Filtre

Badkamer ventilatie besteld

Ventilator besteld voor de badkamer. Levering was goed, de ventilator wordt pas over een maand of 3 ingebouwd, dus van kwaliteit kan ik nog niets zeggen.

Bestelling werd niet op tijd geleverd

Dat de bestelling niet op tijd kwam komt dat Postnl de pakketten die dag niet had opgehaald.

netjes geleverd

spullen keurig en op tijd geleverd

Zeer tevreden met deze afzuiging

Heb deze in eerste instantie gekozen om zijn afmetingen. Mijn afzuigbox zit achter een Luik ln koker die 28 cm diep is. Kon hem plaatsen met maar kleine aanpassingen van afzuig pijp van 100 maar 125 mm. Nu ik hem heb geplaatst ben ik zeer tevreden over werking van afzuigsteem.

fijne site duidelijke communicatie

fijne site duidelijke communicatie

Zeer goede ventilator

Zeer snel geleverd, in de ochtend besteld zelfde dag al in huis. Ventilator werkt perfect, alles te regelen via de app en je hoeft niets meer te doen. Wij zijn helemaal blij

Al twee keer goede afhandeling in snelle leveriing

Terugslagklep werkt uitstekend

Prima onderdeel en makkelijk te plaatsen enige minpuntje is de lengte van het staafje, die heb ik iets moeten inkorten met de flex.

Zeer rommelig

Kwam zeer slecht verpakt binnen. De volgende dag wordt door de buurman nog een pakket gebracht. Had niets met mijn bestelling te maken. Na contact met klantenservice gemeld iets ontvangen te hebben dat niet van mij was, een zeer onverschillige medewerker die niet een bedankje gaf voor de melding. Dexe zou gelijk een retourbon sturen. Een week later nog niets ontvangen. Morgen gaat het pakketje naar het grofvuil. Wat een waardeloze firma. Nooit iets bestellen zou ik zeggen.

Rooster voldoet aan alle wensen

Had altijd vliegen in de oude afzuigkap zitten en ze wisten ook vaak te ontsnappen de woning in. Nu een nieuw goed sluiten rooster met fijnmazig gaas en er kunnen geen vliegen meer naar binnen! In een woord GEWELDIG probleem is opgelost!

Snelle levering en kwaliteit

Zeer tevreden door snelle levering en kwaliteit

Hele snelle en goede service

Conform afspraak, dus goed!

Duidelijk, scherpe prijs en snel geleverd.

Duidelijk, scherpe prijs en snel geleverd.

Snel en goed

Snelle levering en vooraf de handleiding per mail. Top!

Mooi product

Een serieus betrouwbare en goed lopende organisatie

Vakkundig advies en service snelle levering

Eenvoudig iets te bestellen, goed contact, uitstekende service

Bestelling was prima gelukt en zou snel worden geleverde, maar Post NL heeft de bestelling niet geleverd. Na een telefoontje is Ventilatieshop gestart met een onderzoek en hebben zij mijn bestelling opnieuw geleverd en dat heb ik in goede orde een dag later ontvangen

Snel en keurig geleverd. Product is als beschreven.

Zeer fijne ventilator voor de badkamer

Installatie erg eenvoudig. Je hebt wel een spanningsmeter nodig.

Uitstekend.

Prima web site. Makkelijk zelf de gewenste onderdelen bij eljaar te vinden.

Snel en goede informatie

Snel bezorgd en goede informatie over product en bezorging

Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service en compleet assortiment. Als voor mijn WTW installatie van Ventilatieshop.

Goede kwaliteit !

Snelle levering, goed product en prima installatie handleiding erbij.

Zeer transparant bedrijf om mee te werken

Bestelling wordt snel behandeld, , fijne materiaal kwaliteit om mee te werken .

21 Boylestraat C

Ede 6718XM