Snel geleverd, tevreden!!!

Snel geleverd, goede service

Kwalitatief product en vlotte levering

De lamp is in goede staat, zoals beschreven. Ze was veilig verpakt en werd snel en zonder problemen geleverd.

vlotte service

De bestelling via de site ging helaas niet. Er zit ergens een bug in hun systeem waardoor ik niet online kan bestellen. Ik heb ze daarop gebeld. Ze waren zeer behulpzaam en heb de bestelling gemaild. Daarop werd snel gereageerd en de bestelling was snel in huis en helemaal correct. Bedankt Lamplord

Super ontvangst Zeer vriendelijk. Kwaliteit van lamponderdelen

Ik heb messing en nikkel lamponderdelen besteld om lampen te kunnen maken. Met zorg alles bij elkaar verpakt. Goede kwaliteit. Ook leuk om de winkel te bezoeken je weet niet wat je ziet zoveel mooie spullen onder 1 dak,

Top service and products!

Very well

Snelle levering en groot assortiment

2 kegeltjes voor mijn kroonluchter besteld,ging heel vlot volgende dag had ik ze al binnen.

Prima levering en goede spullen

De levering was iets later dan verwacht dit werd keurig aangegeven van tevoren. Mooie kwalitatieve spullen en levering was prima

zeer tevreden

Goede service wat ik als zeer klantvriendelijk heb ervaren. Zorgvuldig ingepakt en netjes bezorgd

Hele mooie lampenkap

Netjes zonder beschadigingen afgeleverd. Nette afwerking en geeft een mooie sfeer door het kleurverloop

Deskundige hulp en begeleiding gekregen

Ik had iets nodig wat niet zo 1, 2, 3 te koop is maar na een telefoontje heeft de mevrouw met mij meegedacht en mij zodanig goed geadviseerd dat ik uiteindelijk tot een mooie oplossing ben gekomen. Nog bedankt hiervoor.

maar super kontakt, geweldige artikelen en correcte levering !

tot snel

Prima service en goede kwaliteit!

Prima service en goede kwaliteit!

Was wat ik in mijn gedachten had ben zeer tevreden dank u

Snoer en stekkers super

Zeker tevreden met de geleverde spulletjes Alles werkt goed bedankt

Zeer groed

Ik had een lampenkapje besteld, en werd keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Het pakket was zorgvuldig ingepakt en snel verzonden. ik ben zeer tevreden over de afwikkeling van de zaken.

Levering en communicatie dik in orde

Levering was een week later dan voorzien thnx to onderaanneming, covid. Prima communicatie over de situatie. Alle bestelde producten zijn correct en schadevrij geleverd. Aanrader.

De lampen waren goed verpakt en snel geleverd.

De lampen waren goed verpakt en snel geleverd.

Snel, makkelijk en correct !

Snelle levering, producten zoals u op de site ziet, goede beschrijvingen, kwalitatief zeer tevreden...!

Gewoon prima

Tijdige en snelle levering en juiste product.

Zeer gebruiksvriendelijke website. Alle afspraken inclusief de bezorging !!

Een website zeer prijzenswaardig. “Hoort zegt het voort”; succes...

Supper snelle service

Supper snelle service

Keurig en snel geleverd

Snelle levering en duidelijke foto's op site

Prettig contact. Goede producten!

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam