Goede service.

Vrijdag besteld, zaterdag per post aangekomen.

Bestelde producten netjes goed verpakt geleverd

Tevreden dus als ik weer iets nodig heb bestel ik er weer

Prima, doet wat die moet doen.

Prima prijs qualiteit.

Prima service en snelle levering!

Zie boven!

Behulpzaam in advies en snelle accurate levering

Naast het aanschaffen van een nieuwe ventilator, toch nog extra advies gevraagd via mail. De mail werd snel opgevolgd met gedegen advies. Een snelle levering van de geadviseerde ventilator maakt de ervaring super!

Klantenservice was redelijk moeilijk te bereiken, lange wachttijd

eenmaal een medewerker aan de telefoon bracht al snel duidelijkheid en werd alles snel afgehandeld

snel geleverd en retour was probleemloos

snel geleverd en retour was probleemloos

Bestelling en levering waren prima

Goede informatie en snelle levering

Prima,ondanks niet standaard bestelling

Print plaat van mijn ventilator was stuk en heb dit onderdeel zonder problemen bij jullie kunnen bestellen. Ondanks dat ik niet meer kon aantonen dat ik deze ventilator bij jullie gekocht had. Wat wel zo was.

Jammer

Meerdere emails gestuurd nav een technisch/installatieprobleem, maar helaas geen reactie van jullie gehad. Ik ga vandaag naar de klant om een andere ventilator te plaatsen. Spam komt overigens wel gewoon binnen.

snel en goed

snel en goed

Super goed !!

Snelle juiste levering !!

Snelle levering, prima product

Snelle levering, al eerder hier bestellingen gedaan altijd een goed product ontvangen, en prima prijsstelling.

goed, jammer dat het product pas later op voorraad was

Prima service en netjes afgeleverd

Duper

Prima service!

Goed materiaal,snel geleverd.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Geen poespas!

Duidelijke winkel, snel gevonden wat ik zocht, snel bezorgd en duidelijke informatie!

topbedrijf

Gaat bijna altijd vlekkeloos

Goede en snelle afhandeling, top kwaliteit producten, 100 dagen retourbeleid.

Mijn ervaring met deze webshop is goed

Mijn ervaring met deze webshop is goed

Snelle levering, goed retour proces

Terugslagklep voor de afzuiger buis in de keuken besteld. Eerste keer zelf een foutje gemaakt met de diameter. Snelle levering, goed retour proces.

Super product voor super materiaal!!

Prima service kwaliteit apparatuur en super snel geleverd!!

Top !

Goeie service snel geleverd website ook heel goed alle informatie wat nodig is staat erbij. Zeker aan te bevelen aan mensen. Pakket kwam ook goed ingepakt. Ook gelijk snel te vinden op google goeie website naam makkelijk te vinden

Snel en goed geleverd

De spullen werden vlot verzonden. Goed verpakt. De bestelling was compleet en alle producten in orde. Beter kan het niet !

Alles onder één dak met scherpe prijzen

Duidelijk en overzichtelijk en de prijzen zijn ook mooi. Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.