Filtre

Duidelijke webshop en snelle levering

Duidelijke webshop en snelle levering

Zeer goed Had een garantie gevalletje en werd netjes geholpen.

Logistiek alle prima ok. Ook technische ondersteuning telefonisch.

Perfect prodict en snel geleverd

Snel geleverd , top product

Snelle levering met goede communicatie

Goede collectie van materialen

Meestal snelle levering, afhandeling , ook een retour wordt netjes verwerkt, top.

Zeer tevreden over mijn ventilator

Na het lezen van de duidelijke informatie over de diverse ventilatoren heb ik een ventilator besteld. Deze werd snel en goed verpakt bezorgd. Ik heb de ventilator direct aangesloten en ben zeer tevreden.

Uitstekende service en levering

Materialen juist geleverd en goede/degelijke materiaal.

Fraaie, goedwerkende ventilator

Mijn nieuwe Quatro C doucheruimte-ventilator werkt naar behoren. Voor de montage moest ik professionele hulp inroepen.

alles goed verlopen van bestelling tot de levering !

heb al meerdere keren materialen besteld, en is altijd prima verlopen.

Snelle serevice

Ik had trilkussentjes in de hoop dat ik die kon gebruiken. Helaas was dat niet zo, dus stuurde ik ze retour. Binnen een paar dagen stond het geheel betaalde bedrag weer terug op mijn rekening.

Goede info, snelle levering, goed product

Enige jaren geleden kocht ik een design afzuigventiel met front van wit melkglas. Nog altijd tevreden over dit product heb ik er onlangs nog 2 besteld voor onze nieuwe woning.

Prima geregeld

Goede afhandeling van de bestelling.

Makkelijk bestellen via de website, duidelijk wanneer de levering plaats vind.

Zeer top & super snel!!

Maandag na 19u besteld, woensdag in huis Top

Netjes verpakt snel geleverd

levertijden voor sommige producten erg lang: meer dan 6 weken al niet leverbaar.

Op zich is de winkel prima, maar levertijden voor sommige producten zijn erg lang: meer dan 6 weken al niet op voorraad en niet leverbaar.

Top, uitstekende service

Uitstekend snel levering.

Veel dingen

Alleen als je meerdere bestellingen plaatst komen ze niet te gelijk. Is jammer maar ik zit er nog steeds op te wachten. Dit duurt gewoon te lang is al 2 weken terug besteld op de zelfde dag en nog maar 1 bestelling

Wat ik vooral zeer fijn vond was de communicatie vooraf al. We kregen alle benodigde info al via de mail zodat we de ventilator ook direct konden instaleren. Hij werkt fantastisch.

Duidelijke website, helder advies en vlekkeloze levering

De website van Ventilatieshop is overzichtelijk en biedt duidelijk advies, wat het kiezen van het juiste product makkelijk maakt. De bestelling werd vlekkeloos en op tijd geleverd. Zeer tevreden met de hele ervaring!

Shop was overzichtelijk en super snel geleverd

Snel en netjes geleverd

Goed assortiment snelle levering

Alles gevonden wat ik nodig had, telefonisch goede service en advies, prima prijzen en snelle levering. Top

21 Boylestraat C

Ede 6718XM