Snel geleverd in goede staat

Vond het erg vervelend dat enkele pegels uit mijn lamp ontbraken na een verhuizing. Ik was aangenaam.verrast toen ik de ruime keuze bij lamplord aantrof. Binnen enkele dagen was mijn lamp weer compleet en ik blij met het resultaat!

Minpuntje een pegel is niet van glas maar van plastic!

Goed en snel

Veel verschillende onderdelen te krijgen

Zeer prompte levering. Gemakkelijk bestellen.

Zou er weer bestellen en winkel ook aanbevelen.

Goed en netjes verzonden

Zeer, zeer tevreden!!

Snelle bezorging en er wordt vooruit gedacht, top!

Snel

Snelle levering en ook de juiste producten.

Kwaliteit van het geleverde was goed. Verzending was op tijd, goed verpakt. Kortom niets op aan te merken.

Zeer snelle levering

Precies de artikelen die ik zocht, en ook heel snel geleverd. Makkelijke website met goede omschrijving van de artikelen.

Goede ervaring

Artikelen goed ontvangen

Fijne winkel met veel keus

Goed geholpen, makkelijk parkeren en heel veel keus

Snelle levering zonder gedoe!

Snelle verzending en schappelijk van prijs

prima ervaring

Ik kreeg goed en snel online advies zodat alles wat ik bestelde perfect klopte om mijn oude lamp volledig te vernieuwen.

Helemaal top!

Fijne website. Mooie spullen. Bizar snelle levering Zeer aan te bevelen! Happy!

Goed materiaal en netjes verpakt en snel geleverd .

Lamplord komt als (bijna) enige supplier van lamponderdelen

Was makkelijk om het onderdeel dat ik nodig had te vinden en bestellen. Iets meer info/communicatie daarna wenselijk - dat het pakket daadwerkelijk gestuurd was, was niet duidelijk. Toen ik belde om te vragen of het pakket onderweg was, werd de telefoon niet opgenomen, ook werd niet gereageerd op mijn voicemail. Uiteindelijk kwam het goed!

Goede kwaliteit en snelle service

Mooie overzichtelijke site ruime keus en snelle service

Tevreden

Goede service en snelle bezorging.

Goede omschrijving van de producten

Goed overzicht van de producten en omschrijving Levering een dag later Verzending van door de leverancier ok Vervoerderdenst in Nederland was binnen in depot maar bleef er enkele dagen zonder verder nieuws 4 dagen later onverwachts ontvangen Gewenste product is prima plaatsen na grondige poetsbeurt van koperen luster

snelle levering grote klasse

bestelling overzichtelijk en duidelijk

Snel en keurig

Besteld en snel en keurig geleverd heel tevreden

Fijne winkel

Fijne mensen en een fijne winkel

Snel en correct

Snel en correct.

Heel blij met de bevestigingen voor mijn lampen ..en de bezorging is ook heel goed verlopen Vriendelijke groet, patriciavanimpelen

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam