Filtre

Goede kwaliteit

Snel geleverd en goed ingepakt

Goede feedback, snelle levering. Al met al: 5-stars

Echt aan te bevelen

Goede snelle levering

Jammer dat ik dit niet eerder had gekocht

Zeer goede ervaring met de nieuwe ventilator, muisstil en controleerbaar via de app. Jammer van al die jaren met een luidruchtige ventilator gezeten te hebben want ik had dit eerder moeten kopen! Ook goede ervaring met de webshop die mij instructies mailde en indien nodig bereikbaar was voor de installatie, erg fijn.

duidelijke informatie, kwaliteit een scherpe prijs

duidelijke informatie, kwaliteit een scherpe prijs en een goed klantenservice, aanrader dus.

Spullen die ik elders niet kon vinden, snel geleverd.

Klein projectje om broddelwerk van een aannemer te fixen, en kwam erachter dat er een manchet bestaat om een dak doorvoer wind dicht te maken. Uiteraard nergens in de buurt bij de bekende grote bedrijven, maar online gekocht bij ventilatieshop. Volgende dag in huis, en kon snel de klus afmaken. Heel fijn.

Prima materiaal, en snel en goed bezorgd.

Snel en duidelijk

Alles is op de website goed en duidelijk te vinden en verzenden gaat heel snel en goed verpakt

Al een paar keer besteld bij deze webshop Snel en goed geleverd Ook de vragen van wat ik persies nodig had voor mijn klus werden snel beantwoord

Zeer tevreden!

Ik ben geen kenner op het gebied van ventilatie, maar door de duidelijke info op de website kon ik een goede keuze maken. Na een snelle levering was mijn afvoer met zo'n 1,5 uur volledig gefixt. Tussen de regenbuien door :)

Goede website, goede producten en goede levering

Gewoon zoals het hoort. Plaatsen van de bestelling gaat eenvoudig, bevestiging volgt snel en levering is snel thuis. Producten (buis + ventilator) zoals omschreven.

Prettig en overzichtelijk

Snelle levering en een duidelijk antwoord op de door mij gestelde vragen.

Weer een super goede ervaring met Ventilatieshop

Meerdere producten besteld bij Ventilatieshop.nl. Duidelijke info en ook de beantwoording correct. Een dag later al in huis en direct gemonteerd. We zitten er weer geventileerd bij.

Hoge kwaliteit en prima service ; besteld en thuis

Zoals ik al schreef ; de roosters zijn van prima kwaliteit en het ziet er erg goed in een nieuwe laminaat vloer . En en eenmaal besteld.... de andere dag thuis . Daarbij komt kwaliteit en prijs in een prima balans

Enig puntje van kritiek is dat de doos met ventilatie systeem verpakt was in een 2x zo grote doos. Als het product al vanuit de fabriek verpakt is in een stevige doos, is dan een brown paper om te verzenden niet voldoende?

snelle levering en correct.

Ruim assortiment en duidelijke omschrijving en hulp

Ventilatieshop heeft alles wat je nodig hebt en ook nog alles met goede omschrijvingen zodat ook de doe-het-zelver heel ver komt. Minpuntje is wel dat ik nu meerdere keren besteld heb en dat het pakket (ik vermoed omdat het vaak vrij groot is) bijna altijd door PostNL een dag later pas wordt bezorgd.

Scherpe prijs snelle levering en gewoon goede kwaliteit

Kost de helft van b.v gamma ! Snelle levering Goede kwaliteit

Snel geleverd en goed verpakt

De onderdelen waren goed verpakt en snel geleverd in Spanje. Binnen 1 week was alles terplaatse.

Correcte en snelle levering

Het bestelde product was snel in huis, eenvoudig aan te sluiten en werkt naar tevredenheid

Geweldig!

Voor mijn WtW installatie waren mijn luchtventielen echt aan vervanging toe. Hier vond ik ze voor een redelijke prijs, gemakkelijk te bestellen en waren snel in huis! Ze passen perfect en mijn plafond is weer netjes!

Snelle en correcte levering

Duidelijke omschrijving en snelle levering.

snelle levering , zien er degelijk uit

de juiste materialen op de juiste plaats door middel van jullie ventilatie roosters. zien er degelijk uit, dat gaat goed komen.

Vlotte levering van de bestelling en volgens verwachting

Heb nu 2 keer iets besteld, medewerkers zijn hulpvaardig en hebben kennis van zaken. Vlotte levering en spullen zitten goed verpakt zodat de handel ook onbeschadigd aankomt. Kun je gelijk verder met je klus.

Snel geleverd en past precies

Vlotte levering, degelijk artikel. Opgegeven maat klopt precies.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM