Goede services ook als er vertraging is bij het pakket. Vriendelijk en goed geholpen

werkt perfect.

mooie afzuiging, werkt naar behoren. levering netjes op tijd.

Super en snel!

Overzichtelijke webshop met een compleet aanbod en snelle levering. Ook de online support reageert snel en passend!

Goed product en goede service!

Goed product, snel geleverd. Ik had zelf de verkeerde maat besteld, makkelijk retour kunnen sturen en netjes afgehandeld.

vertrouwd adres .

snelle levering ... groot assortiment , prima materiaal en nette prijzen .

Prima producten!

Voor een voordelige keus,top producten.

Ruime keus, snelle levering

Zocht een ventilatie ventiel voor een moeilijk bereikbare plaats. Uitgebreid gezocht op internet uiteindelijk bij de ventilatieshop uitgekomen. Hadden ruime keus met kwalitatief prima artikelen. Product werd snel geleverd in verpakking passend voor het product (beter voor het milieu). Staan nu bij mijn favorieten.

Uitstekend!

Levering conform toezegging ‘

Goed advies en snelle levering

Reageerde snel op mijn vraag. Kreeg goed advies waardoor ik het juiste kon bestellen. Heel fijn!

Fijne site om te zoeken.

een ventilator nodig voor een badkamer. Bij ventilatie shop aan het juiste adres. Alle soorten en maten. en een snelle levering.

Mooi assortiment. Snelle levering

Makkelijk en snel te bestellen. Snelle levering.

Leveren altijd snel en het juiste product

Top geregeld

Netjes afgeleverd conform afspraak.

Niet weer daar bestellen

Advies gevraagd voor vervangende huidige badkamer ventilator omdat mijn wand type niet in plafond kon.. Wel reactie maar geen advies Zelf maar een besteld, zelfde merk met app maar dan plafond geschikt. Blijkt deze veel minder belangrijke instellingen te missen. Aangegeven maar doen er niets mee. Kan ook niet meer terug omdat hij al gemonteerd is en doos weg. Niet geen coulance zodat ik bij hun een duurder merk kan kopen die wel de specs heeft. Haal de nieuwe wel ergens anders. Waardelooos dit

Heel tevreden

Duidelijke website waardoor meteen de juiste keuze gemaakt kon worden en de dag erna bezorgd werd. Kortom een zeer goede ervaring.

zoals het hoort

De website is helder, met alle productspecificaties voor handen om snel het juiste te kunnen bestellen. Verder geen gezeur, op tijd geleverd en precies dat wat besteld is.

Goed geholpen met advies en besteld

Na een vraag over de juiste ventilatie box ben ik in korte tijd beantwoord en heb ik snel een bestelling kunnen plaatsen en binnen een paar dagen ontvangen. Alles geïnstalleerd en tot nu toe werkt het perfect.

Nvt

Snelle levering, goed product

Het pakketje werd snel geleverd en was binnen een mum van tijd geinstalleerd. Wij zijn er blij mee!

Klantvriendelijk en behulpzaam

Mooi product

Gewoon top

Snelle levering, product zoals omschreven, geen bijzonderheden

Doet het goed

Prima ventilator makkelijk te installeren

Ross Ventilation Pole 125

Uitstekende luchtafvoer is makkelijk te verwerken. Snelle levering, prima product.

Goed materiaal en superservice

Alle spullen snel geleverd. Helaas 2 buizen beschadigd tijdens de verzending. Dat is heel goed opgelost. Volgende keer weer!

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.