Er wordt meegedacht voor een oplossing

Prettig contact

Heel tevreden

goede service en snelle levering.

De verkeerde kleur was besteld. Omruilen? Geen enkel probleem. De verzendkosten worden vergoed en je ontvangt een creditnota. De reactie was erg snel. Een zeer goede klant service.

Snelle bezorging, product zoals ik nodig had.

We zochten een product en hebben die erg snel hier gevonden. Na een dag was het binnen en konden we onze lampen ophangen. Het product was zoals verwacht.

Snel en goed

Makkelijke site en snelle levering is

Lamplord komt de afspraken na

Ik vond de track en trace heel handig.

Prima, maar website kan informatiever

Alles prima. Maar niet alle maten van onderdelen staan vermeld. Wel prima telefonisch antwoord gekregen, over de juiste diameter. Blijkt erg standaard te zijn, maar deze semi leek wist dat stukje niet.

Goed product en snel geleverd

Precies geleverd wat op de foto staat!

Snel en accuraat. Netjes ingepakt

prettige manier van werken, goed advies ter plaatse

Vlot, snel en een goed advies

Netjes snel en de juiste producten

Nooit van gehoord maar via bol bij deze site/winkel gekomen. Prima afhandeling

Zoals besteld en.op tijd.

Het artikel dat ik bestelde vond ik simpel op de site en kwam op tijd en zoals verwacht. Prima adres.

Snel en accuraat en ook tel te bereiken!

Zie boven

snelle levering. Product is exact zoals op de site te zien is

Niks mis mee

Heerlijke winkel met alles wat je nodig hebt als lampofiel.

Snelle levering.

Snelle levering van onderdeel. Past door de brievenbus dus werden de verzendkosten ook aangepast. Keurig in een bubbeltjes enveloppe. Dus geen grote doos met pakketpost.

Fantastische winkel!

Al veel prachtige orginele lampen gekocht

Goede service en snelle levering van product

Ik vond meteen wat ik nodig voor het ophangen van mijn lamp. Het product zat goed verpakt en werd binnen no time bezorgd!

Prima ervaring

Snel geleverd, uitgebreid assortiment

Bestellen en volgende dag in huis

heel goed.

Lampekap zat keurig verpakt en werd op tijd geleverd.

Allemaal goed gegaan

Wat besteld is, is goed aangekomen en inmiddels geplaatst.

snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding, prima retourafhandeling, goede service

Prima en betrouwbaar bedrijf.

Tevreden van het aanbod.

Een duidelijke webshop met een nuttige sectie "gerelateerde producten" en een vlot betaalsysteem. Misschien het gedeelte van lamponderdelen wat uitbreiden in de richting van vloerlampen. In elk geval, zeer tevreden.

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam