Filtre

Mijn speurtocht eindigde hier. Goede informatie en correcte levering.

J.E, Stork Air, mechanische afzuiging hangt boven de cv-ketel. Op 4 plaatsten in het plafond van onze flat zitten 4 witte plastic gevallen. Je haalt er 1 uit en je ziet vuil en een versleten schuimrubber ring. Schoonmaken kan pas wanneer je de schuimrubber ring ook kunt vervangen, dit is net zo netjes. Maar hoe heet zo'n ding in het plafond en bij welke winkel moet je zijn. Eerst lokaal in de buurt rond gesjouwd en niets kunnen vinden. Toen maar op internet gezocht en gevonden. (De snelle levering is prima maar dat had ook een paar dagen mogen duren hoor,)

Snel geleverd en kwaliteit goed

Vlot gekeverd en het materiaal ziet er zeer degelijk uit.

Enorm goede service

De medewerkers hebben alle tijd voor je en geven je een uitgebreid en zeer goed advies. Even daarna had ik een fout gemaakt in mijn bestelling. Dat werd direct opgepakt en super snel opgelost ondanks dat het mijn eigen fout was. Ook in de winkel zag ik dat de medewerkers echt de tijd nemen om je goed te informeren en ze zijn echt goed op de hoogte.

verkeerde bezorgd

Al sinds enige jaren koop ik bij ventiatieshop. De kwaliteit en het vakkundig advies zijn van hoog niveau. Echter bezorgen op een andere locatie dan ons bedrijfsadres is een groot probleem. Bij mijn laatste bestelling heb ik in het vak "opmerkingen" een ander afleveradres opgegeven. Blijkbaar is er niets mee gedaan. Op zaterdagmorgen kon ik, omdat mijn bestelling naar mijn huis was gebracht, een aanhanger vol materialen naar mijn werklocatie brengen.

Terugslagklep voor afzuigkap besteld: koude luchtstroom is verdwenen. Klep opent en sluit geruisloos.

meer dan voldoende

Het telefonisch contact over het product wat ik zocht verliep moeizaam. De dame aan de telefoon had moeite met mijn vragen en moest navragen wat ze er mee moest, dit is natuurlijk niet zo erg maar de toon die het antwoord had viel bij mij verkeerd. Uiteindelijk na ontvangst van het product is het eindelijk helemaal goed gekomen en zijn we er blij mee.

Precies goed, snel geleverd

Perfect geregeld.

Verstand van zaken

De medewerkers zijn zeer vriendelijk en denken mee over het het vinden van de juiste oplossing en materialen.

snelle service en prima product. Doet wat het belooft.

Kwaliteit !

ik heb bij Ventilatieshop twee deurrooster besteld niet goedkoop maar wel goede en stevige kwaliteit. Bestelling en levering verliep snel en goed.

Fijne webshop, duidelijk en overzichtelijk.

Op eenvoudige wijze een keuze kunnen maken. Ventilator draait inmiddels paar weken naar super tevredenheid.

uitstekend

Ventilatieshop heeft een ruim assortiment, gunstige prijzen en de levertijd is lekker snel.

Top bedrijf

Uitgebreide keuze, snel geleverd en het allerbelangrijkste goed materiaal

Goed bedrijf

Goed, goedkoop en snelle levering

Snelle bezorging en snel contact met helpdesk

Goede webshop

Snelle levering, beste prijzen.

Goed aanbod, snelle verzending

Ruim aanbod en was makkelijk te vinden wat ik zocht. Prijs ook redelijk.

Veel keuze en goede website

Duidelijke website om een juiste keus te maken voor je project.

Goede snelle levering. Netjes ingepakt

Alles is netjes verstuurd en niet beschadigd. Snelle levering

Goed isolatiemateriaal en snel verstuurd!

Zelfklevend Armaflex isolatiemateriaal besteld om een grote ventilatiebuis te isoleren. Prima spul en snel geleverd.

Goed product

Op zoek naar geluiddemping voor mijn waterpomp kwam ik ventilatieshop tegen, de recencies voor de Wagner MP-4E rubberen anti-trilmat waren en goed en terecht, de trillingen zijn veel minder.

Snelle levering, top kwaliteit

Heel blij met het nieuwe ventilatieroosters. Levertijd sneller dan aangegeven. Duidelijke informatie.

Medewerkers van ventilatieshop zouden bij "beginners" meer door moeten vragen.

Ik was op zoek naar een lucht afvoer voor een badkamer. Deze moest door een schuin dak met een dakdoorvoer. Uiteindelijk heb ik de goede spullen thuis gekregen maar ik heb wel tot twee keer toe materiaal terug moeten sturen en opnieuw moeten bestellen. Dit het makkelijk voorkomen kunnen worden als de medewerker door had gevraagd naar de exacte omstandigheden, de schuinte van het dak, diameter pijp en eventueel verloop (130 --> 100 mm). De afvoer is nu gemonteerd en zit prima.

Goed bedrijf zeer snel

Goed bedrijf veel op voorraad dus kan alles zeer snel leveren en dat gebeurt ook . Ik zal dat bedrijf zeker aanraden

Topservice

Hier kun je goed terecht met alle vragen over ventileren, ze denken oprecht met je mee!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM