Heel mooie lampenkappen, ze pasten precies. Het verzenden ging heel snel en ze waren helemaal veilig ingepakt. Ik ben er blij mee, en vind Lamplord erg klantvriendelijk. Fijn dat er zo'n winkel is.
Grote keuze in lamponderdelen voor de doehetzelver, zelfs in drukke tijden snel antwoord gekregen op mijn vraag.
Snelle levering, goede kwaliteit
bij problemen duurt te lang en de afhandeling duurt ook te lang. vooral de 48 uur wachttijd en zelfs daarna nog geen oplossing en dus ook nog geen betaald product .
Een prima service en een product dat voldoet aan de verwachtingen.
Het pakket was eerst verkeerd verzonden waarna ik deze beoordeling kreeg en het negatief had beoordeeld maar alles is goed gekomen.
Originele beoordeling
Krijg inplaats van antwoord waar het pakket is deze mail.
Kon met de spullen van Lamplord een bijzonder antiek lampje restaureren.
Originele beoordeling
Lampglas is besteld op 28-12. Het is aangemeld voor transport bij GLS Op de site van GLS staat dat het pakket alleen is aangemeld, maar nog niet ontvangen. Een en ander waarschijnlijk tengevolge van feestdagen drukte. Ik wacht af.
Het bestelde was zeer snel aangekomen en het product was wat ik zocht .
Bestelling wat later geleverd door een storing maar na een mailtje van mijn kant werd dit onmiddellijk gecorrigeerd. Mijn mail werd onmiddellijk beantwoord en pakketje werd de ochtend daarna geleverd.
Bestelling nog niet ontvangen
Na het zoek geraken van de zending prima opgelost door Lamplord. De bestelling werd een 2e maal opgestuurd en deze verliep zoals het hoort.
Hoi Wesly, We hebben inmiddels contact met je gehad en de (2e) verzending is gelukkig goed bij jou aangekomen. Dank voor je geduld!! Groet en een mooi 2021, Igor. Lamplord.
Originele beoordeling
na 11 dagen nog steeds niet ontvangen. geen pakket gevonden onder track and tracenummer bij bezorger gls.
Snel. Netjes. Volgens afspraak
Waarschijnlijk omwille van Corona (plus de kerst drukte) waren er 2 pogingen nodig om het product te ontvangen, maar het beantwoordt perfect aan de beschrijving en functionaliteit die ik had verwacht. Het resultaat is zéér mooi!
Hoi Wim, Het heeft even geduurd, maar als het goed is, is de 2e zending die we hebben opgestuurd inmiddels bij je aangekomen (dat geeft de tracking van Post NL in ieder geval aan). Dank voor je geduld, vinden we super! Mochten er nog vragen zijn, laat dan weten. Groet en een mooi 2021, Lamplord.
Originele beoordeling
Na levering zal ik graag mijn mening geven.
Ik wacht nog steeds op mijn pakjet
Hoi Loek, We hebben inmiddels contact met je gehad en een tweede verzending georganiseerd. En je gaf (per email) aan dit pakketje in goede staat te hebben ontvangen. Sorry voor de vertraging! Lamplord.
Hallo, Het pakket is nog niet aangekomen. Het gaat om ORD31798 op naam van Michiel Hinnen. Van GLS heb ik ook niets gehoord, en de link in uw mail naar gls services gaf geen tracking info. mvg Michiel
Mijn bestelling was vertraagd door de kerstdrukte. Lamplord heeft toen alles in het werk gesteld om mijn bestelling op tijd geleverd te krijgen. Grote klasse.
Originele beoordeling
Ik heb op 15 dec een bestelling geplaatst en betaald. Meteen na bestelling gebeld omdat ik zag dat er ook een andere kleur van her artikel is. Order: ORD31629 Aan de telefoon werd ik keurig geholpen. Maar sindsdien heb ik niets meer gehoord??!! Wellicht komt dit door een fout na mijn telefonische wijziging of door de corona regels. Ik wacht nog even af.
Door de drukte zoek geraakt maar prima communicatie hierover en uiteindelijk 2e keer gestuurd en aangekomen. Hulde In het bijzonder de heldere en vriendelijke toon in het Email contact.
Originele beoordeling
graag bericht, wij hebben (nog) niets ontvangen
Snelle levering. Goede prijs kwaliteit
Pakketje, is nog steeds niet aangekomen, zit er een beetje van te balen... Na lang wachten,is uiteindelijk het pakketje geleverd, 2 won gewacht op verzending van Soest naar Zwijndrecht..... Een klein advies naar de verzender zou zijn om met DHL te verzenden ipv Postnl Naar mijn idee heet DHL ondanks de drukte het logistieke proces beter georganiseerd Uit eindelijk toch blij met de glazen lampen kappen
Originele beoordeling
Pakketje, is nog steeds niet aangekomen, zit er een beetje van te balen...
snelle levering ondanks covid kon ik mooi verder met me lampen
Na eerste wat email contact te hebben gehad over het aanpassen van een lampje, ben ik langs gegaan om mijn spullen op te halen. De winkel met alle mooie spullen te zien, was een hele prettige ervaring. Het enige puntje waar ik minder tevreden mee ben, is dat er sigaretten rooklucht in de winkel hangt, waar ik vrij gevoelig voor ben.
Sterren zeker waard
Prima webshop, accuraat en snelle verzending.
Wat later ontvangen maar verder correct afgehandeld
Duidelijke website, snelle levering, artikelen netjes verpakt!
Na meerdere tel contacten met lamplord zeer goed opgelost. Verzending zoek geraakt bij post.nl.
Wacht met smart
Grote Bickersstraat 267