3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte behandeling van de bestelling.

Verzendkosten waren hoog voor een pakketje verzonden met de normale post (het was zelfs geen post pakket!!!)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Jullie leveren mooie, authentieke spullen. Deze worden snel en goed verpakt geleverd. En in het geval dat je onverhoopt niet tevreden bent haken jullie daar op een positieve, oplossingsgerichte wijze op in zodat de klant altijd toch weer uiterst tevreden is.

Indien jullie aan de orriginele lamp iets moeten wijzigen om hem werkend te maken misschien op de site melden welke wijziging is gedaan? Bas van der Pol

Pluspunten

Bestelling volgens belofte en op tijd ontvangen. Prima geregeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede informatie bedrijf / klant. Voorraad meteen zichtbaar.

Als ik onderdelen bestel met de term M10, moet de draadspoed ook M10 zijn. Nu heb ik niet gekregen wat ik wilde en kon de onderdelen niet gebruiken.

Pluspunten

Snelle levering Zeer billijke prijzen

Pluspunten

Prima op tijd geleverd.

Niets kwaliteit behouden is al moeilijk genoeg

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

het produkt was prima, maar de aflevering kon beter.

Ik vind dat de afhandeling wat bezorgen betreft wel beter kan, waarom ,omdat de bezorger aan de deur kwam maar niemand thuis aantrof, is geen probleem, maar het werd weer opnieuw aangeboden, voor de tweede keer,ook niet thuis, stond op het bewijs wat de bode achterliet, is afgeleverd maar fout getekend, wat moet ik daar mee, dezelfde avond nog gebeld met het nummer van juli, toen ben ik de dag erna teruggebeld dat het in weert afgegeven zou worden op de maaspoort, en dat is ook gebeurd, daar heb ik het ook netjes opgehaald en afgetekend, ik vind dat de bezorger er iets meer aandacht aan moet geven, had het ook aan de buren kunnen geven ,die waren de gehele dag thuis, over het produkt zelf was ik wel tevreden. Mvg Cor

Pluspunten

Zeer klantgericht (lamponderdeel moest nabesteld en gefabriceerd worden!) Top geregeld! Snel reageren op mail. Keurige verzending van de artikelen. Meer eigenlijk niet, gewoon een leverancier die staat voor wat hij zegt dat hij doet.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle afhandeling, goed mail contact, goed telefonisch contact.

Voordeligere verzendkosten

2 sterren: slechter dan verwacht

als niet op tijd geleverd kan worden door drukte van feestdagen, zou dit wel op de site vermeld moeten worden. ik wacht al 3 dagen op een levering en nog steeds niets....

Pluspunten

Zorgvuldig en snel!

Pluspunten

Snelle goede levering

Pluspunten

Mooie spullen, snelle levering.

Pluspunten

Prima werkende website en de daaraan gekoppelde bestelprocedure werkt snel en feilloos. Ontvangen wat besteld is, vlot ook en heel goed verpakt. De gekochte hanglamp is in de werkelijkheid nog veel mooier dan de goede foto's op de site laten zien. De lamp is meer dan 100 jaar oud dus met gebruikssporen, en dat juist maakt de lamp zo eerlijk en waardevol.

Tips en schetsen op de site zetten voor de meest voorkomende manieren waarop de vaak zware oude en antieke lampen in en aan de diverse oude plafondcontactdozen kunnen worden opgehangen.

Pluspunten

klantvriendelijk en snel

Pluspunten

Mooi bedrijf en veel kennis! Brede collectie en aardige mannen!

geen idee

Pluspunten

Snelle keurige levering. Persoonlijke benadering via mail. Heb inmiddels 4 lampen via Lamplord gekocht.

Pluspunten

Snelle levering, leuk aanbod

Pluspunten

Dienstverlening. Toen 1e levering niet aan kwam, werd 2e volgens afspraak vlot gestuurd

Pluspunten

Zeer snelle levering en keurige afhandeling van de bestelling!

Pluspunten

Snelle levering, geen onverwachtse tegenvallers..

Pluspunten

goede servis en samenwerking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie website

Ik heb 6 lampen gekocht maar de kleur van de lampen verschild heel veel..

Pluspunten

Vlotte levering en attent op mailwisseling

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam