Filtre

KwAliteit geleverd in zeer snelle tijd

Ruim assortiment van goede kwaliteit zeer snel geleverd. Duidelijke webshop voor gemakkelijk bestellen.

Aftuiging gekocht voor in mijn nagelstudio. Wat een fantastisch apparaat. Stil en geruisloos. Met euro stekker geleverd. Meerdere standen kunnen bedienen met prachtige afstandsbediening. Levering is top geregeld. Super snel binnen. Zou het echt iedereen aanbevelen.

Bestelde ventilator is snel geleverd. Ik heb het nog niet ingebouwd maar wel los getest op werking met timer en afzuiging gecontroleerd. Timer is instelbaar en werkt goed en afzuiging is prima. Geluid lijkt wel iets te veel maar dit kan veroorzakt worden omdat ventilator nog niet in de muur is ingebouwd.

Netjes en op tijd geleverd.

Goede ervaring en redelijke prijzen.

uitstekend

het bestelde artikel werd goed en netjes verpakt en werd volgens afspraak geleverd en voldeed aan de verwachtingen.

Helemaal goed.

Snel geleverd, prima materiaal, goede prijs.

Goed product

Veel keuze uit goede producten, eenvoudig te bestellen. Snel geleverd

Goede geluiddemping

Snelle levering van 4 geluiddempers in de aan- en afvoerkanalen van een monoblock airco. Hierdoor veel minder herrie van de luchtstromen.

Snel

Goed kunnen vinden wat ik nodig heb

Voldoet aan verwachting

Website is duidelijk en bestel en afreken proces prima. Na bestellen word je via mail goed op de hoogte gehouden. De doos was echter gescheurd waardoor ik het idee had dat ik een gebruikt product kreeg. Product zag er verder ongebruikt uit.

Vlotte service, goed assortiment.

Goed bedrijf, goed verpakt en op tijd geleverd.

Groot gemak

Met groot gemak kan je kiezen uit een groot assortiment en de levering daarna gaat super snel. Netjes verpakt vakwerk.

Goede producten en op tijd ontvangen

Netjes op tijd in huis, goed bereikbaar voor vragen en advies. Gemakkelijk retourbeleid.

Goede produten tegen een billijke prijs

Goed geholpen door de klantenservice met een door mij verkeerd besteld product.

Snel geleverd en prima apparaat voldoet aan de wensen

Het produkt is super

Alles was zeer goed. produkt plus levering alleen wel een hele grote doos voor een klein produkt mischien is hier nog iets mee te doen

goede service en snelle levering!

goed bedrijf!

Past en snel geleverd

Tevreden

Behulpzame klantenservice en goede prijs.

Reageren vlot bij vragen en hebben veel keus in materiaal, voor elke prijsklasse. Simpel zelf te monteren met de tips op de site.

Ondanks fouten in onze bestelling, zonder probleem omgeruild en aangevuld.

Professionele hulp en middelen voor internet prijzen.

Als ik er niet uitkom dan neem ik gewoon mijn spullen mee en de medewerkers helpen mij aan de passende onderdelen. Bestellen online zorgt voor een keurige levering in een mooie golfkartonnen doos waardoor deuren en beschadigingen niet van toepassing zijn.

Het juiste ontvangen,super snel en keurig verpakt.

uitstekend geholpen

Ventilatie box en RVS ventiel besteld. Ook aan de telefoon voor wat verdere informatie en uitleg fijn contact gehad. Alles vlot aan huis geleverd. Prima service.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM