vlug en correct !!!!!

Vlug en correct

Tevreden

Snel én goed, bestelling snel binnen, alleen probeer lamplord al een paar dagen te bellen maar krijg helaas telkens de voicemail

Betrouwbaar en goede service

Na het sneuvelen van een antieke lampenkap ben ik goed geholpen.

Voor onderdelen geen betere te vinden

Voor onderdelen van lampen moet je bij Lamplord zijn. Geen ander heeft zo'n uitgebreid assortiment. Scherpe prijzen en altijd snelle levering.

Snelle bezorging, product voldoet

Tevreden!

Snelle service!

Heel snel geleverd en goed verpakt

Perfect!

A rare shop where you can find accessories that seemingly no one makes anymore!

plafondkapjes

zwarte plafondkapjes zijn snel en volgende afspraak geleverd. Artikelen zijn gaaf en voldoen aan de specificatie. Wel jammer dat het schoefje waarmee je het kapje stelt zilver kleuring is terwijl de kap zwart is.

Bestelling op tijd. Helaas paste het artikel toch niet, maar retour werd snel behandeld. Aankoopbedrag snel retour. Prima service

Geleverd zoals verwacht en product hetzelfde als op de foto’s.

Eerste maal besteld en top

Alles zoals op de site en op tijd geleverd

Heel goede ervaring,

Mijn eerste aankoop was een hanglamp, echt prachtige kwaliteit. Snelle levering, heb ook telefonisch contact gehad, heel vriendelijk. Nog een wandlamp gekocht, ook heel goede kwaliteit. De levering was snel, en allebei de lampen waren met zorg verpakt. Ik bestel zeker nog een keer.

Helemaal perfect

Perfect en extra snel geleverd

goed.

product was snel binnen en netjes verpakt. en zag er uit zoals op de foto.

Prima bedrijf goede producken worden snel geleverd

Vind het wel vervelend dat ik tot 3 keer toe een mail binnen krijg met het verzoek om een feedback te geven. Ik voel me nu gedwongen om feedback te geven.

OK

Alles is vlot verlopen

Snelle service en heel behulpzaam! Aanrader!

Snelle accurate levering

Voor het ophangen van een Italiaanse lamp heb ik bij Lamplord onderdelen besteld. Helaas paste geen van de onderdelen, maar dat heeft te maken met de bijzondere maatvoering van de lamp. De spullen die ik heb besteld waren conform de website, en snel geleverd.

Mooie lampen van een goede kwaliteit en snelle service! Echt een aanrader als je van vintage houdt en het graag snel en goed verpakt in huis wilt hebben.

lampen eerder gekocht..zeer tevreden mee. Nu weer 2 lampen gekocht, waren te verschillend. Konden retour sturen en kregen meteen geld plus verzendkosten retour op de rekening! Top geregeld

Duidelijke site én snelle service

Voor het herstellen/opfrissen van enkele lusters heb ik de nodige materialen terug gevonden bij Lamplord. Héél tevreden van de service.

Overzichtelijke site en snelle verzending

Overzichtelijke site en snelle verzending

Netjes

Ik was een onderdeel (het plafondbeugeltje) van mijn lamp kwijt. Heel fijn dat ik deze bij jullie nog kon bestellen. Onderdeel was volgens afspraak geleverd en de lamp hangt inmiddels. Helaas was wel de verpakking kapot gescheurd, maar het product was nog goed in orde, dus niets aan de hand.

snel geleverd

Ik heb jullie gebeld met de mededeling dat het gaatje maar half in de kristal zit i.p.v. er helemaal doorheen waardoor ik het kristal nog niet kan ophangen. Ik moest een bericht inspreken en zou terug gebeld worden helaas is dit niet gebeurd. Nu heb ik een kristal waar ik niets aan heb

Keurig

Beschrijving en foto van het product komen exact overeen. Kwaliteit is prima. Verzending verloopt soepel.

Grote Bickersstraat 267

1013kp Amsterdam