Filtre

Goed bedrijf zeer snel

Goed bedrijf veel op voorraad dus kan alles zeer snel leveren en dat gebeurt ook . Ik zal dat bedrijf zeker aanraden

Topservice

Hier kun je goed terecht met alle vragen over ventileren, ze denken oprecht met je mee!

Perfect, snelle levering

Goede, eenduidige en betrouwbare webshop. Courante prijzen en snelle levering.

erg goede ervaring

Op mijn vragen over deze ventilator kreeg ik direct een duidelijk antwoord. Nu ik de ventilator geplaatst heb werkt deze ook uitstekend en voldoet aan mijn verwachtingen.

Goed verpakt en snelle levering

Bestelling snel geleverd en keurig verpakt Website overzichtelijk Als ik weer wat nodig heb weet ik waar ik moet zijn!

duidelijke, overzichtelijke webwinkel

alles is duidelijk en overzichtelijk gerangschikt van alle soorten veel maten op volgorde gezet gemakkelijk te zoeken voldoende voorraad geen poespas van inloggen of registreren geen onnodige informatie vlotte bezorging

1 Artikel eerst niet op voorraad maar alles met 1 week geleverd.

Duidelijke communicatie

Snelle levering, ventilatiebox zoals besteld en netjes verpakt.

Overzichtelijke site en makkelijk bestellen.

Ene dag besteld volgende dag in huis. Top

Snelle levering duidelijke communicatie

Levering verliep vlot na de bestelling, en opvolg-emails waren correct.

Zeer Tevreden

Duidelijk uitleg overzichtelijk en snel geleverd

Zo als op de site staat Alles netjes geleverd helemaal top en. De prijs is ook goed

Helemaal prima

een aanrader

het product was zeker een aanrader snel geleverd en keurig verpakt en de beste prijs.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Heel goede ervaring

Correct afgehandeld, goede prijsstelling, goede prijsstelling

Top , snelle levering en duidelijke website.

Goede info op site en goede producten.

Geen gedoe bij verkeerde bestelling

Stommiteit begaan. 100 mm. afvoer besteld I.p.v. 125 mm.

Prima ventilator en makkelijk aan te sluiten

Snel, goed, eenvoudig aan te sluiten.

Snel en compleet geleverd

Alles wat ik nodig had voor mijn balans ventilatie op 1 plek kunnen bestellen. Prettige website en snel geleverd :)

Erg vriendelijk en behulpzaam!

Er wordt meegedacht en je wordt vriendelijk te woord gestaan… Heb het als erg prettig ervaren Als elk bedrijf zo zou handelen, zou de wereld er meteen een stuk mooier uitzien… Ga zo door! Vriendelijke groet, Mark Manders

Tevreden met de levering

Ventilator nog niet ingebouwd ben nog met het badkamer plafond bezig. Maar het is dezelfde die ik reeds in de keuken heb ingebouwd en die bevalt goed.

Nette levering

Was een dag later hier het pakket, maar dat lag niet aan de ventilatie shop was probleem bij bezorger. Top

Goede heldere afhandeling

Goede duidelijk artikelvesvhrijving. Ook leveringafhandeling ( dmv post nl) was perfect Zondag besteld, en maandag afgeleverd, conform aanvraag

21 Boylestraat C

Ede 6718XM