supersnelle levering en qualiteit

supersnelle levering en qualiteit

Goed geregeld

Alles snel en volgens afspraak geleverd

Goed, snel en keurig verzorgd geleverd.

Uitstekende en vlotte service

Uitstekende en vlotte service

zeer goed

zeer goed en erg goed verpakt

Bull's eye

Prima zaak, uitstekende website, duidelijke foto's, goede omschrijving van de verkoop artikelen en een zeer nuttige uitleg waarmee rekening gehouden dient te worden bij het zoeken naar het artikel. Ook de afhandeling van de verkoop is zeer goed, kortom wat een leuke, frisse zaak.

Vlot

Vlot

Ruim assortiment en vlugge levering

Prima.

Snelle levering.

Uitstekendm

Snelle levering!

Geweldige service en supersnel

Een e-mailtje, binnen 10 minuten bericht terug en volgende morgen in de bus. GEWELDIG

Heel goed!

Snelle en goede service. Producten ook perfect. Ook als het door derden niet vanzelf gaat. Hartelijk dank daarvoor Lamplord!!

Top service snelle levering 1 dag

Nooit gedacht dat ik nog aan de onderdelen kon komen. Echt top ziet er weer als nieuw uit. Jullie hebben er goed aan mee gewerkt om mijn vader blij te maken. Super service een dikke 10. Dankjewel.

Snelle en voorzichtige levering. Al 4x een lamp besteld op deze website. Komen steeds aan (in België) in prima conditie!

Snelle levering en goede communicatie!

De producten zijn goed bevallen! Prima service en snelle levering! En ook de verpakkingen zijn een prima maat! Niks te groot wat je ook vaak treft!

top

snel levering

Levering en service zijn goed

Snel geleverd. Prima product

Snel geleverd, goede prijs. Tevreden over het geleverde product.

Duidelijke foto’s en omschrijving op de website. Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en alles verliep hoed

Goed product en snelle levering

Zoals beschreven

Artikels zoals beschreven en van goede kwaliteit. Levering was zeer vlot.

Na online bestelling had ik iets vergeten. Even mailtje gestuurd en daarna werd ik gebeld dat ze het extra onderdeel nog bij de bestelling zouden voegen, zodat ik niet extra verzendkosten zou hebben.

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam