Filtre

Sterk en zeer flexibel

Sterk en zeer flexibel , snel verstuurd .

Ventilatieshop had precies wat ik nodig had, tegen een prima prijs!

Ventilatieshop had precies wat ik nodig had, tegen een prima prijs! En snel geleverd.

Snel en goedkoop

Fijn dat je materiaal kan terug geven als het teveel us zonder kosten.

Het juiste artikel razendsnel geleverd

Mijn bestelling is zoals beloofd de volgende dag geleverd. Gewoon top!

Snel bezorgd

Besteld en bezorgd

Precies volgens bestelling

Alles snel geregeld en binnen

snelle afhandeling, en spullen snel binnen.

Snelle levering en een goede prijs

Een ventilatierooster besteld , welke de volgende dag werd geleverd. Prijs was goed voor het product. Communicatie was duidelijk over verloop bestelling

Perfecte levering

Product kwam precies op tijd in goede verpakking en voldoet aan mijn verwachting

Heel erg goed

Overzichtelijke website, ruime keuze en snel geleverd

Top ervaring

Ik ben uiterst tevreden en zeer content te spreken over de service aan de telefoon over de installatie van mijn aangeschafte product!

mooi product, prime service, snelle levering

Snelle levering. Product goed beschermd verpakt.

Een ventilatie rooster voor een WTW gekocht. Mooi product. Keuze kunnen maken door uitgebreide omschrijving en maten van het rooster

Product werkt niet. Ter controle teruggestuurd.

Zie boven

Supper assortiment en goede service

Na 8 jaar en heel veel uren draaien hadden wij een vervanger nodig voor een buisventilator. De Ventilatieshop had die op voorraad en was de volgende dag in huis. Handleidingen vooruit per mail ontvangen! Top service

Op tijd geleverd makkelijk aan te sluiten gewoon top

snelle levering en goede kwaliteit.

Kwaliteit overtrof mijn verwachting.

Prijs en service goed

Ruime keuze, goedkoopste optie, en snelle levering. Ook geen verzendkosten.

Levering zorgvuldig ingepakt. Ondanks de zorg toch schade

Deurventilatie gekocht, maar toen ik wilde installeren viel me op dat hij vrij los in zijn verpakking zat. Bij oppakken bleek dan ook dat 2 pinnen gebroken waren. Lijkt op een fabrieksfout, retourproduct. Ik heb hier contact over opgenomen. Helaas nog geen respons. Ik geef een ster extra als ze contact opnemen. Netjes contact opgenomen. De vervangende producten meteen opgestuurd.

Snelle levering!

Twee ventilatoren besteld voor onze badkamers, snelle levering en goed verpakt. Tevreden over mijn bestelling

Uitstekende kwaliteit, prima service

Het product was van goede kwaliteit. De levertijd was anno 2023 wel aan de lange kant, maar begrijpelijk ivm het op maat maken.

Mooie producten en een goede levering

Op de website makkelijk gevonden wat ik wilde hebben. Het was makkelijk om te bestellen en het was op tijd bezorgd wat wil je nog meer!

Snelle levering. Goed product

Besteld en snel geleverd

Tevreden

Informatie is goed

Het product is goed Kortom een tevreden klant

21 Boylestraat C

Ede 6718XM