Filtre

Supersnel in huis, goed verpakt (verpakkingsgrootte zou minder kunnen), produkt volledig naar wens.

Zondagavond 2 afsluitbare roosters besteld, dag erna geleverd in een degelijke iets te grote verpakking. Produkt is zoals gewenst, kan geen bouwmarkt tegenop.

Vlot bezorgd, goede keus.

Met behulp van een heldere website uit de ruime mijn keuze gemaakt. Doordat ik het razendsnel in huis had kon ik vlot door met de verbouwing...

Geheel tevreden.

Vlotte verzending van de bestelling en prima materiaal.

Snelle verzending!

Snel geleverd, prima materiaal alles past keurig en ziet er mooi uit!

prima shop

Kort maar krachtig: goed en goedkoop, uitstekende service. Echt een aanrader. Ook het retourneren gaat uitstekend. Toppertje.

Gewoon goed!

Al meerdere keren besteld, ook 1 keer geroutineerd door eigen fout. Alles verloopt heel soepel zonder problemen. Gewoon top!

Precies en snel geleverd

De bestelde afzuigkap werd snel geleverd, en was de volgende dag al zonder problemen gemonteerd en in werking.

Top services, hulp, als kwaliteit

Eerder hier een afzuiger voor de badkamer besteld (deze werkt nog steeds als een trein. Mijn laatste bestelling was een deurventilatierooster deze was makkelijk en goed te plaatsen de kwaliteit en prijs was niet verkeerd het is een mooi en klein rooster en er staat voldoende info bij het product vermeld. Heb voldoende luchtstroom nu naar de ander ruimte.

Bestellen en monteren, draaien.

Ik heb natuurlijk eerst goed alles bekeken, alles op een rij gezet. Alles in 1 keer besteld van dak afblaas tot afzuig punt badkamer. Alles komt netjes binnen in 1 groot pakket, mooi alles beschermd in de verpakking. Zeker een aanrader de Ventilatieshop, en prijs is ook nog eens goed. Gr. Frank

Goed en snel

Product was makkelijk te vinden op de site, en de levering was super snel

Goed product en betrouwbare levering

Betrouwbaar en accuraat.

Bij diverse bouwmarkten tevergeefs gezocht naar ventilatie- en schoepenrooster van een bepaalde afmeting. Had in het verleden al een prima ervaring met de Ventilatieshop. Nu ook weer prima geslaagd. Het assortiment is zeer uitgebreid. Binnen 1 dag netjes afgeleverd.

Ruime sortering, juiste prijs en op tijd geleverd.

Fijne website, goed product en snel geleverd.

prima product en levering op tijd

Zeer tevreden met mijn aankoop via de Ventilatieshop. Product is conform de website en de gewenste kwaliteit. Levering mooi volgens afspraak.

Snelle levering uitstekende service

Voor mijn berging was ik op zoek naar ventilatieroosters. Na een uitvoerige zoektocht op het internet stuitte ik op Ventilatieshop. Ze reageerden snel op al mijn vragen. Ik heb daar mijn bestelling geplaatst en de levering was vlot. Hun service beschouw ik als uitmuntend.

Bestelling keurig de volgende dag in huis

Men heeft keurig volgens afspraak de buisventilator geleverd. De afmetingen op de site zouden iets beter kunnen zodat het gemakkelijker is het product vooraf op maat te kunnen checken.

Product voldoet aan de verwachtingen en werd netjes optijd geleverd

1e bestelling snel en correct ontvangen.

Makkelijk bestellen en volgende dag al geleverd. 2e bestelling was van de order die we plaatsten een onderdeel niet op voorraad. Meteen een e-mail ontvangen met de mededeling en de vraag of ze de rest van de bestelling al moesten leveren of dat we wilden wachten op het onderdeel. Goede service.

Great customer service

Retour tot 100 dagen, dat zie je niet veel. Aanrader.

Kwaliteif goegkoop

Binnen een dag geleverd

perfect

snelle levering en alles netjes verpakt

Uiteindelijk 3 dezelfde ventilatoren van Duux bij Ventilatieshop gekocht. Snelle levering.

TOP APPARAAT EN SNELLE LEVERING VOOR EEN NETTE PRIJS.

Ik geef de ventilatieshop een cijfer 10 met reden:

Ik ben uiterst tevreden over de ventelatieshop. Ze leveren goeie en snelle service en hun producten zijn heel mooi en van goeie kwaliteit en redelijk (niet te duur) in prijs. Mocht ik in de toekomst weer ventelatieroosters nodig hebben? Dan zal ik de roosters weer voor zeker bij ventilatieshop kopen. Ik raad ventelatieshop aan!!! Met vriendelijke groet.

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd..

21 Boylestraat C

Ede 6718XM