodig had!

Ik zocht een goudkleurige ketting en bijpassend strijkijzer-snoer voor het ophangen van een oudhollandse kroonluchter.

Alles volgens afspraak

Duidelijke site met goede tips

Ik zocht een plafondkapje voor een lamp met haak. Uiteindelijk door de goede tips de juiste keuze kunnen maken. Ook de bijbehorende waarschuwing is zeer gewaardeerd: "Let wel op: dit is een heel erg ondiep plafondkapje. Dat kan visueel aantrekkelijk zijn, maar het kapje sluit alleen strak tegen je plafond aan wanneer de ophanghaak een paar millimeter in het plafond kan "verdwijnen". Soms is dat mogelijk, soms ook niet. Dat moet je zelf ter plekke dus even bekijken."

Lampenketting

Onze kroonluchter hangt mooi aan de bijpassende ketting!

Prima !

Ik kon hier vinden wat ik al een tijdje zocht. Zeer snelle levering in een woord perfect !

Prima winkel. Rete betrouwbaar.

Goed aanbod. Snelle verwerking van mijn order. Snelle verzending. Prima verpakt en kortingscoupon toe. Prima winkel!

Alles ok

Geen enkel probleem. Snelle levering

Goedkoop en snel geleverd

Druk op de knop en de volgende dag al in huis

Top ervaring

prima in orde

alles netjes afgeleverd via de brievenbus

Mijn ervaring in één zin:

Snelle levering en een goede prijs

Snelle levering van keurig product!!

Super bedrijf

Top bedrijf een aanrader voor iedereen. Snel en goedkoop.

Product zoals beschreven en de volgende dag al in huis

Snel en goed

Nieuwe, kortere stang gekocht voor mijn nieuw gekochte vintage lamp. Ziet er zonder veel moeite weer goed uit en hangt op de juiste hoogte. Duidelijke site met voldoende informatie, snelle levering.

snel

snel geleverd

Verliefd

Mijn nieuwe, nou ja glazen lammekapjes uit 1950 kwamen binnen en op slag verliefd, wat een prachtige bolletjes. Alles zat perfect verpakt in de kartonnen doos. Goed op tijd geleverd en achteraf betalen vind ik ook altijd erg fijn. De achteraf betaal site is ook erg gemakkelijk te gebruiken. Kortom perfect

zeer correct afgehandeld

alles is zeer naar tevredenheid

Een ruim aan bod

Prima,

Verzorgd ingepakt, snelle levering.... Uitstekend.

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam