Filtre

Kwaliteit en snelle service

Zelfs voor kleine bestellingen, zoals de spirobuizen, rooster etc. voor onze afzuigkap hebben we de juiste kwaliteit gekregen die we zochten voor een scherpe prijs en een supersnelle levering. Overigens is het gehele assortiment aan te bevelen. Wat een goede producten, webshop en prettige ervaring. Zeker aan te bevelen!

Duidelijk en goed

Snelle levering en duidelijke webshop

Overzichtelijk site

Prima site overzichtelijk en bestellingen snel bezorgd

Fijn

Snelle levering, bedankt

Goede service en snelle levering van het product

Keurige levering op de afgesproken datum en tijd. Goed product met alleen een wat simpele afdekfolie achter het apparaat. Het kost wat tijd om die op de goede plek te krijgen.

Top spullen met een snelle levering

Ik had verkeerde maat besteld ,even een mailtje en meteen antwoord en de dag daarna in huis

Snel verzonden, prima kwaliteit.

Snel verzonden en tevreden met de kwaliteit.

Vlotte levering

Was opzoek naar een ventilator voor mijn badkamer die ik alleen kan aansluiten met 2 elektra draadjes maar waar ik wel alles kan instellen en regelen via een App! En die hebben ze in hun assortiment!

Zeer goede service en supersnelle levering

Zeer goed bedrijf had artikel s'morgens besteld s'avonds werd het geleverd top service en supersnelle levering en top kwaliteit materiaal

gewoon goed zo als het hoort

Helemaal OK. Online bestellen, online betalen met bevestiging op mail en info over verzending met Track&Trace. En uiteindelijk op tijd bezorgt aan de deur. Zo als het hoort.

Zondag besteld, maandag al geleverd. Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit!

Makkelijk, snel en duidelijke site.en kwa prijs prima te doen

Makkelijk, snel en duidelijke site.en kwa prijs prima te doen

Snelle service, korrecte levering gewoon goed.

Website werkt goed en eenvoudig. Snelle en korrecte afhandeling van de bestelling. Gewoon zoals het hoort.

fijne webshop, snelle levering en prijs/kwaliteit

een ventilatie cover besteld welke snel en naar tevredenheid is geleverd. Informatie over wat besteld is en wanneer geleverd word is prima verlopen.

Alles wat ik zocht

Alles wat ik zocht voor mijn ventilatieproject heb ik hier gevonden en met prima prijzen. Dat het gratis en snel verzonden wordt is helemaal fijn.

Product zoals omschreven , en snel geleverd

Betrouwbaar en professioneel

Al meerdere bestellingen geplaatst voor klanten en altijd naar wens. Prijs is goed en assortiment plus acties ook

Top product goeie service snelle levering

Geen gedoe levering zoals beschreven goed verpakt al met al een echte aanrader

Mijn bestelling werd netjes en op tijd geleverd.

Goede Website , duidelijke zoekomgeving. Makkelijk gevonden en betaald, Veel keus en vlot bezorgd, Prima

Boven verwachting producten en snelle levering

Boven verwachting producten en snelle levering Strakke afdekkap past 100% bij ons interieur

Super winkel!

Nu 2 keer hier besteld, de producten zijn precies zoals omschreven. Goede prijs kwaliteit verhouding en de levering gaat ook altijd snel.

Uitstekend geadviseerd

Online had ik ventilatieventielen besteld waarvan ik dacht dat ze zouden passen. Dat was niet zo. Toen naar Ede gegaan met oud ventiel. Adviseur heeft toen uitgezocht welke wel passen. Die gekocht en gemonteerd. Ziet er prachtig uit!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM