Tevreden omdat ze als enige een Duco Ral9016 ventilatie element te koop hadden.
Snel toegezonden. Geen handleiding voor bevestiging, maar na enig onderzoek, een paar inwendige dopjes verwijderen, was het plaatsen snel gedaan. De schroef afdekkapje pasten achteraf niet meer, met lijm weer wel. Waarschijnlijk vanwege de ingebrachte schroeven in samenwerking met een lichte vervorming, het blijft een plasticframe tegen een niet supervlakke ondergrond.
ik heb ventilatierooster besteld voor een opening met diameter van 80mm. De insteekring is loopt echter iets tabs toe. Daarom lukt het niet het ventilatierooster helemaal in de opening door te duwen.
Goedendag René, Wat vervelend dat het rooster niet helemaal goed past. Dit rooster is gemaakt om in een buis geplaatst te worden met een binnendiameter 80mm. Wanneer uw buis of gat wellicht een iets andere maat heeft kan het zijn dat deze niet past. Voor de zekerheid gaan wij ook onze roosters checken of de maatvoering wel juist is nog. Excuses voor het ongemak.
Was geen klant. Had voor een kleine reparatie 1 onderdeeltje nodig. Mijn kleine bestelling van minder dan 10 euro werd keurig verpakt binnen een paar dagen geleverd door een koerier. Hartelijk dank.
Bezorging kwam volgende dag. werd pas aan eind van dag aangekondigd. De tracker gaf aan dat pakket dichtbij mij in de buurt was. maar "het was te druk qua tijd". Het product is in goeie staat. ook relatief goedkoop voor wat ik kan zien online.
snel geleverd en correcte afwerking
Prima webshop, duidelijke site en zorgvuldig verpakt met snelle verzending. Zeer tevreden!
Na wat zoekwerk ben ik op een ventilator uitgekomen bij de ventilatieshop. De uitleg bij het was duidelijk en de levering was snel. Er is nog een aparte handleiding meegestuurd per mail, dat kwam goed van pas. Al met al een uitstekende ervaring!
Positieve ervaring. Duidelijke site met veel keus.
heel goed, snel en netjes afgeleverd.
Mijn ervaring met Ventilatieshop is, snelle service, goede kwaliteit van het product van wat ik besteld heb. Dit had ik zelf niet verwacht, maar dat isolatie materiaal kleeft zo goed en blijft muurvast zitten zo als men dat ook graag wil.
Makkelijke site en snel besteld , keurig ingepakt en geleverd binnen een paar dagen
Overzichtelijke webshop met goed assortiment, duidelijke en uitgebreide productinformatie, goede prijzen, uitstekend beschermende transportverpakking en een zeer snelle levering door Trunkrs (maar ook keuze voor PostNL mogelijk).
Voor mijn airco buiten-unit had ik een cover bsteld. Heb deze zelf in bij de Ventilatorshop in Ede opgehaald. Bij het monteren bleek er een verkeerde zijkant ingepakt te zijn. Moest vanuit Leusden weer terug naar Ede om de juiste zijkant te halen. Kostte mij veel vertraging bij deze spoedklus. Slordig maar weer gelukkig weer verholpen.
Goedendag, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat er een verkeerd onderdeel is geleverd bij uw Aircover. Het kan natuurlijk altijd eens gebeuren dat er een verkeerd onderdeel geleverd wordt. Wij hadden dit ook voor u op willen sturen uiteraard. Nogmaals excuses voor het ongemak.
Large selection, competitive prices and fast delivery.
Super goede service
snel geleverd; co2 meter werkt zoals verwacht en geeft veel inzicht wanneer je zou moeten ventileren
Goed en snel
Snel en goed geholpen
Ik was op zoek naar een stille ventilator. DIe kon ik goed vinden bij ventilatieshop.com. Eenvoudig een filter gebruiken om snel een keuze te kunnen bepalen. Het liep allemaal goed en gemakkelijk.
Er staat op de site voor 2359 besteld, volgende werkdag in huis. Maak daar maar een week van
Goedendag Arjen, U heeft bij ons op vrijdag 03-02 een bestelling geplaatst. Hierbij heeft u een verzenddatum gekozen van maandag 06-02. Waarbij uw pakket dus automatisch op 06-02 wordt verstuurd. En dit is ook gebeurd. Uw pakket is ingepakt en meegegaan met de gekozen bezorgdienst PostNL op 06-02. Het is PostNL op 07-02 helaas niet gelukt om bij u thuis te leveren hierdoor is uw pakket op 08-02 bij een pakketpunt terecht gekomen. En die dag ook door u opgehaald. Omdat er bij het bestellen een latere verzenddatum is gekozen hebben wij uw pakket niet sneller kunnen versturen. Wat er precies is misgelopen bij PostNL durven wij u zo niet te zeggen. Excuses voor het ongemak.
Voor de tweede keer bij Ventilatieshop besteld en wederom tevreden over de snelle complete levering en de kwaliteit van de geleverde producten!
Sorry allemaal, het pakket is op tijd aangekomen, maar ik had thuis communicatieproblemen en daardoor alle verwarring.
Goedendag Tyberiusz, Wij begrijpen helaas niet goed wat u bedoeld? Uw bestelling is op 06-02 geplaatst en betaald. Deze is ook direct diezelfde dag ingepakt en meegegaan met de gekozen bezorgdienst Trunkrs. En zoals uw Track & Trace aangeeft is uw pakket diezelfde avond geleverd bij uw buren op nr. 23 Als u toch nog problemen ervaart dan horen we het graag. U kunt dan het beste contact opnemen met onze klantenservice. Excuses voor het ongemak.
Original anmeldelse
snellere levering, voor mijn betaling, je hebt het al zo lang niet gelezen, toch?
wij zochten een ventilator die groter was dan 17 cm en jullie waren de enige waarbij ik dat vond!! en snel geleverd . Zeer tevreden
21 Boylestraat C
Ede 6718XM