Goede klantenservice

Telefonisch goed bereikbaar en vakkundig advies

Uitstekende service!

Het product werd snel en netjes geleverd, en tot mijn verrassing ook gewoon in Spanje zonder extra kosten. Alles verliep soepel en betrouwbaar. Echt top geregeld, ik ben zeer tevreden en kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Goed advies, snelle levering

Soepele garantieafhandeling

Perfect uitgevoerde maatwerk opdracht.

Ik heb twee ventilatieroosters besteld. Kon zelf de maten opgeven! Uitstekend gemaakt en geleverd.

snelle service en omruilen zonder problemen

alles was super snel in huis! had een foutje gemaakt en aantal dingen verkeerd besteld! even langs in Ede en het was zo omgeruild voor de goede lengte!

Super snelle verzending en betrouwbaar. Product was mooi!

Ik ben super geholpen en de producten van jullie zijn perfect.

Ik bestel altijd bij jullie als ik iets van luchtkanalen moet hebben want get klopt altijd ga zo door nogmaals bedankt.

Een absolute aanrader voor degenen die van ventileren houden

Mijn plastic ventilatieroosters in de toiletten, badkamer en 2 x in de keuken vervangen door de roestvrijstalen exemplaren (125 mm) van de ventilatieshop. Roept positieve reacties op bij relaties die dit opeens ook willen. Hun maar even geinformeerd over de website van ventilatieshop. Mooie kwaliteit tegen een faire prijs

Goed product en snelle levering!!!

Nu al voor de 2e keer een Blauberg ventilator gekocht bij de Ventilatieshop en ben hier wederom erg tevreden over. In het verleden ventilators van een bouwmarkt gekocht en die kunnen kwalitatief toch niet tippen aan de modellen van Ventilatieshop.com . Snelle levering, aanrader!

top

heel snel een mooi product ontvangen

Goede prijzen. Snelle levering.

Mooie webshop. Goede prijzen. Snelle levering. Goed bevallen!

Webshop as it should be!

Duidelijke procutomschrijving, klopt perfect met wat je krijgt. Levertermijnen kloppen en duidelijke communicatie tijdens het shoppen en uitchecken! Veel informatie op de website die je kan gebruiken om het juiste product te kiezen. Ik kom volgende keer terug als ik nieuwe ventilatoren nodig heb!

Prettige ervaring

Alles is goed verlopen. Alles snel geleverd. En tevreden over de kwaliteit

Snel geleverd, scherpe prijs en top kwaliteit

Gewoon hier je spullen kopen

Een fijne webshop

Zoals eerder ,super snel in huis,goed verpakt

Juiste informatie op website

De informatie op de website is duidelijk om tot een juiste keuze te komen. On-line bestellen en afhalen (beiden toegepast)I is correct.

Snelle levering van mijn bestelling. Helaas paste het niet zoals gedacht. Creditering ook snel en correct. Prima service!

Goede kwaliteit snel geleverd!

Een uitstekende dienst geleverd van Ventilatieshop.com Pakket is snel geleverd met producten van een een goede kwaliteit, als ik vaker producten van deze site nodig heb zal ik ze hier zeker gaan bestellen.

Alles conform afspraak

Mooi product en voor een goede prijs

Helemaal niets op aan te merken!

Makelijk te vinden op de site, vervolgens volgende dag binnen.

Prima ding

Prima ding. Montage lastig vanwege de lamellen. Bijgeleverde schroeven naar mijn mening te kort.

Top product, precies zoals beschreven.

Product besteld om WTW unit met 3 standen aan te sturen. Werkte perfect met duidelijke instructie erbij. Afwerking van het paneel is goed en past prima in ruimtes zoals een badkamer. Aansluiten van de kabels in de ontvangen was even priegelen ivm de beschikbare ruimtes. Het is aan te raden om kabels met zachte kern hiervoor te gebruiken.

Kwaliteit in leveren en materialen

Ik bestel regelmatig mijn producten bij de ventilatieshop voor mijn klanten topkwaliteit voor een goede prijs en snelle levering

Relatief stil en hoog volume

Eenvoudig te installeren. Weinig geluid van de motor. Wel meer ruis/geluid van de luchtverplaatsing dan mijn vorige ventilator. Daar staat tegenover dat deze ook meer lucht verplaatst en dat is wat mijn badkamer nodig had.

Precies wat ik nodig had.

Snel en correct geleverd in Spanje!!

Boylestraat 21 C

6718XM Ede

Over Ventilatieshop.com

Ventilatieshop.com is een online webshop en fysieke winkel in Ede waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie. De Ventilatieshop is onderdeel van het installatiebedrijf Pro-Air Ede, wat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde naam is in de installatietechniek en specialist in klimaatbeheersing.