Goede service, heel aardig en denkt goed mee.

Ik koos voor afhalen van een verloop ijsje voor lampen. Wil ze ergens anders voor gebruiken en de eigenaar dacht goed mee en bood ook aan eventueel een andere maatvoering te laten produceren. Heel fijn.

goed gedaan

mooi

Altijd voorraad, altijd goed.

Welke onderdelen je ook nodig hebt, het is er.

Goed en snel gelevert

4 mm te groot

Beugel was te groot voor mijn hanglamp en heb een originele moet kopen van 30 euro

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Goeie ervaring, snelle levering, goed materiaal! Voor herhaling vatbaar! Mvgg, Jos Bedum

Snel en goed

Product exact zoals beschreven en snelle leveribg

Super snelle verzending, keurig ingepakt.

Super vriendelijke hulp en uitleg.

Product naar verwachting, snelle levering.., top!

Product naar verwachting, snelle levering.., top!

Goede en snelle service. Overzichtelijke website.

Goede en snelle service. Overzichtelijke website.

Perfect product, precies wat ik nodig had

Hartstikke goed! Een tip is om wellicht aanverwante artikelen bij bepaalde producten te plaatsen, nu moest ik 2 keer bestellen. Verder mooi bedrijf, duidelijk en goed geleverd!

goed en correct

goed en correct

Perfect verpakt en op tijd afgeleverd.

Lampje was precies wat we wilden. Zijn er blij mee.

Precies het goede onderdeel en snel geleverd.

Prima snelle levering.

Goede kwaliteit! Staat prachtig. Www.landgoedgrootboerleverblijf.nl

Prima ketting ! De kroonluchter hangt prachtig! De komende gasten voor het Koetshuis zullen er ook heel blij mee zijn B&B www.landgoedgrootboerleverblijf.nl

Snel en specifiek gamma

Ik was een beugeltje van een lamp kwijt na een verhuis, hier vond ik het specifiek stuk met de correcte maat voor een klein prijsje. Verzendkosten vielen goed mee en het was supersnel thuis. Ik ben erg tevreden!

Correct en snel geleverd

Reparatie oude schemerlamp. Fittingen snel te leveren!

Snelle afhandeling en verzending!

Zeer aan te bevelen

Alles snel en correct geleverd. BLIJ MEE!

Benodigdheden voor lamp nodig. BIJ Lamplord juiste artikelen gevonden. Besteld en netjes snel geleverd.

Snelle levering van uitstekende spullen

Ik heb nu tweemaal lamponderdelen bij Lamplord besteld en ben steeds verbaasd over de vlotte afhandeling van mijn order. Kwaliteit ervan is ook uitstekend en de voorraad van de verschillende onderdelen is ongekend. Prima bedrijf!

Good choice of products, good quality, very fast delivery

I can definitely recommend

Grote Bickersstraat 267