De website is prettig, bestellen gemakkelijk en de verzending vlot.

Fijn bedrijf en dienstverlenend

Komt afspraken na en bestellingen worden snel geleverd!

Ook goed advies en serv8ce als het maar om een kleine aankoop gaat.

Wat ik heb besteld, een kleine fitting, was precies goed.

prima spullen om mn lamp weer heel te krijg en

door verhuizing waren bij een IKEA lamp de ringetjes weggeraakt waarmee de figuurtjes in het armatuur aan elkaar hingen. van lamplord had ik snel en voor een redelijke prijs de juiste ringen in huis, top!

snel, zorgvuldig

Lamp kapot, kap besteld, volgende dag geleverd

Fijn dat ik de nodige spulletjes bij Lamplord vond.

producten zijn top

alleen de levering met dhl viel te lang uit

Not super smooth but alright

I had to indicate a day that I was home which creates an expectation when it will arrive, but then you tried to deliver it on a different moment and also mixed two deliveries. But it's fine it arrived anyway

Good price & rapid delivery

was looking for a "schroefring" for weeks. In big DIY shops they did not have any, found it here. Very happy customer!

Precies gekregen wat ik nodig had

Precies gekregen wat omschreven was

Prima assortiment

Mooi assortiment en precies wat je zoekt voor je oude en nieuwe lampen. Vriendelijke klanten service en snelle levering.

Goede

Super product en netjes op tijd geleverd !!!

Glazen bol van mijn lamp was stuk, overal gezocht nergens te krijgen. Veel sites gevonden die niet koosjer waren en uiteindelijk bij lamplord terecht gekomen waar ik heel tevreden van ben. Aanrader !!!

uitstekende service

gemakkelijk telefonisch bereikbaar. vriendelijk, klantgericht en oplossingsgericht

Goed geleverd

Past perfect

Positif

snelle levering!!

Veel keuze in lamp onderdelen

Er waren veel keuzen wat betreft lampen onderdelen, helaas bleek mijn bestelling niet de juiste te zijn, en moest ik het retourneren. Bedrag wordt terug betaald.

Snelle levering, prima product

Savonds besteld, volgende dag in huis. Super snel!

Snelle levering, goeie info en prima after sales. Ook retourzendingen prima geregeld.

Goede producten en service

Goede producten en vriendelijke service

Zeer goed, top

Super snel geleverd, mooie kwaliteit , overzichtelijke site.

Perfect afgehandeld!

Na veel zoeken naar een onderdeel voor een staande lamp vond ik deze bij jullie. Binnen 2 dagen had ik het onderdeel binnen en heb ik de lamp gerepareerd.

Snelle service en levering

Zeer snelle service en levering.

Super service and fast

Super service and fast wide choice

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam