Filtre

Snelle levering en goed product.

Uitstekend!

Prachtige ventilatieroosters!!!

We hebben de ventilatieroosters ontvangen en we zijn er ontzettend blij mee. Ze zijn mooi wit, makkelijk te plaatsen en het is een verademing t.o.v. de vieze oude bakken die in onze kamers hingen. Kortom: we zijn heel blij!

Duidelijk degelijk en eerlijk

Juiste omschrijving, goede materialen en de prijs is ook prima te noemen.

Snel en goed

Zo als beloofd

Alles ging goed van bestelling tot bezorgen. Stille afzuiging ben blij mee.

Produkt beter dan beschreven, soepele transactie.

Die Blauberg ventilatortjes zijn echt fantastisch. Fluisterstil en een flinke capaciteit.

Mooie ombouw voor warmtepomp

Ik had een maatwerk ombouw besteld voor de buitenunit van de warmtepomp. Het duurde 3 weken omdat die op maat gemaakt is, maar hij past goed bij het huis.

Duidelijke webshop

Ik had helaas pech dat de post.nl het pakketje te laat had afgeleverd daardoor was het te laat de voor de dakdekker

levering en product zijn prima

ik ervaar het enorm onprettig dat ik geen factuur ontvang van de aangekochte materialen. Je moet zelf op zoek gaan naar je factuur wat ontzetten klantonvriendelijk is. er wordt wel een orderbevestiging per mail verstuurd maar geen factuur. Graag factuur in pdf per mail meesturen

snel, to the point, heldere site

ik kon snel vinden wat ik zocht, gemakkelijk bestellen, werd prompt en netjes geleverd, dus meer kun je iet wensen. Een klein dingetje: bij een van de ventilatoren - terugslagklep stond niet vermeld hoeveel het debiet zou moeten zijn. Deze bleek niet voldoende te werken. Wordt omgeruild.

Zeer beperkte omschrijving bijgeleverd. Product werkt goed

Super kwaliteit prijs verhouding

Een goede webshop, kon alles makkelijk vinden. En had de spullen ook snel binnen. Dus ik vindt Ventilatieshop een aaanrader.

Uitstekend!

Veel op voorraad. Goeie omschrijving. Goeie kwaliteit.

De voordeligste

Snel geleverd en niet duur

Benodigde materialen besteld voor mijn wtw systeem. Alle materialen lagen op voorraad en deze waren ook nog es snel geleverd.

Echt top , ze doen wat ze beloven.

Goede producten tegen goede prijzen , op tijd geleverd.

goed bezorgd, goede ventilator, matige ombouw

Werd snel bezorgd, goed verpakt. De ventilator is krachtig en maakt weinig geluid. Inbouwen gaf problemen, bestaande situatie. De kant waar de stroomdraden moeten komen is vlak. Geen ruimte om de draden om te leiden. Moest opnieuw aangelegd worden. Trekschakelaar is minder dan matig. Veel te zwak met een heel klein touwtje. Bij aan en uitschakelen schuurt het touwtje langs de rand van de kunststof ombouw. Moest een rond stuk hout onder de ventilator aanbrengen om snelle slijtage te voorkomen.

Heel positief

Ik Ben heel goed geholpen nadat ik zelf een verkeerde product had besteld. Het retourneren verliep ook heel goed

Makkelijk te bestellen, snelle levering, reageren op vragen

Goede ervaring, snelle levering, snelle reactie op vragen.

Ja zoals het hoort

Correct, super snel en alles volgens afspraak!

Producten zijn gemakkelijk te bestellen en komen binnen op aangegeven levertijd! Fijne webshop, alles makkelijk te vinden!

Snelle verzending, goede service.

Tweede aankoop bij deze uiterst betrouwbare webwinkel. Klantenservice is vakkundig en telefonisch bereikbaar. Erg tevreden totnutoe met de Comfortline mobiele airco 3,4kW koelen en 2,7kW verwarmen. Ik heb een redelijk grote woonkamer dus hij moet hard werken maar als je hem op tijd aanzet, dus voordat het te heet is dan werkt het als een tierelier, 24 graden vind ik koud zat. Heb de verwarmingsfunctie nog niet kunnen testen. Wat ik een beetje jammer vond, er zit geen raam afdichting set bij dus die zal los aangeschaft moeten worden. Ik had er al eentje en raad het wel aan, dan koelt hij gewoon veel efficiënter. En qua prijs is het geen dealbreaker want zo duur zijn ze niet die afdichting sets.

Een verfrissende partij

Omschrijving en foto’s zijn meer dan prima en leveren uitstekend. Ik ben er blij mee

Prima prijs kwaliteit verhouding

IK had eigenlijk een slang nodig van 150 cm voor mijn mobiele airco. De geleverde slabng is 300 cm dus heb ik deze door gesneden op de gewenste lengte. Ik heb geen (her) bestemming voor de slang welke ik nu over heb hetgeen eigenlijk jammer is. Vandaar een 8 = goed beoordeling. Een slang op de geenste lengte zou het cijfer 10 hebben opgeleverd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM