Snel geleverd en kwalitatief goed product

Een betere snoerschakelaar dan standaard bij de werd geleverd.

Slecht

Bestelling is niet binnen

Eerste keer pakket niet bezorgd.

Na contact is het snel met een nieuwe zending opgelost.

telefonisch prima geholpen. product (precies wat ik zocht) kon ik prive afhalen in coronatijd (we zaten zonder licht boven onze krantenleestafel). dank.

Nog niets ontvangen

Afwachtend

vlotte samenwerking; Top !

Alles mooi op tijd toegekomen zoals beloofd aan een zeer mooie prijs.

gewoon prima, geleverd volgens afspraak

zie boven

Lamp lord had precies wat ik nodig had om m'n lamp weer compleet te maken.

Jammer alleen dat post nl vertraging had

Ben snel teruggebeld, omdat ik de eerste keer geen gehoor kreeg. Het bestelde pakketje hadden we heel snel binnen.

Amsterdam is Niet klantgericht en oplossingsgericht

Reactie die ik kreeg na 4 dagen: “Ik begrijp dat het lastig is soms. Maar momenteel kunnen wij echt even niks doen. Het zou onverstandig zijn alle pakketjes die nu missen 2x te sturen. Het zou er bij de bezorgdiensten niet beter door worden. Volgende week kijken we verder.”

Pakket wordt niet verzonden

Al dagen blijft het pakket op aangekondigd staan, maar wordt niet verzonden. Pakket is na de tweede keer wel aangekomen.

Things you can’t find anywhere else. Easy order and quick delivery.

Everything arrived quickly. Fare prices. I would recommand.

Gezien de coronatoestanden wat langer moeten wachten.

Zeer degelijke service.

Snelle en goede levering

Het product was snel en goed verpakt dus onbeschadigd afgeleverd. Kon ook op de site snel vinden wat ik precies zocht.

Snel, behulpzaam en vriendelijk

In een woord geweldig zonder klachten. En dat is zeldzaam tegenwoordig

Tevreden

Een eerste lamp besteld en zeer snel ontvangen, veilig ingepakt ook. Enkele dagen later een tweede bestelling geplaatst. Beide lampen zien er net zo uit als op de foto. Prima service.

Goed en correct afgeleverd

Het is gewoon goed en op tijd geleverd.

Er wordt snel gereageerd en men denkt met je mee. Ik heb een top service ontvangen.

Goede service en netjes ontvangen

Keurig netjes ontvangen

Het adres voor lampen en lamp onderdelen

Online bestelling lag keurig klaar ! Aardige mensen.

Snelle levering, vriendelijke klantenservice!

Vriendelijke mensen + snelle levering = toppie

Snelle service, mooie lampenkap

Door een ongeluk sneuvelde de melkglazen kap van onze lamp. Bij Lamplord vonden we precies de goede vervanger

De bestelde artikelen werden snel bezorgd En waren precies wat ik verwachtte . Zeer uitgebreide sortering

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam