nergens te vinden, maar wel bij Lamplord!

Het is maar een heel klein schakelaartje, maar voor mij was het de oplossing voor een geslaagde reparatie. Schappelijk geprijsd, en op tijd en in goede staat ontvangen. Ik kan deze zaak aan iedereen aanbevelen!

Mooi product, fantastisch verpakt.

Wel veel geld voor een lampglas

Volledig en snel

Alle onderdelen waarnaar ik op zoek was waren leverbaar en de levering was erg snel. Fijne winkel!

Materiaal zoals omschreven, netjes op tijd geleverd.

Gewoon goed.

Large inventory and great service

Found a beautiful antique lamp amongst the large selection. Shipping was quick and the item was packed very well and arrived as expected.

Zeer fraaie lampenkap

De lampenkap is precies wat ik van de fotografie had mogen verwachten: erg fraai. De fitting en het bevestigingsdeel aan de lampenkap viel echter tegen: was erg versleten, fragiel en niet echt bruikbaar. Daar moet ik nog een alternatief voor zien te vinden.

De juiste fittingen

Precies wat ik nodig had

snel & duidelijk.

Vlot en correct afgehandeld.

Klein maar onmisbaar onderdeel

Stad & Land afgezocht voor een bepaald onderdeel. Zelfs in China iets besteld (wat uiteindelijk niet paste). LampLord had het gewoon waardoor ik mijn hanglamp eindelijk kan afmaken.

Vlotte afhandeling

Post NL leverde wel veel sneller dan GLS.

Snelle levering uitstekende kwaliteit.

Heb ornamenten op plafond en daar moeilijk een andere lamp op te hangen dus ik dacht ik neem 2 andere ophang systemen en wel ja ze hangen perfekt goede koop hieraan gedaan.

Excellent

Very easy ordering, communication was efficient, effective & felt personal. Product was as described.

Heel fijne ervaring

Heel goede en vlotte service, ook bij terugzenden van een door ons verkeerd besteld product.

Zeer goed gesorteerd.

Fijne zaak. Alles keurig binnen handbereik en zeer goed gesorteerd. Zeker niet duur maar goede kwaliteit. Goede service. Snelle verzending.

Voor 15.00 uur besteld de volgende dag in huis. Niet dus, daar zit nog een dag tussen.

Redelijk duidelijke website. Kwalitatief ruim voldoende. Prijs meer als ok. Snelle levering.

De bestelde artikelen werden de volgende dag al bezorgd.

Dik in orde

Snelle levering, goed verpakt, mooi product

Prima moeren en kartelingen.

Goede levering alles is naar wens.

Veel keuze, prima materialen en snelle levering

Perfecte ervaring

Mooie vinta lampen goed verpakt!

Snelle reactie bij vragen

Super mooie lamp en zeer zorgvuldig ingepakt en afgeleverd!t

Zie boven.

Mooie portemonnee goede kwaliteit

Snelle levering, top!

Heel goede snelle service

Ja

Everything good.

Arrived promptly and as described.

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam